تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2723 از 4105 اولاول ... 1723222326232673271327192720272127222723272427252726272727332773282332233723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,221 به 27,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا کی گفته متولدین 73 کسری بهشون تعلق نمی گیره؟والا من خودم بعد از تحقیق 2 نفر از آشناها رو دیدم که متولد 73 بودن الان معاف شدن به دلیل جبهه باباشون.
    پس منم شاید معاف شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

آقا کی گفته متولدین 73 کسری بهشون تعلق نمی گیره؟والا من خودم بعد از تحقیق 2 نفر از آشناها رو دیدم که متولد 73 بودن الان معاف شدن به دلیل جبهه باباشون.
    پس منم شاید معاف شدم.
    والا ما که گناهی نداریم مسوئلین فرمودن که 73 و به بعد کسری ایثارگری یا معافی ایثار گری ندارن حالا شاید اونایی که شما میشناسین یا پارتی دارن یا متولد 72/12/29 هستن...

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والا ما که گناهی نداریم مسوئلین فرمودن که 73 و به بعد کسری ایثارگری یا معافی ایثار گری ندارن حالا شاید اونایی که شما میشناسین یا پارتی دارن یا متولد 72/12/29 هستن...
    یکی از آشناها متولد 73 هستن که دو سال پیش معافیتشون رو گرفتن

پدرشون جبهه رفته بودن که تونستن معافیت بگیرن

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

پس منم شاید معاف شدم.
    شما تونستین برین بگیرین:

کسرخدمت ايثارگري مصوب سال90

برابر ابلاغيه اخير ستاد کل نيروهاي مسلح ، کليه مشمولان متولد 1372 و ما قبل که تا پايان سال 1390 به سن مشموليت رسيده و به دلايلي تا کنون به خدمت اعزام نشده و داراي غيبت مي باشند، چنانچه تا موعد تاریخ اعزام 01/12/93 و 19/12/93 خود را معرفي و به خدمت اعزام شوند، در شمول مقررات کسرخدمت ايثارگران مصوب سال90 قرار مي گيرند.
    مشمولان غايب مورد اشاره که ازاول فروردين ماه 1394 و بعد آن ، به خدمت اعزام شوند نمي توانند از کسرخدمت ايثارگري سال 90 استفاده کنند.

مقررات کسرخدمت ايثارگري مصوب سال 90 ، براي مشمولان غير غايب متولد سال 1372 و ما قبل که به دلايل قانوني مانند ادامه تحصيل ، تاکنون به خدمت اعزام نشده و در آينده در مهلت هاي قانوني به خدمت اعزام مي شوند کماکان به قوت خود باقي است.

توجه : مهلت داده شده جهت بهره مندي از تسهيلات کسرخدمت براي مشمولان غايب تا پايان سال 93 مي باشد و قابل تمديد نيست.
    مشمولان غايب براي بهره مندي از تسهيلات مذکور ، در اولين فرصت ممکن درخواست خود را براي اعزام به خدمت ، از طريق يکي از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) به ثبت رسانند تا امکان اعزام آنان تا پايان سال 93 فراهم گردد ،زيرا ملاک بهره مندي از تسهيلات کسرخدمت براي مشمولان غايب اعزام به خدمت آنان در سال 93 مي باشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اون امتحان هایی که در طول مدت زمان آموزشی میگیرن از سرباز ها میگن واسه یگان که کجا بیوفتی تاثیر داره حالا واقعا تاثیر داره یا به خاطر خودشون میگن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان یه سوال
    اون امتحان هایی که در طول مدت زمان آموزشی میگیرن از سرباز ها میگن واسه یگان که کجا بیوفتی تاثیر داره حالا واقعا تاثیر داره یا به خاطر خودشون میگن؟

خیر به هیچ عنوان تاثیر نداره، تاره اگه تاثیر داشته باشه (که نداره) باید قضیه برعکس باشه یعنی کسی که نمراتش بالا هست مناطق درگیر و حساس تقسیم بشه کسی که نمراتش پایین هست در مناطق بی خطر و.../

امتحان در کل در ناجا فقط روی درجه تاثیر داره و در هر سه نیرو تاثیری روی تقسیمات نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال: من متولد 71 هستم و پدرم 27 ماه سابقه جبهه داره .
    بنده درحال تحصیلم و ماه آینده درفترچه رو میخوام پست کنم (اسفند).
    1- اصلا به بنده کسری تعلق میگیره ؟
    2-چقدر تعلق میگیره ؟

Last edited by white boy; 15-01-2015 at 18:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

جالبه که فقط دور و بر خودم افراد زیادی هستند که قانونی و غیر قانونی از خدمت فرار کرده اند
    دیگه دانشگاه هم مثل مدرسه شده و همه می تونن برن و به همین خاطر افراد خنگ و بی استعداد هم سر از دانشگاه در آوردن تا خدمت مقدس سربازی رو چند سالی به تعویق بندازن
    البته وقتی خبر 24 ماه شدن و بر داشتن کسری مدرک تحصیلی به گوش یه عده خورد واقعا آب سردی روشون ریخته شد که روی 17 ماه خدمت و 16 ماه خدمت حساب باز کرده بودن اونم با درجه ستوانی و کار دفتری ولی حالا 24 ماه خدمت مشکلتر نصیبشون میشه
    بعضی ها فک می کنن اگه الان برن دانشگاه و هفت سال دیگه با یه فوق لیسانس قراضه برن خدمت بازم آقایی می کنن
    خود من تقریبا نصف بیشتر کارشناسی رو خونده بودم ولی به دلایلی مدرکم رو معادل نکردن و سال 89 با دیپلم اعزام شدم و می دیدم لیسانس ها چه وضعیت بهتری دارن و حتی از خیلی هاشون کارایی بیشتری داشتم ولی افسوس که درجه دست و بالم رو بسته بود
    اون موقع مقطعی بود که فوق دیپلم با سرباز صفر یکی شده بود و دوستانی که فوق دیپلم داشتن شاکی بودن که چرا بین اونا و لیسانس وظیفه ها اختلاف خدمتی زیادی هست!
    الانم ظاهرا لیسانس به همون روز افتاده و انشااله در آینده نزدیک فوق لیسانس هم با زیر دیپلم تفاوتی نخواهد داشت
    به نظر من همه باید سختی خدمت رو بچشن تا برای سختی های آینده آماده بشن و از این لحاظ خدمت مقدس سربازی بسیار سازنده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

جالبه که فقط دور و بر خودم افراد زیادی هستند که قانونی و غیر قانونی از خدمت فرار کرده اند
    دیگه دانشگاه هم مثل مدرسه شده و همه می تونن برن و به همین خاطر افراد خنگ و بی استعداد هم سر از دانشگاه در آوردن تا خدمت مقدس سربازی رو چند سالی به تعویق بندازن
    البته وقتی خبر 24 ماه شدن و بر داشتن کسری مدرک تحصیلی به گوش یه عده خورد واقعا آب سردی روشون ریخته شد که روی 17 ماه خدمت و 16 ماه خدمت حساب باز کرده بودن اونم با درجه ستوانی و کار دفتری ولی حالا 24 ماه خدمت مشکلتر نصیبشون میشه
    بعضی ها فک می کنن اگه الان برن دانشگاه و هفت سال دیگه با یه فوق لیسانس قراضه برن خدمت بازم آقایی می کنن
    خود من تقریبا نصف بیشتر کارشناسی رو خونده بودم ولی به دلایلی مدرکم رو معادل نکردن و سال 89 با دیپلم اعزام شدم و می دیدم لیسانس ها چه وضعیت بهتری دارن و حتی از خیلی هاشون کارایی بیشتری داشتم ولی افسوس که درجه دست و بالم رو بسته بود
    اون موقع مقطعی بود که فوق دیپلم با سرباز صفر یکی شده بود و دوستانی که فوق دیپلم داشتن شاکی بودن که چرا بین اونا و لیسانس وظیفه ها اختلاف خدمتی زیادی هست!
    الانم ظاهرا لیسانس به همون روز افتاده و انشااله در آینده نزدیک فوق لیسانس هم با زیر دیپلم تفاوتی نخواهد داشت
    به نظر من همه باید سختی خدمت رو بچشن تا برای سختی های آینده آماده بشن و از این لحاظ خدمت مقدس سربازی بسیار سازنده است
    شاید نسخه ای که برای شما مناسب باشه برای افراد دیگه درمان نباشه.به نظر من اینکه خدمت آدمو آبدیده می کنه و برای سختی های زندگی آماده می کنه حرف مفتی بیش نیست.حالا شاید برای شما اینطوری باشه ولی دلیل نمیشه برای بقیه هم اینطوری باشهسازنده و غیر سازنده بودن هم به محل خدمت و اینکه چطوری ازتون کار بکشند بستگی داره کلا کارایی که تو خدمت می کنی نود درصدش بدون کار مفید است.بگذریم که خیلیا با خدمت نرفتن به هر طریقی از خیلی لجاظ جلو افتادند.
    حالا در مورد خدمت خود بنده شاید باعث شده قدر بعضی چیزارو بدونم و تجاربی هم کسب کنم ولی واقعیت از نظر من اینه که سختی های زندگی و آینده و شغل و کار و ازدواج چیزی نیست که به سختی های خدمت ربط داشته یاشه و کلا جنسشون از هم متفاوته.ببخشید می تونم بپرسم الان کار و شغل شما چی هست؟

11. 12 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شاید نسخه ای که برای شما مناسب باشه برای افراد دیگه درمان نباشه.به نظر من اینکه خدمت آدمو آبدیده می کنه و برای سختی های زندگی آماده می کنه حرف مفتی بیش نیست.حالا شاید برای شما اینطوری باشه ولی دلیل نمیشه برای بقیه هم اینطوری باشهسازنده و غیر سازنده بودن هم به محل خدمت و اینکه چطوری ازتون کار بکشند بستگی داره کلا کارایی که تو خدمت می کنی نود درصدش بدون کار مفید است.بگذریم که خیلیا با خدمت نرفتن به هر طریقی از خیلی لجاظ جلو افتادند.
    حالا در مورد خدمت خود بنده شاید باعث شده قدر بعضی چیزارو بدونم و تجاربی هم کسب کنم ولی واقعیت از نظر من اینه که سختی های زندگی و آینده و شغل و کار و ازدواج چیزی نیست که به سختی های خدمت ربط داشته یاشه و کلا جنسشون از هم متفاوته.ببخشید می تونم بپرسم الان کار و شغل شما چی هست؟
    طبق استدلال ایشان،اکثر اروپایی ها احمق و جاهل هستند چون خدمت حذف شده و نمیتوانند خودشون را برای آینده آبدیده کنند

13. 10 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •