سرباز معلم ها همه اعزامی 1 تیر میشن
4 ماه اینجوری عقب میوفتید از اون ور هم 3 ماه باید بیشتر خدمت کنی اختلافش میشه 7 ماه شوخیشم قشنگ نیستش
210 روز باید اضافه تر خدمت کنی مگه عمرتو از سر راه اوردی پسر
سرباز معلم ها همه اعزامی 1 تیر میشن
4 ماه اینجوری عقب میوفتید از اون ور هم 3 ماه باید بیشتر خدمت کنی اختلافش میشه 7 ماه شوخیشم قشنگ نیستش
210 روز باید اضافه تر خدمت کنی مگه عمرتو از سر راه اوردی پسر
سلام مجدد
دوستان من یه سوال دیگه هم دارم
دوستان پدر من 15% جانبازی داره و 11 ماه جبهه خودمم متولد 71 هستم
تو دفترچه نوشته اگر جمع این دو بشه 30 یکی از فرزندان معافه که مال من میشه 26!!
اعزامم هم خورده به اردیبهشت ولی انگار شایه شده کلا قرار سال بعد اگه جمعش بشه 25 معافیت میدن ایا همچین چیزی درسته؟؟
برای 11 ماه جبهه 3 ماه کسری و برای 15 درصد جانبازی هم 4 ماه کسری به شما تعلق می گیره که مجموعا میشه 7 ماه.
خودتون میگین شایعه و اصلا به این حرفها نباید توجه کنید و اگه قرار باشه تغییری هم بکنه جمعش زیاد میشه و مطمعنا کم نمیشه!
اتفاقا شایعه هست که ساله دیگه کسری ها رو محدود کنن و خیلی از کسری ها رو بردارن!
به نکته ی خوبی اشاره کردی داداش گلم ... یکی یه حرف جالبی میزد میگفت حالا تو زودتر تموم کنی مگه کار ریخته برات ؟ ! اگه قطعی میدونستم که قبول میشم منتظر میموندم چون آ.پ مزایایی هم داره (راحتتره و ...) ولی چون بند پ ندارم ریسکه و بقول شما عمر به فنا میره... ممنونم ازت
سلام
آقا من یه بدبختم که الان ترم 7 دانشگاهم و 40 واحد گذروندم هرجوری که فکر می کنم نمی تونم 5-6 ساله لیسناس تموم کنم میشه 70 واحد که پاش کردم مدرک معادل بگریم و برای کارشناسی ناپیوسته کنکور بدم؟
به رشته شما هم بستگی داره،جزییات رو از آموزش دانشگاه باید بپرسی@
فک کنم 90 واحد بخواد برای رشته های مهندسی
به هر حال اگه به شما مدرک معادل کاردانی بدن شما بعد از خدمت می توانید برای کارشناسی نا پیوسته شرکت کنید![]()
به رشته شما هم بستگی داره،جزییات رو از آموزش دانشگاه باید بپرسی@
فک کنم 90 واحد بخواد برای رشته های مهندسی
به هر حال اگه به شما مدرک معادل کاردانی بدن شما بعد از خدمت می توانید برای کارشناسی نا پیوسته شرکت کنید![]()
طبق جدیدترین قانون که از خرداد سال جاری اجرایی شده میشه:
مجاز شدن ارائه درخواست معافیت پزشکی حین تحصیل نیز بخشی از جزئیات جدید آیین نامه جدید معاینه و معافیت پزشکی مشمولان وظیفه است که روز گذشته رسانه ای شد.
سلام
الان لیسانسه ها تاریخ اعزامشون تا کی پر شده؟
اواسط بهمن اقدام کنیم تاریخ اعزام تقریبا کی میفته؟
این درخواست تعجیل تاثیر داره؟
بزارید منم یه چیز بگم
من و دوستم با هم رفتیم برای خدمت دفترچه فرستادیم . رفیقم رفت برای سرباز معلمی اقدام کرد و من اقدام نکردم .
دوستم با اینکه بیشتر از من خدمت کرد تو چند مورد از من جلو افتاد :
1- همزمان با خدمت رفت پیام نور ارشد IT گرفت
2- مثل من نیافتاد نیروی انتظامی تا دهنش صاف شه
3- افتاد تو استان خودمون و صبح می رفت روستا ، ظهر بر می گشت خونه
کلا حال کرد .
حالا به نظر شما 6 ماه بیشتر طول بکشه آدم ضرر می کنه ؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)