تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2725 از 3347 اولاول ... 172522252625267527152721272227232724272527262727272827292735277528253225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,241 به 27,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من از بسته هاي شبانه همراه اول كه نامحدود هستن استفاده ميكنم كه سرعتش خيلي خوب باشه تا ١ مگ ميره ولي محدوديت حجم نداره ميخواستم ببينم بسته هاي شبانه ايرانسل چطوريه و سرعتش تو چه محدوده ايي هست با ٤ جي البته اينم بگم من سيم كارت همراه اول رو 4جي كردم ولي منطقه پيروزي تهران مثل اينكه 4جي ساپورت نميكنه! بخاطر شغلم و رشته تحصيليم احتياج دارم با سرعت بالاتر دانلود كنم و هزينه هام هم بتونم مديريت كنم و پايين باشه ....لطفن راهنمايي كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. این کاربر از ALI V8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان روی مودم E8372 چطوری میشه باند های مختلف 3G 4G رو بصورت دستی انتخاب کرد!؟
    نیاز به انلاک یا فریمو داره!؟
    ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنن! تشکر

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من از بسته هاي شبانه همراه اول كه نامحدود هستن استفاده ميكنم كه سرعتش خيلي خوب باشه تا ١ مگ ميره ولي محدوديت حجم نداره ميخواستم ببينم بسته هاي شبانه ايرانسل چطوريه و سرعتش تو چه محدوده ايي هست با ٤ جي البته اينم بگم من سيم كارت همراه اول رو 4جي كردم ولي منطقه پيروزي تهران مثل اينكه 4جي ساپورت نميكنه! بخاطر شغلم و رشته تحصيليم احتياج دارم با سرعت بالاتر دانلود كنم و هزينه هام هم بتونم مديريت كنم و پايين باشه ....لطفن راهنمايي كنيد

بسته های ایرانسل ۳ ساعتی هست و یا مثلا ۱ ساعتی. از ۹۰۰ تومان شروه میشه(فک کنم ۲۰ گیگ) تا ۲۰۰۰ تومن. و ۲۰۰۰ تومنیه برای ۳ ساعت ۶۰ گیگ(تقریبا نامحدود چون بالاتر نمیشه واقعا دانلود کرد تو ۳ ساعت)و سرعتشم حدود ۲ اینا هست تا ۵ و ۶ و بالاتر هم راحت گرفتن.(کشش شبکه رو ۴جی+ رو ۲۰ مگ در ثانیش، ۱۸۰ مگابیت) فعلا که اونم تا ۳۰۰ مگابیت جا داره با تجهیزات الانش، البته بعیده کسی فعلا اون سرعت بگیره. البته چند روزیه بعضیا شاکین نسبت به سرعت که نمیدونم چرا این اتفاق افتاده.
    ضمنا اشاره کنم که مودم های الان چون ۴جی+ ندارن معمولا، روی باند ۷، ۱۱۲ مگابیت و روی باند ۳ تا ۷۵ مگابیت میتونن دریافت کنن که هر باندی تا ۱۵۰ جا داره(هروقت بخوان میتونن زیادش کنن).
    اینم تست یکی از دوستان بود.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 23-01-2017 at 18:11.

5. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shape of Despair's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    (Hell (Iran

پيش فرض

این نرم افزار روی مودم شما جواب نمیده
    هر مودمی برای خودش سوکت خودش رو داره اگر براش تعبیه کرده باشن مدلهای شایع ts9-ts5-sma هست
    مودم پیشنهادی شما برای آنتن چیه؟شما چه مدلی داری؟؟الان شما تست گذاشتی روی حالت پلاس،چطوریه؟ روی موبایله یا مودمش رو شما داری یا با انتن اینکارو کردید؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

این بسته های 100 گیگابایتی 24 ساعته نبودند؟
    برای من 7 شب sms اومد،آخر شب دیدم گذاشته بودم دانلود صبح دیدم طرحی که قبلا داشتم هم تموم شده

8. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

URL=http://uupload.ir/][/URL]

ایرانسل | MTN Irancell:
    طی دو هفته گذشته، شهرهای زیر تحت پوشش 3G قرار گرفتن:

بهار، صالح‌آباد (همدان)
    مومن‌آباد (لرستان)
    شازند، تفرش، نراق، نیمور (مرکزی)
    خورسند (خوزستان)
    گرمی (اردبیل)
    افوس، بوئین، میاندشت، دهق، شهرمجلسی، دامنه (اصفهان)
    سردشت (آذربایجان غربی)
    بافت (کرمان)

هموطنانمون در شهرهای زیر هم به شبکه 4G دسترسی پیدا کردن:
    دلند، فاضل‌آباد (گلستان)
    پارس‌آباد (اردبیل)
    دامنه، شهر مجلسی، چادگان، ورنامخواست (اصفهان)
    شاوور (خوزستان)
    مرزن‌آباد، نشتاورد (مازندران)
    تفرش (مرکزی)

10. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این بسته های 100 گیگابایتی 24 ساعته نبودند؟
    برای من 7 شب sms اومد،آخر شب دیدم گذاشته بودم دانلود صبح دیدم طرحی که قبلا داشتم هم تموم شده
    هر وقت فعال بشه تا ۱۲ شب همون روزه

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

12. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بسته های ایرانسل ۳ ساعتی هست و یا مثلا ۱ ساعتی. از ۹۰۰ تومان شروه میشه(فک کنم ۲۰ گیگ) تا ۲۰۰۰ تومن. و ۲۰۰۰ تومنیه برای ۳ ساعت ۶۰ گیگ(تقریبا نامحدود چون بالاتر نمیشه واقعا دانلود کرد تو ۳ ساعت)و سرعتشم حدود ۲ اینا هست تا ۵ و ۶ و بالاتر هم راحت گرفتن.(کشش شبکه رو ۴جی+ رو ۲۰ مگ در ثانیش، ۱۸۰ مگابیت) فعلا که اونم تا ۳۰۰ مگابیت جا داره با تجهیزات الانش، البته بعیده کسی فعلا اون سرعت بگیره. البته چند روزیه بعضیا شاکین نسبت به سرعت که نمیدونم چرا این اتفاق افتاده.
    ضمنا اشاره کنم که مودم های الان چون ۴جی+ ندارن معمولا، روی باند ۷، ۱۱۲ مگابیت و روی باند ۳ تا ۷۵ مگابیت میتونن دریافت کنن که هر باندی تا ۱۵۰ جا داره(هروقت بخوان میتونن زیادش کنن).
    اینم تست یکی از دوستان بود.

اگه اينطوري باشه خيلي بهتر از بسته ١ تا ١١ همراه اول هستش چون سرعتش ١ مگ بر ثانيه ميره اونم نه ساعتهاي ابتدايي شبانه به زور تا ساعت ١١ ٣٠ گيگ ميگيره.... بعد اين 4جي+ رو گوشيها ساپورت نميكنن؟؟؟ من گوشيم آيفون ٥ هستش با هات اسپات نت رو ميدم به پي سي

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مودم پیشنهادی شما برای آنتن چیه؟شما چه مدلی داری؟؟الان شما تست گذاشتی روی حالت پلاس،چطوریه؟ روی موبایله یا مودمش رو شما داری یا با انتن اینکارو کردید؟
    برای من پلاس خوب جواب نمیده چون توازنی بین باند سه و هفت ندارم. باند سه تا 10 مگ و باند 7 تا 60 . به خاطر همین پلاسشم جالب نمیشه
    من مودم 5186 پلاس دارم و درباره آنتن هم توی تاپیک آنتن مطلب گذاشتم . توی ص یادداشت لینکهاش هست
    مودم هواوی خوبه با آنتن sma

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگه اينطوري باشه خيلي بهتر از بسته ١ تا ١١ همراه اول هستش چون سرعتش ١ مگ بر ثانيه ميره اونم نه ساعتهاي ابتدايي شبانه به زور تا ساعت ١١ ٣٠ گيگ ميگيره.... بعد اين 4جي+ رو گوشيها ساپورت نميكنن؟؟؟ من گوشيم آيفون ٥ هستش با هات اسپات نت رو ميدم به پي سي

گوشیتون ۴جی داره ولی ۴جی پلاس از ایفون ۶س به بالا پشتیبانی میشه و گوشی های سامسونگ مثل اس ۶ و ۷.
    بهتره یه سیمکارت بندازین تا یک شب کیفیتش رو تست کنید قبل خرید مودم یا هر چیزی.
    بسته های صبح تا ظهرش هم قیمتش کمه که احتمالا بدردتون بخوره. هر ۵ گیگ میشه ۳ تومن. یک ماه مهلت استفاده ولی هر روز از ۶ صبح تا ۱۲ از اون کم میشه و باقی ساعات از بسته معمولی (مثلا ماهانه).[emoji192]

17. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •