تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2728 از 4428 اولاول ... 1728222826282678271827242725272627272728272927302731273227382778282832283728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,271 به 27,280 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

یه زمانی (همین دو هفته پیش ! ) این سرعتها و شبی 10 گیگ دان برا من نوش بود ! ولی فعلا که به بن بست بدی خوردیم !! امیدوارم که هر چه زودتر اوضاع بهتر بشه !
    Last edited by alex_love; 23-12-2013 at 19:41.

2. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باز خوبه واسه شما ها وصله ، واسه من کلا چراغ اینترنت قطعه از ساعت ۴ صبح تازه الان اینترنتم اومده !! پشتیبانی زنگ زدم اصلا دصل نمیشه به اپراتور تا شمارم رو میزنم میگه مشترک گرامی اینترنت خط شما با اختلال مواجه هست در حال رفع مشکل هستیم !!

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باز خوبه واسه شما ها وصله ، واسه من کلا چراغ اینترنت قطعه از ساعت ۴ صبح تازه الان اینترنتم اومده !! پشتیبانی زنگ زدم اصلا دصل نمیشه به اپراتور تا شمارم رو میزنم میگه مشترک گرامی اینترنت خط شما با اختلال مواجه هست در حال رفع مشکل هستیم !!

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب پسر خوب معلومه نباید وصل بشی.مرکز مخابراتیتون یا مشکل داره یا دارن انشالله ارتقا میدن تا با حداکثر کیفیت از اینترنتت استفاده کنی

5. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من باید چیکار کنم ؟ :( 3بار تو این دو هفته زنگ زدم گفتم بابا من تک کانکشنم از سرعت 512 که دارم کمتره اما نمی فهمن !

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خوب پسر خوب معلومه نباید وصل بشی.مرکز مخابراتیتون یا مشکل داره یا دارن انشالله ارتقا میدن تا با حداکثر کیفیت از اینترنتت استفاده کنی
    من از حداکثر استفاده میکردم سرعت دانلودم هم ۱ مگ بود ولی این دفعه چندمه اینجوری دارن طولانی قطع میکنن !!
    دیگه اعصابم رو خورد کردن

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از حداکثر استفاده میکردم سرعت دانلودم هم ۱ مگ بود ولی این دفعه چندمه اینجوری دارن طولانی قطع میکنن !!
    دیگه اعصابم رو خورد کردن

میدونم چون من خودمم یه دوره ای اینطوری شده بود وضعیتم اما یه خرده صبرکردم الان بهتر شده

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من باید چیکار کنم ؟ :( 3بار تو این دو هفته زنگ زدم گفتم بابا من تک کانکشنم از سرعت 512 که دارم کمتره اما نمی فهمن !

دوست عزیز من دوتا تست یکی از سرور قوی میذارم و یکی هم از رادیو جوان که شما داری ازش دانلود میکنی تفاوت رو خودت ببین:

اغلب به کیفیت سرورها و شلوغ بودنشون توجه کن چون اونوقت اینطوری اعصابت خرد میشه

11. 3 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال. طرح یکساله از پارس انلاین دارم. حالا اگر زودتر از یه سال حجمش تموم بشه آیا می تونم طرح دیگه ای انتخاب کنم یا فقط باید حجم بخرم ؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزیز من دوتا تست یکی از سرور قوی میذارم و یکی هم از رادیو جوان که شما داری ازش دانلود میکنی تفاوت رو خودت ببین:

اغلب به کیفیت سرورها و شلوغ بودنشون توجه کن چون اونوقت اینطوری اعصابت خرد میشه
    آقا دمت گرم
    خب ببین دقیقا مشکل همین جاست ! اینا عمدا سرعت تک لینک سرور های خارجی رو کم کردن ! همینه که من 2 هفتس دارم بال بال میزنم ... از هر سرور خارجی تست تک لینک بگیری همین وضعه

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال. طرح یکساله از پارس انلاین دارم. حالا اگر زودتر از یه سال حجمش تموم بشه آیا می تونم طرح دیگه ای انتخاب کنم یا فقط باید حجم بخرم ؟
    2 تا راه داری یا حجم بخری یا یکی از طرحهای محدود یا نامحدود رو انتخاب کنی که در این صورت طرح یکسال رو باید تماس با پشتیبانی ازش انصراف بدی تا طرح جدیدت کارکنه؟ضمنا چه طرحی داری ؟چرا میخوای جمع آوری کنی؟

15. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •