تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2729 از 3745 اولاول ... 1729222926292679271927252726272727282729273027312732273327392779282932293729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,281 به 27,290 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم
    طرفای 260 هست. سرویس 2 مگ 10 گیگ
    سرعت شما چه قدره؟
    عینه من!! سرعته منم محدوده!
    سرعت من : سرویس 256 روی 30 کیلوبایته ، سرویس 2 مگ روی 260 عه و سرویس 10 مگ روی 560 کیلوبایت!!

2. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام،
    از وقتی که از آسیاتک رفتم ،روح و روانم به حالت عادی برگشته

میدونم که اکثر دوستان برای دانلود شبانه اومدن سمت این شرکت درپیت و حال بهم زن اما لازمه در مورد وبگردی این رو بگم که فیلترینگ هوشمند رو هر چیز اثر گذاشته باشه به هیچ عنوان دلیل این کندی های آسیاتک نیست،برای حرفم هم سند دارم:

این پینگ مربوط هست به چن دقیقه پیش و صبا،همونطور که میبینین پینگ خودش گویا هست و نیازی نیست که بگم وبگردی چقدر روان و با سرعت هست.

حتی برای اینکه مطمئن بشم از یکی از دوستان که از یه شرکت دیگه نت داشت پرسیدم ایشون هم گفتن هیچ کندی سرعتی در مورد وبگردی ندارن.

حالا با این اوصاف فکر میکنین ،فیلترینگ هوشمند فقط روی مشترکهای این شرکت اعمال میشه!
    والا جدیدا جوری شده که به پینگ و سرعت تک کانکشن زیاد نمیشه اعتماد کرد !
    یادمه قدیما پینگ بالای 250 بود ولی سرعت پیج باز کردنم از الان که پینگ روی 180 هست خیلی خیلی بهتر بود!
    هر چی هست این اختلال مربوط به خودشون هست و زیر ساخت
    3 تا شرکت ها وب - اسیا تک - و شاتل هم تو صفحه رسمی خودشون نوشتن مشکل از ما نیست و سراسری هست !
    درسته که صبا و پارس انلاین بهتر هستن ولی این مشکل رو اونا هم اثر گذاشته - البته خیلی کمتر - چون به هر حال از نظر پیج باز کردن کلا بهترن

4. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

حدود ده روز به علت خرابی کابل، تلفنم قطع بود. بعد وصل مجدد دیگه adsl وصل نمیشه (لاین). ممکنه چون 10 روز آیدل بوده از رانژه در اورده باشن؟! البته بگم که سرویسم هنوز ترافیک/زمان داره.
    علت های دیگش چی میتونه باشه؟ میشه بدون وصل شدن لاین ضریب تضعیف خطو فهمید؟
    ---------

در جواب دوستمون alireza بگم که منم تا دو سه ماه پیش گیت ویم همین 32.47 بود و سرعت از 250 بالا نمیرفت. الانم که قطعه یادم نیست چیه فک کنم یه بلوکش 145 بود

6. این کاربر از sphinx^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

عینه من!! سرعته منم محدوده!
    سرعت من : سرویس 256 روی 30 کیلوبایته ، سرویس 2 مگ روی 260 عه و سرویس 10 مگ روی 560 کیلوبایت!!
    برا سرویس 10 مگ خوبه که 560! من خطم نمیکشه بیشتر از این وگرنه 10 مگ میگرفتم

8. این کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه زمانی بود اسیا تک محال بود صفحه ای رو نصفه لود کنه ! ( های وب استاد نصفه لود کردن بود ) ولی جدیدا خیلی برام پیش میاد صفحه ها نصفه لود میشن !
    service unavailable هم که زیاد میاد
    اختلال های مسخره مثل لود نشدن بعضی عکس ها تو اینستاگرام هم زیاد پیش میاد !
    نمیدونم چرا روز به روز کیفیتش داره میاد پایین - حیف دانلود شبانه به کارمه اگه نه میرفتم پارس انلاین
    Last edited by MOHAMMAD2010; 16-02-2016 at 20:23.

10. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام،
    از وقتی که از آسیاتک رفتم ،روح و روانم به حالت عادی برگشته

میدونم که اکثر دوستان برای دانلود شبانه اومدن سمت این شرکت درپیت و حال بهم زن اما لازمه در مورد وبگردی این رو بگم که فیلترینگ هوشمند رو هر چیز اثر گذاشته باشه به هیچ عنوان دلیل این کندی های آسیاتک نیست،برای حرفم هم سند دارم:

این پینگ مربوط هست به چن دقیقه پیش و صبا،همونطور که میبینین پینگ خودش گویا هست و نیازی نیست که بگم وبگردی چقدر روان و با سرعت هست.

حتی برای اینکه مطمئن بشم از یکی از دوستان که از یه شرکت دیگه نت داشت پرسیدم ایشون هم گفتن هیچ کندی سرعتی در مورد وبگردی ندارن.

حالا با این اوصاف فکر میکنین ،فیلترینگ هوشمند فقط روی مشترکهای این شرکت اعمال میشه!
    دقیقا همینه که میگید منهم تجربه مشابه شما داشتم و بقدری اسیاتک حالم رو گرفت که هنوز حجم و زمان داشتم که تخلیه کردم نه قندشکن کار میکرد نه صفحه درست لود میشد تو بازی آنلاین که چیزهای عجیب غریب میدیدم و همیشه بازنده. .جالبه که نمایندگی اصلی فارس که زنگ زدم میگفت شما چون زمان و حجم داری باید اول بیای اینجا توضیح بدی تا ما ببینیم چرا میخوای تخلیه کنی! گفتم اخه بشما چه مربوطه که حجم من مونده اگر افتضاح نبودید که جمع نمیکردم.بهرحال منهم همون صبانت گرفتم و خداشکر تا الان که دوماهی میشه که صددرصد راضیم. صفحات عین فرفره باز میشن خارجی افت داره اما نه در اون حد. حتی سرعتم هم خیلی بهتره در هردو مورد سرویس چهار مگ داشتم که اسیاتک حدود 300-350کیلوبایت سرعت میداد شبها هم 100-120 اما الان شب و روز یکسان 900-1000کیلو بایت رو دارم.

12. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام دوستان شيرازي ايا ميدونن سمت شهر صدرا اسياتك سرويس ميده ؟؟ فاز يك
    بله من همون جام البته شرح سرویس رو در کامنت قبلی میبینید! بجز پارس آنلاین همه سرویس دهنده ها در صدرا کار میکنند. اتفاقا مخابرات منطقه هم بسیار خوب و سریع عمل میکنه.

14. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه زمانی بود اسیا تک محال بود صفحه ای رو نصفه لود کنه ! ( های وب استاد نصفه لود کردن بود ) ولی جدیدا خیلی برام پیش میاد صفحه ها نصفه لود میشن !
    service unavailable هم که زیاد میاد
    اختلال های مسخره مثل لود نشدن بعضی عکس ها تو اینستاگرام هم زیاد پیش میاد !
    نمیدونم چرا روز به روز کیفیتش داره میاد پایین - حیف دانلود شبانه به کارمه اگه نه میرفتم پارس انلاین
    برا منم الان نزدیک به 1 ماه شد اینطوریه . هی مینویسه service unavailable یا خیلی زیاد نزدیک نیم تا 1 دقیقه طول میکشه سایتی باز بشه بعضی سایتها هم اصلا باز نمیشه بعضی اوقات هم اصلا کلیک میکنی مثل طنز عطسه به قول مهران غفوریان (هیچی به هیچی ) زنگ زدم پشتیبانی قبل وصل شدن به پشتیبان خود اپراتور گویا گفت مشکل در اینترنت خود اسیا تک و هم مشکل در مرکز مخابراتی من و خط من شاخ درآوردم دیگه کجا موند مشکل نداشته باشه ولی به هر حال وقتی وصل شدم پشتیبانی ایشون با کمال تعجب گفتن نه مشکلی وجود نداره و منو دعوت کردن به صبوری فکر کنم تازه گیها اسیا تک برا پشتیبانی روانشناس یا روانکاو استخدام کرده تا راحت طفره بره .

16. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برا سرویس 10 مگ خوبه که 560! من خطم نمیکشه بیشتر از این وگرنه 10 مگ میگرفتم
    تا 3-4 ماه پیش ،با سرویس 256 ، سرعتم 12مگ بود!! : )) ولی الان که دوباره اومدم سمته آسیاتک ، سرعتم اسمی شده!!

18. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوستان از این سایت های خرید اکانت برای سرور داخلی کسی سراغ داره لینکشو بزاره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •