اسیاتک بدون محدودیت سرعت
بیست نت با سرعت 5 مگ
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اپلود رایگان اونجا به چشم میاد که بخوای از تورنت دانلود داشته باشی یا مثلا تو تلگرام اپلود زیادی داشته باشی وگرنه توی مصرف معمولی چندان تاثیری نداره
تو این دو طرح با بیست نت میتونی ارزون تر حجم بیشتری دانلود کنی ولی اسیاتک نه اگه دانلود کنی به سرعت حجم اصلیت تموم میشه
به نظرم برای دانلود بیست نت بهتره
Last edited by senator2011; 14-02-2016 at 12:57.
البته نکته بعدی اینکه اسیاتک همیشه کاربر رو گول میزنه سرویسش نوشته قیمت 60 تومن با مالیات 9 درصد و ارزش افزوده و حق رانژه و ... 25 تومن عملا میاد روی فاکتور که در تبلیغات به مشتری گفته نمیشه اما بیست نت رانژه رایگان هست و هیچ ارزش افزوده و مالیاتی نمیاد روش و قیمتی که اعلام میشه از قبل تمامی حق رانژه و مالیات محاسبه شده و خودشون پرداخت میکنن نه شما
چجوری خط ایشون تا 22 مگ می کشه !!
خط ایشون نهایتش تا 15 مگ می کشه
ببخشید شما بر چه اساسی میگید 15 مگ
خود مودم زده ریت قابل دسترس 22528
هرچند این خیلی ملاک نیست در واقع دقیق نیست تخمینی است که مودم زده
براساس سرعت و نویزی که الان مودم داره
فقط من نمیگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من چند ماه پیش هم گفتم شما در این موضوع نمیتونید به کاربران کمک کنید و به اشتباه میندازیدشون ولی .....
بنده به خاطر همین نویز وارد این انجمن شدم که الان هم پشیمون شدم که چرا وارد شدم حتی دوست دارم منو اگر بشه بن کنند چون واقعا اجتماع مجازی مانند اجتماع واقعی آزاردهنده است فقط من هم نیستم دیگر دوستان هم هستند،چون افرادی هستند که ادعای عقل کل دارند و به راحتی هم به دیگران اهانت میکنن
بهتره آقای bilmazlar@ بیان و خودشون توضیح بدن
ولی من از روی مودم دارم میگم و snr ای که مودم ایشون داره
این مباحثا تو کتابون هم هست
اینجا بهتره شما دلیل بیارید که چرا تا 15 مگ میکشه به خاطر نویز
خب نویزو که میشه گرفت
اتفاقا قبلا هم شبیه این موردو یکی از دوستان گفت
که خود مودم هم ماکزیمم ریت خط رو نشون میده
و االبته یه قابلیتی تو مودم هست با عنوانdiagnostic adsl tone که اونم نشون میده خط تا چقدر میکشه
مثلا من مودمم نشون نمیده تا چند میکشه
ولی قابلیت diagnostic adsl tone داره و اون نشون میده خطم تا چند میکشه
بعدش من یادم نمیاد شما به من گفته باشید: پیش هم گفتم شما در این موضوع نمیتونید به کاربران کمک کنید
Last edited by محمد7966; 14-02-2016 at 17:18.
دفع قبل هم که بحث می کردیم شما گفتید رشتتون مخابرات و منم گفتم الکترونیک هستم
من هرچی بگم فایده نداره
شما همینجوری ادامه بدید انشاالله موفق می شید
متاسفانه من اصلا هیچ علاقه به رشتم ندارم
و میخام هم تغییر رشته بدم
این حرفایی رو که میزنم هم اصلا تو کتابامون نیست استادا هم فقط فرمول میگن و میرن
این حرفایی رو که میزنم از تو سایتا و فروم های خارجی خوندم همونطور که خود آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم فقط مطالعه داشتند
به هر حال من حرفی که به ایشون زدم از اطلاعات خود مودمه از خودم که نیست
شما هم موفق باشید
دوستان عزیز
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک:
خواهش میکنم با هم جدل نکنین. بالأخره خیلی از مطالبی که اینجا تو این انجمن یا خیلی از انجمنهای دیگه مطرح میشه بر اساس تجربه شخصی اعضاست که احتمالن با یه مقدار مطالعه از منابع دیگه سروشکل مرتبی به خودش گرفته. پس اصلن روی چیزی که گفته میشه نمیشه تضمین 100%ی داد و چیزایی که اینجا به عنوان راهنمایی گفته میشه، صرفن جنبه مشورتی داره نه وحی منزل یا قانون.
----------------
دو:
مودمهایی که حداکثر دیتا ریت یا دیتا ریت قابلدستیابی رو میزنن عمدتن معیار اصلیشون عدد میرایی (Attenuation) خطه بدون در نظر گرفتن شرایط نویز که حتمن روی دیتا ریت قابل دستیابی اثر میذاره. در واقع مودم بر اساس یه فرمول که براش تعریف شده، با توجه به میرایی خط میگه که سقف سرعتی که میشه با این خط گرفت به شرط عدم دخالت نویز تقریبن چه مقداریه. همین روش رو خیلی از سایتها که محاسبهگر سرعت دارن (مثل SpeedGuide) هم استفاده میکنن که از نظر من یه برآورد بیشتر تئوریکه تا یه برآورد عملی.
سه:
این برآوردهایی هم که ما اینجا میدیم مبنای علمی نداره. صرفن یه برآورد تجربیه. مثلن من به طور معمول به ازای هر 1مگابیت افزایش ریت خط نسبت به وضعیت فعلی، فرض میکنم که حدود 3db از SNR کم میشه. اما اینم یه برآورد تقریبیه. طبیعتن عوامل مؤثر خیلی زیادن و نمیشه با یه تقریب ساده مثل این جواب تضمینی داد. مثلن، همین امروز یکی از دوستان تو فروم پارسآنلاین با افزایش 7مگابیت تو دیتاریت خطش، فقط حدود 14-15db از SNR خطش کم شده بود که میشه حدودن 2db به ازای هر مگابیت. اما من بازم همون تقریب خودم رو ترجیح میدم چون نتیجه محتاطانهتری میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)