دوستان عزیز
@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک:
خواهش میکنم با هم جدل نکنین. بالأخره خیلی از مطالبی که اینجا تو این انجمن یا خیلی از انجمنهای دیگه مطرح میشه بر اساس تجربه شخصی اعضاست که احتمالن با یه مقدار مطالعه از منابع دیگه سروشکل مرتبی به خودش گرفته. پس اصلن روی چیزی که گفته میشه نمیشه تضمین 100%ی داد و چیزایی که اینجا به عنوان راهنمایی گفته میشه، صرفن جنبه مشورتی داره نه وحی منزل یا قانون.
----------------
دو:
مودمهایی که حداکثر دیتا ریت یا دیتا ریت قابلدستیابی رو میزنن عمدتن معیار اصلیشون عدد میرایی (Attenuation) خطه بدون در نظر گرفتن شرایط نویز که حتمن روی دیتا ریت قابل دستیابی اثر میذاره. در واقع مودم بر اساس یه فرمول که براش تعریف شده، با توجه به میرایی خط میگه که سقف سرعتی که میشه با این خط گرفت به شرط عدم دخالت نویز تقریبن چه مقداریه. همین روش رو خیلی از سایتها که محاسبهگر سرعت دارن (مثل SpeedGuide) هم استفاده میکنن که از نظر من یه برآورد بیشتر تئوریکه تا یه برآورد عملی.
سه:
این برآوردهایی هم که ما اینجا میدیم مبنای علمی نداره. صرفن یه برآورد تجربیه. مثلن من به طور معمول به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت خط نسبت به وضعیت فعلی، فرض میکنم که حدود 3db از SNR کم میشه. اما اینم یه برآورد تقریبیه. طبیعتن عوامل مؤثر خیلی زیادن و نمیشه با یه تقریب ساده مثل این جواب تضمینی داد. مثلن، همین امروز یکی از دوستان تو فروم پارسآنلاین با افزایش 7مگابیت تو دیتاریت خطش، فقط حدود 14-15db از SNR خطش کم شده بود که میشه حدودن 2db به ازای هر مگابیت. اما من بازم همون تقریب خودم رو ترجیح میدم چون نتیجه محتاطانهتری میده.