تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2729 از 4428 اولاول ... 1729222926292679271927252726272727282729273027312732273327392779282932293729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,281 به 27,290 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا دمت گرم
    خب ببین دقیقا مشکل همین جاست ! اینا عمدا سرعت تک لینک سرور های خارجی رو کم کردن ! همینه که من 2 هفتس دارم بال بال میزنم ... از هر سرور خارجی تست تک لینک بگیری همین وضعه
    دوست خوبم اونا هم باز خوب و بد دار این تست از سایت cnet.com

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

برای من که الان چند ماهه هم گوگل مپ قیلتره هم گوگل پلی !
    برا من قبلا یه چندوقتی هیتلر بود بعد درست شد ولی نکبتا الان تازه گند زدن باز توش.آخه من نمیفهمم گوگل مپ برای چی باید فیلتر بشه؟چرا بقیه آی اس پیا نبستنش؟

3. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

2 تا راه داری یا حجم بخری یا یکی از طرحهای محدود یا نامحدود رو انتخاب کنی که در این صورت طرح یکسال رو باید تماس با پشتیبانی ازش انصراف بدی تا طرح جدیدت کارکنه؟ضمنا چه طرحی داری ؟چرا میخوای جمع آوری کنی؟
    ممنون از راهنماییتون دوست من.
    من 512 محدود یکساله دارم. جمع نمی خوام کنم. نگرانیم از تموم شدن زودتر از موعد حجمم هست. حالا اگر بزارن در صورت تموم شدن حجم، طرح جدید فعال کنم که خوبه بازم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این پارس آفلاین بی همه چیز دوباره برداشته گوگل مپو فیل تر کرده.حتی اجازه نمیده اکانت گوگلو توی گوشی سینک کنی.این آی اس پی لجن همیشه توی فیل تر کردن پیشتازه.منکه الان زنگ میزنم پشتیبانی بد حالشونو میگیرم.قبلا هم یبار دیگه این غلطو کرده بودن.لطفا شما هم بهشون اعتراض کنید
    برای من که الان چند ماهه هم گوگل مپ قیلتره هم گوگل پلی !
    برا من قبلا یه چندوقتی هیتلر بود بعد درست شد ولی نکبتا الان تازه گند زدن باز توش.آخه من نمیفهمم گوگل مپ برای چی باید فیلتر بشه؟چرا بقیه آی اس پیا نبستنش؟
    الآن که صبح سه‌شنبه، 3 دی ماهه، من هر دو سرویس رو چک کردم، برای من که فیلتر نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست من.
    من 512 محدود یکساله دارم. جمع نمی خوام کنم. نگرانیم از تموم شدن زودتر از موعد حجمم هست. حالا اگر بزارن در صورت تموم شدن حجم، طرح جدید فعال کنم که خوبه بازم
    اگه نگرانی که حجمت زودتر از یک سال تموم بشه، می‌تونی حجم اضافه در حد نیازت بخری. به ویژه اگه می‌دونی که سال بعد هم همین سرویس رو تمدید می‌کنی، می‌تونی باقیمانده حجم اضافه‌ات رو به سال بعد منتقل کنی. اما اگه نمی‌خوای واسه حجم اضافه پول بدی، می‌تونی همین سرویس رو تمدید کنی که می‌شه سرویس پشتیبان. وقتی حجم یا دوره زمانی سرویس فعلیت تموم بشه این سرویس پشتیبان رو فعال می‌شه. فقط وقتی حجمت زودتر از دوره زمانی سرویست تموم بشه، با فعال شدن سرویس پشتیبان، روزهای باقیمانده سرویس فعلیت سوخت می‌شن.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا دمت گرم
    خب ببین دقیقا مشکل همین جاست ! اینا عمدا سرعت تک لینک سرور های خارجی رو کم کردن ! همینه که من 2 هفتس دارم بال بال میزنم ... از هر سرور خارجی تست تک لینک بگیری همین وضعه
    دوست خوبم اونا هم باز خوب و بد دار این تست از سایت cnet.com
    منم با نظر دوستمون l30l30y موافقم. شما نمی‌تونی به طور کلی بگی سرعت تک کانکشنه از سرورهای خارجی پایینه. این سرعت خیلی به کیفیت سرور مخاطب، شهر و کشورش بستگی داره.

اما این که کلاً می‌خوان کاری کنن دسترسی به سایت‌های خارج از ایران با کیفیت پایین‌تری نسبت به سایت‌های داخل ایران انجام بشه که توش هیچ حرفی نیست. این اصولاً سیاست کلی وزارت ارتباطاته، نه سیاست پارس‌آنلاین. شما پارس‌آنلاین رو باید در چارچوب این سیاست کلی مملکت ارزیابی کنی.

من پارس‌آنلاین رو با آسیاتک که مقایسه می‌کنم به نظرم سرویس‌های پارس‌آنلاین خیلی بهتره تو منطقه ما. گر چه تو بعضی ساعت‌های شب پارس‌آنلاین هم با مشکل به ویژه تو مرور وب مواجهه. اما در مجموع بهتر از آسیاتکه.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا سه هفته هست که از پارس انلاین سرویس گرفتم(۲ مگ محدود) ولی رو ۹ بسته شده دو هفته ی اول شب و روز با ۹۰۰ ۱۰۰۰ دان میکردم ولی این هفته روزها با ۲۰۰ ۳۰۰ و شبا زیر ۵۰ دانلود میکنم.زنگ هم میزنم به پشتیبانی میگن که اونموقع سرعتت زیادی از سرویست بیشتر بوده وگرنه الان سرعتت کاملا طبیعی هست.

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرعت شبانه رایگان چرا اینقدر پایینه ! قبل ساعت 7 سرعت 20K بعد ساعت 7 400 !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سرعت شبانه سرویس دو مگ محدود در حد سرعت اسمی قرارداد (2مگ) هست ؟!
    متاسفانه نمایندگی مودم ایسوس و .... نداشت و مجبور به خرید مودم talent شدم ؛ کیفیت این مودم و قدرت انتن دهیش چطوره؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعت شبانه سرویس دو مگ محدود در حد سرعت اسمی قرارداد (2مگ) هست ؟! ...
    سرعت شبانه رایگان سرویس 2مگ محدود به شرط مساعد بودن وضعیت شهر و مرکز مخابراتی، تا 7مگابیت هم ممکنه برسه (بر اساس تجربه شخصی خودم). البته ساعت‌های اولیه شبانه سرعت معمولاً پایین‌تره و در ساعت‌های بعدی اوضاع به تدریج بهتر می‌شه. حداقل 2مگ رو باید بدن طبق تعهدشون.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •