تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2724 از 4105 اولاول ... 1724222426242674271427202721272227232724272527262727272827342774282432243724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,231 به 27,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقایان ما در ایران زندگی می کنیم و در اروپا نیستیم پس باید با قوانین کشور خودمون کنار بیاییم!
    بنده قبل از خدمت در شغل آزاد و بعدش به کارمندی روی آوردم گه البته همین کارت پایان حدمت اگه نبود همچین شغلی بهم نمی دادن
    شاید قبل از خدمت برام سخت بود که هفت و نیم یا هشت صبح در محل کار حاضر باشم ولی وقتی 19 ماه ساعت 5 صبح بیدار شدم دیگه کلاهمم بالا انداختم وقتی ساعت کاریم شد 8 صبح
    تازه یه وقتایی که دو و نیم نصفه شب بیدار می شدم و تا فردا شب هم یه بند رو پا بودم
    پس اثر مثبت خدمت این شد که قدر زندگی و شغل رو بدونم و همچنین دانشگاه بعد از خدمت برام بسیار لذت بخش تر هستش تا قبله خدمت
    اینو کسایی که بعد از خدمت می رن دانشگاه فقط می تونن درک کنن
    ا

2. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال: من متولد 71 هستم و پدرم 27 ماه سابقه جبهه داره .
    بنده درحال تحصیلم و ماه آینده درفترچه رو میخوام پست کنم (اسفند).
    1- اصلا به بنده کسری تعلق میگیره ؟
    2-چقدر تعلق میگیره ؟

یکی ام جواب ما رو بده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقایان ما در ایران زندگی می کنیم و در اروپا نیستیم پس باید با قوانین کشور خودمون کنار بیاییم!
    بنده قبل از خدمت در شغل آزاد و بعدش به کارمندی روی آوردم گه البته همین کارت پایان حدمت اگه نبود همچین شغلی بهم نمی دادن
    شاید قبل از خدمت برام سخت بود که هفت و نیم یا هشت صبح در محل کار حاضر باشم ولی وقتی 19 ماه ساعت 5 صبح بیدار شدم دیگه کلاهمم بالا انداختم وقتی ساعت کاریم شد 8 صبح
    تازه یه وقتایی که دو و نیم نصفه شب بیدار می شدم و تا فردا شب هم یه بند رو پا بودم
    پس اثر مثبت خدمت این شد که قدر زندگی و شغل رو بدونم و همچنین دانشگاه بعد از خدمت برام بسیار لذت بخش تر هستش تا قبله خدمت
    ا
    موفق باشی در ضمن به نظر من گفتن بعضی چیز ها لازم نیست .باتشکر

5. این کاربر از white boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

به نظر منم اینکه میگن خدمت باعث میشه آدم ساخته بشه و با سختی آشنا بشه بیشتر برا اونایی جواب میده که تو ناز و نعمت بزرگ شدن تا لنگ ظهر میخابیدن بعد واسشون آب پرتغال میاوردن !!!
    وگرنه از دوستای خودم میشناسم کسی که داره درس میخونه تو دانشگاه همزمان داره کار هم میکنه (حتی خودمم همینطورم ) تا شهریه دانشگاه در بیاره و حتی ممکنه دو سه روز پشت سر هم اصلا نتونه بخوابه .
    پس اینکه مثلا یکی شب تا صبح نتونه بخوابه توی خدمت و هی پست بده برای خیلیا شرایط جدیدی نیست فقط الاف شدنه و باعث میشه دو سال از زندگیش بدون هیچ درآمد و بدون کسب هیچ تجربه فنی برای شغل آیندش بگذره .

البته تو خدمت شرایط خاص مثل خدمت لب مرز هم داریم که کسی تا قبلش تجربه نکرده ولی فک نمیکنم استرس و سختی های خدمت لب مرز برای زندگی آینده کسی لازم باشه مگر اینکه شخص بخاد در آینده وارد مشاغل نظامی بشه که اونم به نظرم باید اینجور افراد استخدام بشن و آموزش ویژه ببینن و حقوق درست حسابی دریافت کنند.

7. 4 کاربر از infernal704 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

[/B][/COLOR]
    یکی ام جواب ما رو بده !
    بله به شما تعلق میگیره برو صفحه اول همین تاپیک . پست اول کامل توضیح داده که چقدر کسری تعلق میگیره به شما .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در واقع خدمت خوبه ولی باید حقوق سربازان هم دست کم حداقل حقوق باشه یعنی ماهی 600 تومن!
    توجه کنید که گفتم دست کم یعنی ارزش کار سرباز خیلی بیشتر از این مبالغ هست به نظر من برای یه سربازی که پست میده با اسلحه حدودا ماهی دو میلیون باید حقوق در نظر گرفته بشه تا بلکه قسمتی از زحماتش جبران بشه

10. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

ا
    اون قسمتی که بولد کردم شدیدا باهات موافقم آره من خودم بعد اینکه رفتم خدمت آرزو می کردم که ای کاش قبلش میرفتم خدمت بعد دانشگاهچون هم فقط 3 4 ماه خدمت می کردم هم دانشگاه بعد اون همه سختی خدمت برام خیلی شیرین بود هم کلی جلو می افتادم ولی خب دیگه گذشته ها گذشته و با ای کاش و اینجور چیزا چیزی حل نمیشه مهم اینه که داره خدمت می گذره و روزی تموم میشه ولی سرحرفم روی خدمت کماکان هستم و این دوره رو در حدی نمی دونم که بخواد 2 سال از بهترین وقت یه جوون رو بگیره شاید بشه گفت آموزشی خوب باشه چون تا حدودی می تونه آدمو به نظم بیاره مخصوصا اون برنامه سین که مو به مو اجرا میشد.کلا محیط های نظامی مکانی سخت است و جای هرکسی نمی تونه باشه حتی اونایی که تو خود نظام هستند هم از این مسائل زیاد می نالند.
    یکی یه حرف جالبی در مورد خدمت بهم زد بهم گفت فلسفه ی خدمت اینه که تا حد امکان سطح توقع و مطالبات یه جوان رو از جامعه پایین بیارن و جوری در خدمت باهاش رفتار می کنند که همون کارایی که قبلا انجام میداد و براش عادی بود و چیزای بهتری می خواست همون کارا الان براش لذت بخش باشه و دیگه با راه رفتن تو خیابون هم با خودش حال کنه

در واقع خدمت خوبه ولی باید حقوق سربازان هم دست کم حداقل حقوق باشه یعنی ماهی 600 تومن!
    توجه کنید که گفتم دست کم یعنی ارزش کار سرباز خیلی بیشتر از این مبالغ هست به نظر من برای یه سربازی که پست میده با اسلحه حدودا ماهی دو میلیون باید حقوق در نظر گرفته بشه تا بلکه قسمتی از زحماتش جبران بشه
    داداش مثل اینکه نفس شما از جای گرم بلند میشهماهی 2 میلیون اون موقع دیگه سرهنگم می خواد با اسلحه پست بده.فکرشو بکن سرهنگ بیاد قراول واستهفکر کنم اشتباه گرفتی شماررو اینجا ایرانه داداش خبری از این حرفا نیست
    Last edited by neon_91; 16-01-2015 at 12:55.

12. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اون قسمتی که بولد کردم شدیدا باهات موافقم آره من خودم بعد اینکه رفتم خدمت آرزو می کردم که ای کاش قبلش میرفتم خدمت بعد دانشگاهچون هم فقط 3 4 ماه خدمت می کردم هم دانشگاه بعد اون همه سختی خدمت برام خیلی شیرین بود هم کلی جلو می افتادم ولی خب دیگه گذشته ها گذشته و با ای کاش و اینجور چیزا چیزی حل نمیشه مهم اینه که داره خدمت می گذره و روزی تموم میشه ولی سرحرفم روی خدمت کماکان هستم و این دوره رو در حدی نمی دونم که بخواد 2 سال از بهترین وقت یه جوون رو بگیره شاید بشه گفت آموزشی خوب باشه چون تا حدودی می تونه آدمو به نظم بیاره مخصوصا اون برنامه سین که مو به مو اجرا میشد.کلا محیط های نظامی مکانی سخت است و جای هرکسی نمی تونه باشه حتی اونایی که تو خود نظام هستند هم از این مسائل زیاد می نالند.
    یکی یه حرف جالبی در مورد خدمت بهم زد بهم گفت فلسفه ی خدمت اینه که تا حد امکان سطح توقع و مطالبات یه جوان رو از جامعه پایین بیارن و جوری در خدمت باهاش رفتار می کنند که همون کارایی که قبلا انجام میداد و براش عادی بود و چیزای بهتری می خواست همون کارا الان براش لذت بخش باشه و دیگه با راه رفتن تو خیابون هم با خودش حال کنه

داداش مثل اینکه نفس شما از جای گرم بلند میشهماهی 2 میلیون اون موقع دیگه سرهنگم می خواد با اسلحه پست بده.فکرشو بکن سرهنگ بیاد قراول واستهفکر کنم اشتباه گرفتی شماررو اینجا ایرانه داداش خبری از این حرفا نیست
    خب حقوق هر کسی نسبت به زحمتش تعیین میشه درسته که یه سرهنگ در دانشکده افسری خیلی سختی کشیده ولی داره نتیجه زحمتاش رو می بینه ولی یه سرباز که میخواد 24 ماه خدمت کنه و کارش هم فوق العاده سخت هست واقعا حقش اینه که بالاترین حقوق رو بگیره حتی بیشتر از درجه داران و افسران کادر چون داره 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته رو کار میکنه
    اگه دست من بود که بیشترین حقوق رو به سربازان یگان پاسدار و سربازان خدماتی می دادم

14. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان جریان خرید خدمت برای افراد بالای 27 سال تصویب شد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دیگه با راه رفتن تو خیابون هم با خودش حال کنه
    اینو که میگی هم واقعا من درکش کردم چون تو خدمت به راه رفتن هم گیر میدادن!
    کلا به هر چیزی که فکرش رو بکنی کار داشتن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •