اینطوری واسه دانلود یکم اذیت میشی لینک مستقیم پیدا کن بفرست بره تو IDM تو صف واسه یکی یکی دانلود بشه .
روز اصلا دانلود نکن سه گیگ سه سوت تموم میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینطوری واسه دانلود یکم اذیت میشی لینک مستقیم پیدا کن بفرست بره تو IDM تو صف واسه یکی یکی دانلود بشه .
روز اصلا دانلود نکن سه گیگ سه سوت تموم میشه
نه دوست عزیز بسته نیست
بازه و بدون مشکل کانکت میشه
پس تو مشهد چیز پی انو بستن چون از یکی دیگه هم پرسیدم نتونست بشه. کسی دیگه مشهدی هست امتحان کرده باشه؟
آشغال های عوضی بعد از 3 روز کامل که دان استریمم رو کرده بودن 60 کیلو بیت
و 20 بار زنگ زدن من تازه میگه الان برات اعلام خرابی میکنیم و احتمالا 1 هفته طول میکشه تا درست بشه.
ازشون شاکی بشم خسارتی نباید بهم بدن؟؟؟
100% باید خسارت بدن
ترافیک رایگان ازشون بگیر
دوباره زنگ زدم 23089 بهش گفتم چطور هست که تا تو 1 ماه دانلود رایگانم به 20 گیگ رسید
بلافاصله سرعتم رو 1/10 میکنین و میگین علتش اینه که بعضیا زنگ میزنن میگن تو این ساعات نمیتونن ایمیل باز کنن
حالا 3 روز کامل + 1 هفته دیگه واسه من قطع هست و تو هیچ ساعتی حتی همون ایمیل هم نمیتونم باز کنم (الان با دایل آپ وصلم)
خسارتی نباید بهم بدین؟
میگه باید زنگ بزنی به پشتیبانی شیراز و ازشون تخفیف اینترنتی بگیری.
تخفیف یعنی چقدر؟
اولاً که به احتمال بسیار زیاد خودشون اینکارو کردن و پورتتون هم اگر لینک دارید خراب نیست
دوماً تخفیف را هم کلی طول می دهند تا بدهند
سوماً وقتی ADSL شما قطع است تخفیف به چه دردی می خورد؟
سلام دوستان
ببخشید سرعت 128 با ترافیک 3 گیگ ساعات رایگان دانلود هم داره ؟ یه جا شنیدم اگه زیاد دانلود کنی سرعتت نصفه میشه . درسته ؟ سرعت فقط تو ساعات رایگان نصفه میشه یا کلا ؟
آره دانلود رایگان داره
اگر توی مدت طولانی دانلودت زیاد باشه، محدودت میکنن
بدلت بد راه نده!!!!!![]()
سلام عزیز.
بله اگه بخوای دانلود کنی اصلا بدرد نمی خوره چون سرعتتو نصف نمیکنه بلکه به یکسوم میرسونه.(در حقیقت سرعتت هرچی باشه میرسونش به 16)
سرعت فقط تو ساعات رایگانت کم میشه.
ظاهرا شاتل دیگه واسه دانلودرها بدرد نمیخوره. اگه به همین وضعیت باشه منم دیگه قراردادمو تمدید نمیکنم.
هم اکنون 325 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 325 مهمان)