مودم 3372 ایرانسل
انتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم 3372 ایرانسل
انتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی لینک دانلودی از این نرم افزار LTE Watch داره بده همینچا دانلود کنیم سرچ میکنم چیز درست و درمونی پیدا نمیشه اگه
کسی داره لطفاً لینکش رو اینجا بزاره.یه سوال هم دارم انتها رو میشه برای چه نوع از مودمهایی استفاده کرد؟؟ مودم من مدلش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4g بدرد گیم آنلاین میخوره ؟ ( تایم اوت منظورمه ) من دیشب گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و یه ساعت بازی کردم تایم اوت تقریبا 0 بود الان وسوسه شدم قید adsl رو بزنم برم سمت 4g...... شانس من بوده یا همیشه تایم اوت نزدیک به 0 داره
این نرم افزار روی مودم شما جواب نمیده
هر مودمی برای خودش سوکت خودش رو داره اگر براش تعبیه کرده باشن مدلهای شایع ts9-ts5-sma هست
تست 7 صبح
باند 7
باند 7 و 3 ( پلاس )
![]()
سلام دوستان
یه دکل دیدم اگر اشتباه نکنم 4 تا rru داشت
دلیلش چیه؟؟؟
هر rru برای هر باند فرکانسی جدا هست.
2100 (3G)
2600 (4G)
1800 (4G)
900 (3G OR 2G)
ظاهرا تو تست اسپید نمیشه کاملا فهمید. ولی با دانلود منیجر میشه. اگه شد با دانلود منیجر باند هارو تست کنید. اون موقع قطعا پلاس خیلی تاثیر میذاره ولی اسپید تست معلوم نمیکنه.
در این که ظرفیت شبکه رو 4g+ خیلی بالاتره هیچ تردیدی نیست. اینکه سرعتی که از پهنای باندش ارائه میده کم یا زیادتر باشه به ۴جی+ مربوط نمیشه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 23-01-2017 at 12:17.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
برا من تایم اوت نداشته اما پینگش برا خارج از کشور خوب نیست،در داخل برا من ۵۰تاست خارج از ۱۵۰تا۲۰۰هست،اگه پینگتون کمتر اینه تو adsl سمت ایرانسل نرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)