از دیروز صبح
تا الان میشه 2 روز کامل
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دیروز صبح
تا الان میشه 2 روز کامل
تلفن زدی بهشون بگی؟
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
این کارشون نامردی تمامه
حد اقل توی روز باید سرعتتون رو روی 512 ببندن
سرعت نرمال 128 همون 16 درسته
معمولا سرعت بالاتر میدن که زود تر شارژت تموم شه
اما معمولا اگه شب ها بیشتر از یک گیگ دانلود کنیم سرعتو کم می کنن
البته در مورد شما فکر نمی کنم محدود شده باشی و احتمالا ترافیک مرکزتون زیاد شده سرعت رو به اصلش برگردوندن
ممنونم آخه برا این adsl داستانی داشتم
قرار داد که بستم گفتن فردا خطت رانژه میشه و اکیه فردا دیدم چراغ adsl روشن نمیشه زنگ زدم گفتم گفتن از مرکزتون سوال میکنیم تا فردا درسته فردا دیدم بازم درست نشده دوباره زنگ زدم گفتن خطتون رانژه هست
گفت مودمو سرخط چک کن چک کردم دیدم بازم چراغ adslروشن نمیشه دیگه کلی شاکی شدم گفت شاید ایراد از مودم باشه (از بیرون خریده بودمش) پا شدم مودمو برداشتم رفتم دفترشون تستش کرد دیدم فرتی چراغش روشن شد زنگ زد مرکز مخابرات پرسید اونا گفتن ۱۰۰٪ خط اکیه!! یارو(دختره) دیگه خودشم مونده بود چرا اینجوریه
گفت پورتتو عوض میکنم یه تست بکن شاید درست شد اگه نه ایراد از خط تلفنه. و بالاخره با تعویض پورت درست شد
شب رفتم سراغ دانلودو از ۱ تا ۵:۳۰ صبح ۹۰۰ مگ دانلود کردم از ۳و ۴ بود سرعت به ۱۳۰ هم رسید
صبح رفتم رو سایت ترافیکو نگاه کنم دیدم این دختره گیج سرویسو یک ماهه زده زنگ زدم بش گفتم سرویس من سه ماهست خلاصه برام درستش کرد و از اون به بعد سرعت شبانه همون ۱۶تا شد. احتمالا اون موقع محدود شدم نظر شما چیه؟
شایدم رفتی تو لیست سیاه
به این زودیا تو لیست سیاه نمیبرن
بهتره تماس بگیرید باهاشون بگید که روزا هم مشکل دارید شاید درست کردن
چجوری ؟ یعنی Mac آدرسمو گذاشتن تو بلک لیست؟!
با یک شب محدود نمی کنن. تازه اگه محدود کنن فقط سرعت شبانه کم میشه
احتمالا همونجا که اشتراکتو از یک به 3 ماهه اصلاح کرده داون استریمتو اورده پایین
اگه به همون جا زنگ بزنی دوستانه مخ دختره رو بزنی شاید واست ببرنش بالا
آره فردا باید تماس بگیرم بگم سرعت خیلی پایینه و مخشو بزنم خلاصه باید از Social engineering استفاده کنمببینم چی میشه
اي كاش واقعا و بدون دخل و تصرف اين قانونو اجرا ميكردن تا تكليف مشتركا معلوم ميشد. مثلا براي شما كه 128 گرفتي همين نرماله، اگه از اول اينو بهتون ميدادن الان سردرگم اين نبودي كه چرا وضعيتت اينجوريه. سرعتو زياد ميكنن تا هم زياد مصرف كني هم تبليغشونو پيش آدماي ديگه بكني كه من اينجا 128 گرفتم ولي فلانه و بهمان... سرعتو زياد ميكنن و كيلو كيلو مشترك ميگيرند بعد پهناي باند كم ميايد قانون شكمي FUP رو اجرا ميكنند تا هم 128 ها و 1 و 2 مگابيت مستاصل و درمانده شوند. به خدا مديريت از اين مذخرفتر و ديمي تر ميشود؟؟؟
هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)