تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2723 از 4428 اولاول ... 1723222326232673271327192720272127222723272427252726272727332773282332233723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,221 به 27,230 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تفاوت زیادی نداره. اینم تست از لندن:

(البته یه خورده باز پینگ خارجی رو بهتر نشون میده ولی بازم اگه دقت کنید سرعت آپلودم بیشتر دانلوده !)
    دانلود منیجر:

اینم یه تست داخلی دیگه :

دانلود منیجر:

فاصله از مرکز مخابراتی رو هم شما 50 متر در نظر بگیرید !(دیوار به دیوار مرکز مخابراتی هستیم.)
    +
    اینم از نظر وضعیت خط:

شایدم به قول شما مشکل از زیر ساخت تو خوزستان باشه.یکسالی هست که میگن زیرساخت تو خوزستان مشکل داره ! هیچ کاری هم نکردن.
    ولی خب هر چی هم که باشه لااقل باید تفاوت این پولی که دادم و سرویسی که گرفتم رو احساس کنم بالاخره ! الان احساس می کنم سرم کلاه رفته. تقریبا دو برابر پول دادم و هیچ تغییری احساس نکردم تو سرویسم.(جز اینکه تو پروفایل مودمم ریت دانلود از 4 مگ به 9 مگ اسماً تغییر پیدا کرده فقط ! )

به هر حال من یه ماه این سرویس رو واسه تست گرفتم.ماه بعد دوباره به سرویس قبلیم همون 256 بر می گردم.
    سلام
    دوست عزیز من تست های شما رو نگاه کردم.از دو حالت خارج نیست.یا شما رو (به هر دلیلی)از اکانتینگ محدود کردن یا مشکل از مرکز مخابراتی هست.که من فکر نمیکنم محدودتون کرده باشند.هر سرویس دهنده ای مقدار پهنای باند خاصی در اختیار هر استان یا شهر میزاره و از این مقدار به هر مرکز مخابراتی توی اون شهر باز مقدار خاصی تعلق میگیره .بنابراین وقتی پهنای باند یوزرهایی که از یک مرکز سرویس میگیرن بیشتر از پهنای باندی باشه که در اختیار اون مرکز مخابراتی هست شیرینگ صورت میگره.یعنی کل پهنای باند موجود بین یوزرهای اون مرکز تسهیم میشه و نتیجش میشه کندی سرعت و ارتباطی به سرویس خریداری شده نداره.و تغییر تعرفه هم تاثیری در افزایش سرعت روزانه نداره یعنی حداکثر همین مقدار هست..در خوزستان هم چند سالی هست که مشکل زیرساختی وجود داره ولی از اوایل سال 92 این مشکل بیشتر شده و باتغییراتی که در خطوط دیتا و لینک ها دادن این مشکل به اوج خودش رسیده.ودر حال حاضر این امکان وجود نداره که پهنای باند رو افزایش بدن .به نظر من با همین وضعیت کنار بیاید چون واقعا راهی وجود نداره و اگر فکر میکنید حقی ازتون ضایع میشه سرویسی بگیرید که نسبت به پولی که میپردازید ارزش داشته باشه حالا که همشون یه سرعت رو میدن کمترین رو بگیرید.(البته در صورتی که شبانه نخواید استفاده کنید)

موفق باشید.

2. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال من الان 1 روز فقط از اکانتم مونده ساعت 12 بشه میشه 0 روز نتم قطع میشه یا نه؟

داره خودمونی میشه rahman4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    یک ساعت پیش به جمع پارس انلاینیها پیوستم
    128 نامحدود:خوزستان

نسبت به ایرانسلی که داشتم خیلی خیلی بهتر.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه سوال من الان 1 روز فقط از اکانتم مونده ساعت 12 بشه میشه 0 روز نتم قطع میشه یا نه؟
    اگه تا الان داشتی لیتل مور استفاده میکردی دیگه تموم شد یا باید تمدید کنی یا اگه قصد رفتن به شرکت دیگه ای رو داری باید فردا تماس بگیری تا خطت رو جمع آوری کنن....و اگرهنوز از لیتل مور استفاده نکردی 5 روز با یک گیگ بدون دانلود رایگان میتونی استفاده کنی.

6. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یک ساعت پیش به جمع پارس انلاینیها پیوستم
    128 نامحدود:خوزستان

نسبت به ایرانسلی که داشتم خیلی خیلی بهتر.
    خوش اومدی اما هنوز به سرعت دلخواهت نرسیدی اگه اون خوبه این تست سرعت ما چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

من که از little More استفاده کردم و بعدم خطمو جمع کردم .... چیزی نگفتن انگار یادشون رفت پول اون 1.5 گیگ رو بگیرن :-)

داره خودمونی میشه rahman4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوش اومدی اما هنوز به سرعت دلخواهت نرسیدی اگه اون خوبه این تست سرعت ما چطوره؟
    بابا من که گفتم نسبت به ایرانسل
    چرا یه همچین گاردی میگری؟!

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سرویس 512
    دانلود شبانه رایگان(فقط فحش ندید. )
    دفعات قبل که عکس گذاشتم بعدش سرعتم به فلاکت کشیده میشد فکر کنم مالِ نفرین بچه هاست.
    امیدوارم این سری دیگه سرعت داغون نشه چون عصابشو ندارم دیگه.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دوستان لطفا به این سوال من جواب بدید؟

من خواهرم سرعت 128 گرفته
    سرعت شبانه اش چنده؟
    از چه ساعتی تا چه ساعتی شبانه داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان لطفا به این سوال من جواب بدید؟

من خواهرم سرعت 128 گرفته
    سرعت شبانه اش چنده؟
    از چه ساعتی تا چه ساعتی شبانه داره؟
    شبانه رایگان سرویس‌هاس محدود پارس‌آنلاین همه از ساعت 2 تا 7 صبح هستند. قاعدتاً سرعت شبانه رایگانش نباید فرقی با سرعت روزانه غیررایگانش داشته باشه. اما این بستگی به شهر و مرکز مخابراتی هم داره. ولی حداقل باید حدود 1.5 مگابیت در ثانیه (معادل 200 کیلوبایت در ثانیه) سرعت دانلودش باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •