اون قسمتی که بولد کردم شدیدا باهات موافقم آره من خودم بعد اینکه رفتم خدمت آرزو می کردم که ای کاش قبلش میرفتم خدمت بعد دانشگاه

چون هم فقط 3 4 ماه خدمت می کردم هم دانشگاه بعد اون همه سختی خدمت برام خیلی شیرین بود هم کلی جلو می افتادم ولی خب دیگه گذشته ها گذشته و با ای کاش و اینجور چیزا چیزی حل نمیشه مهم اینه که داره خدمت می گذره و روزی تموم میشه ولی سرحرفم روی خدمت کماکان هستم و این دوره رو در حدی نمی دونم که بخواد 2 سال از بهترین وقت یه جوون رو بگیره شاید بشه گفت آموزشی خوب باشه چون تا حدودی می تونه آدمو به نظم بیاره مخصوصا اون برنامه سین که مو به مو اجرا میشد.کلا محیط های نظامی مکانی سخت است و جای هرکسی نمی تونه باشه حتی اونایی که تو خود نظام هستند هم از این مسائل زیاد می نالند.
یکی یه حرف جالبی در مورد خدمت بهم زد بهم گفت فلسفه ی خدمت اینه که تا حد امکان سطح توقع و مطالبات یه جوان رو از جامعه پایین بیارن و جوری در خدمت باهاش رفتار می کنند که همون کارایی که قبلا انجام میداد و براش عادی بود و چیزای بهتری می خواست

همون کارا الان براش لذت بخش باشه و دیگه با راه رفتن تو خیابون هم با خودش حال کنه
داداش مثل اینکه نفس شما از جای گرم بلند میشه

ماهی 2 میلیون

اون موقع دیگه سرهنگم می خواد با اسلحه پست بده.فکرشو بکن سرهنگ بیاد قراول واسته

فکر کنم اشتباه گرفتی شماررو

اینجا ایرانه داداش خبری از این حرفا نیست