عینه من!! سرعته منم محدوده!
سرعت من : سرویس 256 روی 30 کیلوبایته ، سرویس 2 مگ روی 260 عه و سرویس 10 مگ روی 560 کیلوبایت!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
عینه من!! سرعته منم محدوده!
سرعت من : سرویس 256 روی 30 کیلوبایته ، سرویس 2 مگ روی 260 عه و سرویس 10 مگ روی 560 کیلوبایت!!
والا جدیدا جوری شده که به پینگ و سرعت تک کانکشن زیاد نمیشه اعتماد کرد !
یادمه قدیما پینگ بالای 250 بود ولی سرعت پیج باز کردنم از الان که پینگ روی 180 هست خیلی خیلی بهتر بود!
هر چی هست این اختلال مربوط به خودشون هست و زیر ساخت
3 تا شرکت ها وب - اسیا تک - و شاتل هم تو صفحه رسمی خودشون نوشتن مشکل از ما نیست و سراسری هست !
درسته که صبا و پارس انلاین بهتر هستن ولی این مشکل رو اونا هم اثر گذاشته - البته خیلی کمتر - چون به هر حال از نظر پیج باز کردن کلا بهترن
حدود ده روز به علت خرابی کابل، تلفنم قطع بود. بعد وصل مجدد دیگه adsl وصل نمیشه (لاین). ممکنه چون 10 روز آیدل بوده از رانژه در اورده باشن؟! البته بگم که سرویسم هنوز ترافیک/زمان داره.
علت های دیگش چی میتونه باشه؟ میشه بدون وصل شدن لاین ضریب تضعیف خطو فهمید؟
---------
در جواب دوستمون alireza بگم که منم تا دو سه ماه پیش گیت ویم همین 32.47 بود و سرعت از 250 بالا نمیرفت. الانم که قطعه یادم نیست چیه فک کنم یه بلوکش 145 بود
برا سرویس 10 مگ خوبه که 560! من خطم نمیکشه بیشتر از این وگرنه 10 مگ میگرفتم
یه زمانی بود اسیا تک محال بود صفحه ای رو نصفه لود کنه ! ( های وب استاد نصفه لود کردن بود ) ولی جدیدا خیلی برام پیش میاد صفحه ها نصفه لود میشن !
service unavailable هم که زیاد میاد
اختلال های مسخره مثل لود نشدن بعضی عکس ها تو اینستاگرام هم زیاد پیش میاد !
نمیدونم چرا روز به روز کیفیتش داره میاد پایین - حیف دانلود شبانه به کارمه اگه نه میرفتم پارس انلاین
Last edited by MOHAMMAD2010; 16-02-2016 at 20:23.
دقیقا همینه که میگید منهم تجربه مشابه شما داشتم و بقدری اسیاتک حالم رو گرفت که هنوز حجم و زمان داشتم که تخلیه کردم نه قندشکن کار میکرد نه صفحه درست لود میشد تو بازی آنلاین که چیزهای عجیب غریب میدیدم و همیشه بازنده. .جالبه که نمایندگی اصلی فارس که زنگ زدم میگفت شما چون زمان و حجم داری باید اول بیای اینجا توضیح بدی تا ما ببینیم چرا میخوای تخلیه کنی! گفتم اخه بشما چه مربوطه که حجم من مونده اگر افتضاح نبودید که جمع نمیکردم.بهرحال منهم همون صبانت گرفتم و خداشکر تا الان که دوماهی میشه که صددرصد راضیم. صفحات عین فرفره باز میشن خارجی افت داره اما نه در اون حد. حتی سرعتم هم خیلی بهتره در هردو مورد سرویس چهار مگ داشتم که اسیاتک حدود 300-350کیلوبایت سرعت میداد شبها هم 100-120 اما الان شب و روز یکسان 900-1000کیلو بایت رو دارم.
بله من همون جام البته شرح سرویس رو در کامنت قبلی میبینید! بجز پارس آنلاین همه سرویس دهنده ها در صدرا کار میکنند. اتفاقا مخابرات منطقه هم بسیار خوب و سریع عمل میکنه.
برا منم الان نزدیک به 1 ماه شد اینطوریه . هی مینویسه service unavailable یا خیلی زیاد نزدیک نیم تا 1 دقیقه طول میکشه سایتی باز بشه بعضی سایتها هم اصلا باز نمیشه بعضی اوقات هم اصلا کلیک میکنی مثل طنز عطسه به قول مهران غفوریان (هیچی به هیچی )زنگ زدم پشتیبانی قبل وصل شدن به پشتیبان خود اپراتور گویا گفت مشکل در اینترنت خود اسیا تک و هم مشکل در مرکز مخابراتی من و خط من شاخ درآوردم
دیگه کجا موند مشکل نداشته باشه ولی به هر حال وقتی وصل شدم پشتیبانی ایشون با کمال تعجب گفتن نه مشکلی وجود نداره و منو دعوت کردن به صبوری فکر کنم تازه گیها اسیا تک برا پشتیبانی روانشناس یا روانکاو استخدام کرده تا راحت طفره بره
.
تا 3-4 ماه پیش ،با سرویس 256 ، سرعتم 12مگ بود!! : )) ولی الان که دوباره اومدم سمته آسیاتک ، سرعتم اسمی شده!!
دوستان از این سایت های خرید اکانت برای سرور داخلی کسی سراغ داره لینکشو بزاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)