من خودم دو مگ محدود دارم سرعت دانلودم 400 ....میخام برم اساتک سرویس بگیرم...... پس شرایط ایده ال رو دارم برای ده مگ سرویس اسیاتک....ممنون
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من خودم دو مگ محدود دارم سرعت دانلودم 400 ....میخام برم اساتک سرویس بگیرم...... پس شرایط ایده ال رو دارم برای ده مگ سرویس اسیاتک....ممنون
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
دیروز من سرویس 5 روزه گیگ باکس خریدم الان پنل 1544 زده زمان سپری شده 101 ساعت !!!
ساعت ما با آسیاتک فرق داره یعنی؟!؟!
لطف نظرتان را درباره این طرح آسیاتک اعلام کنید:
saman724.ir/asiatech
دوستان کسی از سرویس بی سیم و نرم افزار اندروید آسیاتک تاحالا استفاده کرده ؟؟؟؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با عرض سلام
دوستان مواظب این اشخاصی که زنگ میزنن خونتون و میخوان سرویسای آشغالی و گرونشون رو بهتون بندازن باشید
آسیاتک یه ماه پیش خونمون زنگ زدن و بعد از یه عالمه تعریف کردن از سرویسای آشغالشون منم با احترام بهشون گفتم که خودم سرعت 2Mbps از مخابرات دارم و ماهی هم 75 هزار تومن دارم میدم براش و سرعت واقعی دانلودمم از 200Kbps تا 260Kbps هست با اینحال ول کن نبود و بعد یه عالمه التماس کردن گفتن که با ماهی چهل هزار تومن سرویسی بهم میدن که سرعت واقعی دانلودم از 300kbps تا 400kbps میشه من ساده هم گول خوردم و سفارش دادم ببینم چطوریه اگه خوبه اینترنت 2Mbps خودم رو قطع کنم از این شرکته بگیرم که هم ارزونتره و هم سرعتش بیشتره خلاصه بعد یه ماه برای فعال کردن سرویس دوباره زنگ زدن و شماره کارت دادن که پول بریزم بعد برام فعالش کنن ای کاش اول میگفتم فعالش کنن تا سرعتشو چک کنم بعد پول بریزم ولی اعتماد کردم و اول 40 هزار + 20 هزار تومن برای راه اندازی اولیه پول ریختم بعد از فعال شدن دیدم سرعتم از 60Kbps بیشتر نمیشه که متوجه شدم اینترنتشونو کردن تو پاچم منم زنگ زدم و قضیه رو گفتمو چرا اینطوریه شما یه چیز دیگه گفتین و یه چز دیگه تحویلم دادین قبول نمیکردن که نمیکردن
اینارو گفتم که با این شرکت آسیاتک آشنا بشید
خیلی ممنون که این مطلبو خوندین امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
سلام و عرض ادب
دوستان دو تا سوال دارم
1.من خیلی خیلی مصرف اینترنتم بالاست و زنگ الان زدم به پشتیبانی و گفتممن اصلا دانلود نمیکتم و فقط در حد شبکه های اجتماعی و پیج باز کردن هست تو سه تا چهار ساعت یک گیگ تمام میشه و پشتیبانی بهم گفت روی گوشیت برنامه ping را دان کن تا بفهمی چند تا دستگاه به مودم شما وصله و الان نصب کردم اصلا هیچی متوجه نشدم و لطفا دقیقا بفرمایید چکار کتم تا بفهمم چند تا دستگاه به مودمم متصله ???
خط شما با توجه به عکسی که گذاشتین کیفیت خوبی داره. البته نویزتون بالاست و با این نویز خطتون حداکثر تا 15-16 مگابیت بیشتر نمیکشه. ضمن این که با تغییر ISP شرایطتون هم تغییر خواهد کرد. (ممکنه بهتر بشه یا ممکنه بدتر بشه.) اما به هر حال چیزی که به نظر میرسه اینه که مشکلی با 10مگابیت آسیاتک نخواهید داشت. اما آسیاتک 10مگابیتش بیشتر در ساعتهای روزانه (غیررایگان) و بیشتر روی سرورهای داخلیه. روی اینترنت یا تو ساعتهای رایگان شبانه تعریف چندانی نداره. (البته، مرکز به مرکز و شهر به شهر ممکنه شرایط متفاوت باشه.)
راستی، الآن از کدوم شرکت سرویس 2مگابیت دارین؟ پارسآنلاین؟
1. مصرف ترافیک لزومن و فقط دانلود نیست. همون شبکههای اجتماعی خودش میتونه یکی از مصرفکنندههای اصلی ترافیک شما باشه. البته برای 3-4 ساعت 1 گیگ یه مقدار زیاده. ولی بازم غیرممکن نیست. اگه تو شبکههای اجتماعی (مثلن تلگرام) شما عضو گروههایی باشین که توش فیلم و موسیقی یا عکس زیاد شیر میشه، مصرف بالا میره. حالا اگه داخل منزل، غیر از شما کس دیگهای هم شرایط مشابه داشته باشه، روزی 300 مگابایت اصلن دور از ذهن نیست. (بازم عرض میکنم 1 گیگ روزی به نظر زیاده ولی غیرممکن نیست.)
2. برنامه Ping رو نمیدونم که منظور پشتیبانی چی بوده. اما معمولن خود مودمها تعداد Clientها یا کاربرانی رو که به مودم متصل شدن رو نشون میدن. شما برو تو کنترل پنل مودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). یه کم بگردی خودت پیدا میکنی.
3. برای کنترل مصرف ترافیک، اولن، باید روی وایفای مودم از سیستم رمزگذاری پیشرفتهای مثل WPA2 استفاده کنی تا دسترسی غیرمجاز به اینترنتت نداشته باشی. در ثانی، باید روی هر سیستمی از جمله کامپیوتر، لپتاپ و گوشی که به مودمت وصل میکنی باید یه نرمافزار کنترل مصرف ترافیک داشته باشی تا بفهمی هر کدوم چقدر مصرف دارن تا سرجمع مصرفت دربیاد.
الان بهترين سرويس و با صرفه ترين سرويس اسياتك چي هست ؟ هم سرعت دانلود و هم رايگان داشته باشه تو ساعتاي مختلف
سلام دوستان سوالی دارم ک ممنون میشم راهنمایی کنید.
اول اینکه اپلود رایگان اسیا تک چقدر تو مصرف تاثیر داره ؟ مثلا همون طرح 60 گیگ یک ساله با اپلود رایگان تو مصرف تقریبا معمولی.
دوم اینکه من بین دوتا شرکت مودنم که از کدوم اینترنت بگیرم که بصرفه تر و بهتر باشه لطفا راهنمایی کنید.
اینترنت اسیاتک 60 گیگ یکساله 60هزار تومن اپلود رایگان شبانه 2 تا 8 صبح 80 در صد رایگان .
اینترنت بیست نت مخابرات 60 گیگ یکساله 60 هزار تومن 120 گیگ شبانه رایگان 1 تا 7 صبح.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)