تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2726 از 3745 اولاول ... 1726222626262676271627222723272427252726272727282729273027362776282632263726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,251 به 27,260 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان عزیز
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک:
    خواهش می‌کنم با هم جدل نکنین. بالأخره خیلی از مطالبی که اینجا تو این انجمن یا خیلی از انجمن‌های دیگه مطرح می‌شه بر اساس تجربه شخصی اعضاست که احتمالن با یه مقدار مطالعه از منابع دیگه سروشکل مرتبی به خودش گرفته. پس اصلن روی چیزی که گفته می‌شه نمی‌شه تضمین 100%ی داد و چیزایی که اینجا به عنوان راهنمایی گفته می‌شه، صرفن جنبه مشورتی داره نه وحی منزل یا قانون.
    ----------------

دو:
    مودم‌هایی که حداکثر دیتا ریت یا دیتا ریت قابل‌دستیابی رو می‌زنن عمدتن معیار اصلیشون عدد میرایی (Attenuation) خطه بدون در نظر گرفتن شرایط نویز که حتمن روی دیتا ریت قابل دستیابی اثر می‌ذاره. در واقع مودم بر اساس یه فرمول که براش تعریف شده، با توجه به میرایی خط می‌گه که سقف سرعتی که می‌شه با این خط گرفت به شرط عدم دخالت نویز تقریبن چه مقداریه. همین روش رو خیلی از سایت‌ها که محاسبه‌گر سرعت دارن (مثل SpeedGuide) هم استفاده می‌کنن که از نظر من یه برآورد بیشتر تئوریکه تا یه برآورد عملی.

سه:
    این برآوردهایی هم که ما اینجا می‌دیم مبنای علمی نداره. صرفن یه برآورد تجربیه. مثلن من به طور معمول به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت خط نسبت به وضعیت فعلی، فرض می‌کنم که حدود 3db از SNR کم می‌شه. اما اینم یه برآورد تقریبیه. طبیعتن عوامل مؤثر خیلی زیادن و نمی‌شه با یه تقریب ساده مثل این جواب تضمینی داد. مثلن، همین امروز یکی از دوستان تو فروم پارس‌آنلاین با افزایش 7مگابیت تو دیتاریت خطش، فقط حدود 14-15db از SNR خطش کم شده بود که می‌شه حدودن 2db به ازای هر مگابیت. اما من بازم همون تقریب خودم رو ترجیح می‌دم چون نتیجه محتاطانه‌تری می‌ده.
    ولی من مودمم اصلا ماکزیمم ریت نداره فقط نشون میده که خطم تا چند مگ بسته شده

ولی یه قابلیتی داره به نام diagnostic adsl tone که به ازای 500 تنی که میگیره نشون میده خطم تا چه اندازه کشش داره که تا حالا چند بار امتحان کردم از 21 مگ تا 17 متغیر بوده

یعنی مثلا میگه شما اگر اس ان آرت بیاد روی 6 تو اون لحظه مثلا تا 21 مگ میکشه یا تا 17 مگ میکشه

الان هم از وقتی پارس آنلاین مشکل دو تنظیم منو حل کرد اصلا د یگه انجام نیمده همش میگه با شکست روبرو شده و یه چیز دیگه هم اتفاق افتاده و اون اینه که اس ان آرم از 27 پرید روی 16

ظاهرا اس ان آر هم بخشیش دست شرکت هم است

الان هم حدس زدم این ماکزیمم ریتی که مودما نشون میدن شبیه قابلیت diagnostic adsl tone باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان عزیز
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک:
    خواهش می‌کنم با هم جدل نکنین. بالأخره خیلی از مطالبی که اینجا تو این انجمن یا خیلی از انجمن‌های دیگه مطرح می‌شه بر اساس تجربه شخصی اعضاست که احتمالن با یه مقدار مطالعه از منابع دیگه سروشکل مرتبی به خودش گرفته. پس اصلن روی چیزی که گفته می‌شه نمی‌شه تضمین 100%ی داد و چیزایی که اینجا به عنوان راهنمایی گفته می‌شه، صرفن جنبه مشورتی داره نه وحی منزل یا قانون.
    ----------------

دو:
    مودم‌هایی که حداکثر دیتا ریت یا دیتا ریت قابل‌دستیابی رو می‌زنن عمدتن معیار اصلیشون عدد میرایی (Attenuation) خطه بدون در نظر گرفتن شرایط نویز که حتمن روی دیتا ریت قابل دستیابی اثر می‌ذاره. در واقع مودم بر اساس یه فرمول که براش تعریف شده، با توجه به میرایی خط می‌گه که سقف سرعتی که می‌شه با این خط گرفت به شرط عدم دخالت نویز تقریبن چه مقداریه. همین روش رو خیلی از سایت‌ها که محاسبه‌گر سرعت دارن (مثل SpeedGuide) هم استفاده می‌کنن که از نظر من یه برآورد بیشتر تئوریکه تا یه برآورد عملی.

سه:
    این برآوردهایی هم که ما اینجا می‌دیم مبنای علمی نداره. صرفن یه برآورد تجربیه. مثلن من به طور معمول به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت خط نسبت به وضعیت فعلی، فرض می‌کنم که حدود 3db از SNR کم می‌شه. اما اینم یه برآورد تقریبیه. طبیعتن عوامل مؤثر خیلی زیادن و نمی‌شه با یه تقریب ساده مثل این جواب تضمینی داد. مثلن، همین امروز یکی از دوستان تو فروم پارس‌آنلاین با افزایش 7مگابیت تو دیتاریت خطش، فقط حدود 14-15db از SNR خطش کم شده بود که می‌شه حدودن 2db به ازای هر مگابیت. اما من بازم همون تقریب خودم رو ترجیح می‌دم چون نتیجه محتاطانه‌تری می‌ده.
    راستی در مورد نکته دوم

بگم که الان مثال نقض من خیلی دیدم

شما میگید متناسب با میرایی میزنن ولی من مواردی دیدم که اصلا متناسب با میرایی نمیزنن

الان تو پست زیر
    عکسی که یکی از دوستان گذاشتندو ببینید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من چندتا پست بذارم که بعضی از دوستان هم با بنده هم عقیده هستند که ماکزیمم ریتو خود مودم با توجه به نویز هم تخمین میزنه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفی که من زدم منبعش حرفای این آقاست و به نظرم منطقی هم به نظر می اومد

Last edited by محمد7966; 14-02-2016 at 20:33.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان این بسته های گیگ باکس آسیاتک همیشگی هست یا فقط واسه یه مدت خاص ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

30 بهمن برمیدارن

6. این کاربر از sinaking123456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیفالت مودم Auto یا sync-up باید باشه. شما باید نگاه کنید ببینید مودم کدوم Modulation رو انتخاب کرده تا دلیل عدم تفاوت رو بفهمید. شاید ADSL2 یا G.DMT انتخاب شده باشه که خوب معلومه با وقتی که دستی G.DMT بذارید فرقی نخواهد کرد. اینکه چرا قبلا فرق میکرده الان فرق نمیکنه دو دلیل میتونه داشته باشه: یا قبلا مودولاسیون فرکانس بالا انتخاب میشده و الان نه یا اینکه قبلا در طول مسیر یک سیگنالی وجود داشته که تداخل میکرده و الان نیست.
    داداش بهترین حالت مدلاسیون انکس ام هست
    روی ای دی اس ال تو پلاس درسته

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    بالاترین سرعتی ک با اسیاتک تجربه کردین چند مگابایته مال من از 700 تا ، تا حالا بیشتر نرفته.

نمیشه کاره خاصی انجام داد که بیشتر بشه؟

مودمی وجود داره که دو خط همزمان بهش وصل بشه؟ بعد از هرکدوم که خواستی استفاده کنی
    ممنون

Sent from my LT26w using Tapatalk
    Last edited by binamplayer; 15-02-2016 at 08:48.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستی در مورد نکته دوم

بگم که الان مثال نقض من خیلی دیدم

شما میگید متناسب با میرایی میزنن ولی من مواردی دیدم که اصلا متناسب با میرایی نمیزنن

الان تو پست زیر
    عکسی که یکی از دوستان گذاشتندو ببینید

من چندتا پست بذارم که بعضی از دوستان هم با بنده هم عقیده هستند که ماکزیمم ریتو خود مودم با توجه به نویز هم تخمین میزنه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفی که من زدم منبعش حرفای این آقاست و به نظرم منطقی هم به نظر می اومد
    بله. مثال‌های شما درستن. البته من هم قانون کلی ندادم. تو متنم عرض کردم «عمدتن». به هر حال تولیدکننده‌های مختلف قابلیت‌های مختلفی رو می‌ذارن روی تجهیزاتشون. در واقع چیزی که ما تو کنترل پنل مودم به صورت یه عدد کلی Atten یا SNR یا حتی Attainable Data Rate داریم می‌بینیم، می‌تونه ماحصل اندازه‌گیری‌ها و محاسبات مختلفی باشه که ما سعی می‌کنیم برای خودمون ساده‌سازیش کنیم و مثلن ربطش بدیم به میرایی یا SNR.

به هر حال، نکته‌ای که مهمه و باید در نظر گرفت اینه که این اعداد فقط یه برآورد حدودی هستن و بعضی جاها ممکنه خطای زیادی داشته باشن. تنها راه قطعی اینه که در عمل دید چه اتفاقی می‌افته. مثال عینی مورد خود من: قبلن یه مودم ASUS 602 داشتم که روی همین خط فعلیم ماکزیموم دیتا ریت خط رو حدود 15مگابیت اعلام می‌کرد. من با اون مودم و مودم بعدیم (ASUS DSL-N10 که مقدار ماکزیموم دیتا ریت رو نشون نمی‌ده بالکل) وقتی از پارس‌آنلاین سرویس داشتم با SNR 6-7 بدون مشکل 12مگابیت داشتم. الآن که با همون خط و همین مودم جدیدترم از عصرتلکام سرویس گرفتم، دیتاریت خطم از 10مگابیت بالاتر نمی‌ره که هیچ هر روز هم یه مقدار می‌آد پایین‌تر. به همین خاطر نمی‌تونم و نباید اون 15مگابیتی رو که خود مودم اعلام می‌کرد خیلی روش حساب باز کنم. مقدار واقعی دیتا ریتی که خط می‌گیره به عوامل مختلفی برمی‌گرده که خیلی‌هاش اصلن مشخص نیستن و حتی اگه مشخص هم باشن ممکنه از دست کاربر کاری ساخته نباشه.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاش اسیا تک بیخیال این گیگ باکس میشد ! سرعت همین جوری تو ساعت های شلوغی افتضاح میشه دیگه با این کار میشه عین های وب داغون !

داره خودمونی میشه chatsaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی سرعت افتضاح میشه رو به شب
    اخر کی درست میشه ای بابا

13. این کاربر از chatsaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •