تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2724 از 3195 اولاول ... 17242224262426742714272027212722272327242725272627272728273427742824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,231 به 27,240 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

حالا از این بحثا که بگزریم خداییش همین که کنسول دردسر کــرک بازی ها و نصب و اجرا و 1000 جور بدبختی دیگه رو نسبت به PC نداره ، خودش یه نعمتیه منم PC گیمر بودم یه زمانی اما اینقدر دردسر کشیدم سر کرک و کمبودن قدرت سیستم و اینا رو آوردیم به کنسول ( حالا درسته با ارتقا و اینا میشه مشکل سخت افزاری سیستم رو حل کردم اما نر افزاریش دیگه راهی نیس: دی )
    + همین گرافیکی که الان بازی های x360 داره به نظر من گرافیک خوبی داره ! کمبودی احساس نمیشه ! حالا مثلاً جزییات بیشتر باشه ، مگه میخواین چیکار کنین ؟ وایسین مثلاً رو به دیوار مارمولک ببینین از در و دیوار بالا بره ، شکاف دیوار و خط های ریز تو برگ درختا رو ببینین ؟ ( مثلاً تو FPS همینجوری باید باز یکرد رفت جلو دیگه : دی هیجان باید اینقدر باشه که جزییات از یاد آدم بره ! من خودم اصلاً گرافیک برام مهم نیس : دی فقط گیم پلی و داستان مهمه ! )

--------

2. 4 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خب اون VGA هم درواقع یک GPU هست و یکم حافظه گرافیکی. که کنسول هم همون حافظه رو به صورت دیگه ای داره به هر حال.

اما منظورت رو از قابل Upgrade بودن VGA متوجه نشدم
    همه VGA ها ورژن های ثابتی از shader model , DirectX,OpenGL,OpenCL,Shadowing و غیره رو پشتیبانی میکنن و VGA ی که از DirectX 9 پشتیبانی میکنه نمیشه کاری کرد که از DirectX 10 و 11 بعدا پشتیبانی کنه همونطور که خودت گقتی کنسول هم از این قضیه جدا نیست
    البته اینو بگم که OpenGL ثابت نیست و میشه آپگریدش کرد! به تازگی هم شاهد بودیم که OpenGL 4.2 برای کارت های گرافیک هر دو برند صنعت گرافیک عرضه شد!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

البته اینو بگم که OpenGL ثابت نیست و میشه آپگریدش کرد! به تازگی هم شاهد بودیم که OpenGL 4.2 برای کارت های گرافیک هر دو برند صنعت گرافیک عرضه شد!

کد:
    open source دیگه

یکی از موفقیت های PS3 به خاطر همین API هست شهاب جون.

6. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    هزینه کپی خور کردن یه دستگاه اسلیم تازیخ 2011/1 چقدر میشه؟کجا ببرمش؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

ماکروسافت اعلام کرد که دوسال پیش ساخت Halo 4 را اغاز کرده است. هیلو 4 نخستین بازی از سری های هیلو است که ساخت ان را استودیوی Bungie برعهده ندارد و شرکت Industries تیم جدید برای ساخت هیلو 4 است. ساختن این بازی تا هیلو 6 ادامه دارد هیلو 4 در سال2012 به طور اختصاصی برای xbox360 منتشر خواهد شد. همچنین نسخه بازی سازی هیلو 1 به خاطر دهمین سالگرد تولد هیلو 15 نوامبر 2011 منتشر خواهد شد.
    ----------------------------------
    EA استرالیا اعلام کرد که دموی قابل بازی عنوان FIFA 12 در تاریخ 14 سپتامبر راهی بازار خواهد شد. این دمو یک روز بعد برای اروپا و آمریکا نیز عرضه خواهد شد. بازی FIFA 12 در تاریخ 27 سپتامبر راهی بازار خواهد شد.
    ----------------------------------

9. 4 کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من مدتیه هاردم مشکل داره .موقعی که بازی رو از هارد اجرا میکنم افت فریم و لگ داره ولی با دیسک اصلا مشکلی نداره!! از کسی پرسیدم گفتش باید cache هارد رو پاک کنی منم امتحان کردم ولی هیچی! لطفا پاسخ بدید داره اذیت میکنه

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    تو رو خدا سریعا راهنمایی کنید منو!!!!
    امروز بازی NFL 12 رو خریدم
    اومدم نصب کنم گفت که برای اجرای بازی باید داشبورد رو آپدیت کنیم!قبلا هم این موضوع در چندبازی قبل هم پیش اومده بود و بدون دردسر آپدیت شده بود داشبوردم!!!ولی این سری وسط کار یهو یه پیغام ارور اومده:
    Can't read the update from the disc.please reinsert the disc to continue the update
    if the problem persists,visit
    کد:
    status code:3151-335a-b800-0f00-c0000-0034
    نه راه پس دارم.نه راه پیش.نه میاد بیرون.نه ادامه میده.هیچ کلیدی هم کار نمیکنه!!چکار کنم الان؟؟؟؟؟تورو خدا سریعا به دادم برسید

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان .
    من میخوام کنسول بگیرم . ولی بین xbox و ps3 موندم . کدوم رو بگیرم . ؟؟؟؟؟؟
    با اینکه الان مثل هم شده اند . هر دو نمیشه بازی جدید رو انجام داد . میشه راهنمایی کنید
    که کدوم -- میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من برم بخرم / ممنون . یدونه ps3 320 گیرم اومده 380 در هد آک هست
    یا برم 360 اسلیم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بله سه رنگ وصل میشه به این تلویزیون ولی دیگهhdmiنه که
    منظور من همون 3 رنگه بود.
    تلویزیون که میدونم hdmi نمیخوره.
    منظورم کنسول بود میخوره یا نه که 100% میخوره.

ببین الان همه ی دسته هاش بی سیم هستن....بی سیم بهتره..
    ببین قضیه اون سیمplay and ket chargeهست که هم یه باتری کلی بهت میده هم یه سیم برای شارژ
    باتری خاصی جز همون که بالا گفتم نداره و همین باتری شارژی های معمولی استفاده میکنن اکثرا اولین باطری که روشه نه شارژنمیشه ولی هم میتونی باتری شارژ بگیری و هم اونی که گفتم ولی باطری شارژی بهتره
    نه بابا

من سال پیش واسه x360 آم یه باتری شارژی (نوع مرغوب) گرفتم 7 هزار تومان +

یک شارژر 6 تومان .

باتری رو میندازی روی دسته هر 1 هفته یک بار (بستگی به نوع باتری داره SONY خوبه )

باتری رو از رو دسته در میاری 2 ساعت میزاری شارژ .

همین.
    توی گیم نت میدونین که هر رقم جونور پیدا میشه (بلا نسبت شما دوستان)
    البته بچه های اینجا رو رام کردیم.
    ولی باز شیطون یکی رو گول میزنه میگه: این دسته وایر لس رو بزار تو جیبت 50 تومن کاسب میشی
    البته باید بیشتر مراقب باشم.
    حالا سوالم اینه:
    کلا دسته سیم دار نداره این اسلیم ها؟
    نمیشه به همین بی سیم ها هر موقع خاستی سیم وصل کنی هر موقع خاستی بیسیمش کنی؟
    دسته بیسیم با با سیم قیمت و مرغوبیتش فرق داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان .
    من میخوام کنسول بگیرم . ولی بین xbox و ps3 موندم . کدوم رو بگیرم . ؟؟؟؟؟؟
    با اینکه الان مثل هم شده اند . هر دو نمیشه بازی جدید رو انجام داد . میشه راهنمایی کنید
    که کدوم -- میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من برم بخرم / ممنون . یدونه ps3 320 گیرم اومده 380 در هد آک هست
    یا برم 360 اسلیم بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اولا جاش نبود اینجا بپرسی دوما من میگم وضعیت این دو کنسول از نظر -- با هم فرق داره مالهx360به زودی حل میشه...ولی مالps3کلا قضیه فرق داره.......چون اون اصلا آپدیت میخواد و اون اپدیت ها کپی خور نشده ولی x360نه مثل همیشه فقط یه قفل تو دیسک گزاشتن اونم با ترفندهایی مثلap2,5میره خونه باباش همین.......
    دیگه بدون اون به خودت بستگی داره و ....اگه میخوای من و دوستان درست و حسابی راهنماییت کنیم اینجا مطرح کن خواهشا:
    کد:

15. 2 کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •