سلام
بچه ها شما هم مثل من تو شب ها با سرورهای خارجی مشکل دارین ؟ مال من 2-3 روزه دیگه خودش بکشه میشه 200K در صورتی که سرورهای داخلی با 400-500K دانلود میکنه!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام
بچه ها شما هم مثل من تو شب ها با سرورهای خارجی مشکل دارین ؟ مال من 2-3 روزه دیگه خودش بکشه میشه 200K در صورتی که سرورهای داخلی با 400-500K دانلود میکنه!!!!!!!!!!!!!![]()
شما هم قطع و وصل دارید اخیرا به خصوص امشب ؟
ببخشید منظورتون متوجه نمیشم! یعنی چی درست کار میکه؟
اینم ایمیل جدید پارس انلاین به من :
ممنونم پارس کریسمس شما هم مبارک![]()
![]()
سلام عزیزان.
2 تا سوال داشتم:.
یکی این که راستی راستی ترافیک سرویس های نامحدود رو پارس کاهش داده ؟ 128 ماهی 10 گیگو، 256 ماهی 20 گیگ و .....
سوال بعدیم هم اینه علت اصلی سرعت پایین اینترنتم چی هستش ؟ من سرویس 256 نامحدود الان گرفتم سرعتم از 100 بالاتر نمیره !!!!
Last edited by HO3IN-Life; 23-12-2013 at 07:18.
اوج پارس آنلاین در یک روز تعطیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیک رو که کاهش دادن چند وقت پیش در سرویس نامحدود و به جاش سرعت رو افزایش دادن؛ اما 256 نامحدود داری سرعت تا 3 مگا بیت بر ثانیه هست ، پس اگر خططت روی 4 مگا بیت بستن یا بیشتر باید 350 تا سرعت دانلود داشته باشی ،؛ اول بررسی کن پهنای باندت روی چند بعد مشکلت رو به پشتیبانی بگو
چون گوشی خودم من هم چند وقت پیش اینطوری شده بود.قبلا میتونستی از اینترنت بیسیم رو گوشیت استفاده کنی؟
بله ميتونستم، الان هم با يه مودم ديگه راحت كانكت ميشم و هيچ مشكلي نداره! فكر كنم ايراد از همين مودم جديد باشه( BILLION)
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
آقا من دیگه کفرم در اومد حاجی من پینگم اینجوریه یا ماله همه اینجوری شده این 2 روزه بگین اگه من اینجوریم فقط مشکلو پیگیری کنم...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)