تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2726 از 4751 اولاول ... 1726222626262676271627222723272427252726272727282729273027362776282632263726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,251 به 27,260 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چند وقته اینطوریه؟احتمالا موقتی برای انجام تغییراتی اینطوری شده.اگه که درست نشه که میتونی شکایت کنی
    از دیروز صبح

تا الان میشه 2 روز کامل

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

از دیروز صبح

تا الان میشه 2 روز کامل
    تلفن زدی بهشون بگی؟

---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------

سلام دوستان
    من چند روزی میشه که از شاتل سرویس eco 128 گرفتم شب اول سرعتش خوب بود که حدود ۱ گیگ دانلود کردم
    ولی الان دیگه سرعت همون ۱۶ کیلو بایته(رو همین سرعت چندتا بالا پایین ثابته). تو روزم سرعت همینه. درضمن data rate ام ۱۶۰ هستش.
    من شهرستانم و از نمایندگی شاتل سرویس eco 128 سه ماهه با ۵گیگ دانلود ۴۶۵۰۰ گرفتم!
    یعنی عمدا سرعت منو پایین آوردن یا کلا همه جا همینجوریه؟!
    این کارشون نامردی تمامه
    حد اقل توی روز باید سرعتتون رو روی 512 ببندن

3. این کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روزی میشه که از شاتل سرویس eco 128 گرفتم شب اول سرعتش خوب بود که حدود ۱ گیگ دانلود کردم
    ولی الان دیگه سرعت همون ۱۶ کیلو بایته(رو همین سرعت چندتا بالا پایین ثابته). تو روزم سرعت همینه. درضمن data rate ام ۱۶۰ هستش.
    من شهرستانم و از نمایندگی شاتل سرویس eco 128 سه ماهه با ۵گیگ دانلود ۴۶۵۰۰ گرفتم!
    سرعت نرمال 128 همون 16 درسته
    معمولا سرعت بالاتر میدن که زود تر شارژت تموم شه
    اما معمولا اگه شب ها بیشتر از یک گیگ دانلود کنیم سرعتو کم می کنن
    البته در مورد شما فکر نمی کنم محدود شده باشی و احتمالا ترافیک مرکزتون زیاد شده سرعت رو به اصلش برگردوندن

5. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PeN$ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت نرمال 128 همون 16 درسته
    معمولا سرعت بالاتر میدن که زود تر شارژت تموم شه
    اما معمولا اگه شب ها بیشتر از یک گیگ دانلود کنیم سرعتو کم می کنن
    البته در مورد شما فکر نمی کنم محدود شده باشی و احتمالا ترافیک مرکزتون زیاد شده سرعت رو به اصلش برگردوندن
    ممنونم آخه برا این adsl داستانی داشتم
    قرار داد که بستم گفتن فردا خطت رانژه میشه و اکیه فردا دیدم چراغ adsl روشن نمیشه زنگ زدم گفتم گفتن از مرکزتون سوال میکنیم تا فردا درسته فردا دیدم بازم درست نشده دوباره زنگ زدم گفتن خطتون رانژه هست
    گفت مودمو سرخط چک کن چک کردم دیدم بازم چراغ adslروشن نمیشه دیگه کلی شاکی شدم گفت شاید ایراد از مودم باشه (از بیرون خریده بودمش) پا شدم مودمو برداشتم رفتم دفترشون تستش کرد دیدم فرتی چراغش روشن شد زنگ زد مرکز مخابرات پرسید اونا گفتن ۱۰۰٪ خط اکیه!! یارو(دختره) دیگه خودشم مونده بود چرا اینجوریه
    گفت پورتتو عوض میکنم یه تست بکن شاید درست شد اگه نه ایراد از خط تلفنه. و بالاخره با تعویض پورت درست شد
    شب رفتم سراغ دانلودو از ۱ تا ۵:۳۰ صبح ۹۰۰ مگ دانلود کردم از ۳و ۴ بود سرعت به ۱۳۰ هم رسید
    صبح رفتم رو سایت ترافیکو نگاه کنم دیدم این دختره گیج سرویسو یک ماهه زده زنگ زدم بش گفتم سرویس من سه ماهست خلاصه برام درستش کرد و از اون به بعد سرعت شبانه همون ۱۶تا شد. احتمالا اون موقع محدود شدم نظر شما چیه؟

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قرار داد که بستم گفتن فردا خطت رانژه میشه و اکیه فردا دیدم چراغ adsl روشن نمیشه زنگ زدم گفتم گفتن از مرکزتون سوال میکنیم تا فردا درسته فردا دیدم بازم درست نشده دوباره زنگ زدم گفتن خطتون رانژه هست
    گفت مودمو سرخط چک کن چک کردم دیدم بازم چراغ adslروشن نمیشه دیگه کلی شاکی شدم گفت شاید ایراد از مودم باشه (از بیرون خریده بودمش) پا شدم مودمو برداشتم رفتم دفترشون تستش کرد دیدم فرتی چراغش روشن شد زنگ زد مرکز مخابرات پرسید اونا گفتن ۱۰۰٪ خط اکیه!! یارو(دختره) دیگه خودشم مونده بود چرا اینجوریه
    گفت پورتتو عوض میکنم یه تست بکن شاید درست شد اگه نه ایراد از خط تلفنه. و بالاخره با تعویض پورت درست شد
    شب رفتم سراغ دانلودو از ۱ تا ۵:۳۰ صبح ۹۰۰ مگ دانلود کردم از ۳و ۴ بود سرعت به ۱۳۰ هم رسید
    صبح رفتم رو سایت ترافیکو نگاه کنم دیدم این دختره گیج سرویسو یک ماهه زده زنگ زدم بش گفتم سرویس من سه ماهست خلاصه برام درستش کرد و از اون به بعد سرعت شبانه همون ۱۶تا شد. احتمالا اون موقع محدود شدم نظر شما چیه؟
    شایدم رفتی تو لیست سیاه

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

شایدم رفتی تو لیست سیاه
    به این زودیا تو لیست سیاه نمیبرن

بهتره تماس بگیرید باهاشون بگید که روزا هم مشکل دارید شاید درست کردن

9. 2 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شایدم رفتی تو لیست سیاه
    چجوری ؟ یعنی Mac آدرسمو گذاشتن تو بلک لیست؟!

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با یک شب محدود نمی کنن. تازه اگه محدود کنن فقط سرعت شبانه کم میشه
    احتمالا همونجا که اشتراکتو از یک به 3 ماهه اصلاح کرده داون استریمتو اورده پایین
    اگه به همون جا زنگ بزنی دوستانه مخ دختره رو بزنی شاید واست ببرنش بالا

12. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آره فردا باید تماس بگیرم بگم سرعت خیلی پایینه و مخشو بزنم خلاصه باید از Social engineering استفاده کنم ببینم چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

سلام دوستان
    اي كاش واقعا و بدون دخل و تصرف اين قانونو اجرا ميكردن تا تكليف مشتركا معلوم ميشد. مثلا براي شما كه 128 گرفتي همين نرماله، اگه از اول اينو بهتون ميدادن الان سردرگم اين نبودي كه چرا وضعيتت اينجوريه. سرعتو زياد ميكنن تا هم زياد مصرف كني هم تبليغشونو پيش آدماي ديگه بكني كه من اينجا 128 گرفتم ولي فلانه و بهمان... سرعتو زياد ميكنن و كيلو كيلو مشترك ميگيرند بعد پهناي باند كم ميايد قانون شكمي FUP رو اجرا ميكنند تا هم 128 ها و 1 و 2 مگابيت مستاصل و درمانده شوند. به خدا مديريت از اين مذخرفتر و ديمي تر ميشود؟؟؟

15. این کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •