تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2723 از 3195 اولاول ... 17232223262326732713271927202721272227232724272527262727273327732823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,221 به 27,230 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ببین شهاب جون کرایسیس رو نمیدونم چون هنوز وقت نکردم بازیش کنم . اما من وقتی میخوام با PC بازی کنم میخوام با 70 تا 72 فریم باهاش بازی کنم نه 60 فریم . این کارت هم فکر کنم تنها چیزی باشه که باب میل من یا امثال من تو گرافیک باشه اما قیمتش مغز رو میترکونه .
    در کل ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادی . زنده باشی
    عملا چشم قادر به تشخیص 60 فریم به بالا نیست! یعنی چه 60 فریم چه 150 فریم در بازی برای چشم هیچ فرقی نداره و افزایش سرعتی رو ما نمیتونیم شاهد باشیم!

تازه خودت خوبتر میدونی کنسول GPU داره تا VGA واین باعث اختلاف بین این دو میشه .
    من منظورتون رو متوجه نشدم!

میشه لطفا بیشتر در این مورد توضیح بدین؟

ممنون

2. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

با تلویزیونی شبیه این یکم قدیمی تر میشه بازی کرد؟
    یعنی سیم 3 رنگه داره وصل بشه به این تلویزیون؟
    کابل HDMI هم میخوره دیگه نه؟

NEC 17 OR 20 INCH

بله سه رنگ وصل میشه به این تلویزیون ولی دیگهhdmiنه که

4. این کاربر از S.J-REZ2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

با تلویزیونی شبیه این یکم قدیمی تر میشه بازی کرد؟

یعنی سیم 3 رنگه داره وصل بشه به این تلویزیون؟
    کابل HDMI هم میخوره دیگه نه؟
    NEC 17 OR 20 INCH

آخه این تلویزیون 3 فیش هم به زور ساپورت میکنه

حالا ذیگه قدیمی ترو خودت حساب کن ..

6. این کاربر از HO3IN-Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

یه چنین چیزی (خییییلیییییی کار درست تره ) ) 26 اینچ اگه اشتباه نکنم NEC خونه یکی از فامیلا بود... کنسولو بردیم اونجا با اون حالا یه کاری بکنیم... پـــسر فاجعه ای بود واس خودش : دی رنگ ها رو نمیتونست نشون بده... نارنجی رو قهوه ای فاجعه نشون میداد ، سبز رو زرد ، قهوه ای رو زرد ، اصلا یه وضی : دی بعد 20 دقیقه کنسولو کشیدم )

8. این کاربر از Fenix. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

البته این c4eva داره یه حرکت هایی هم واسه image گرفتن این DVD ها میکنه و گفته که حل شدنی هست.
    فعلا که فقط در مورد LT جدید فعالیت هایی کردن..... .و فکر کنم فقط واسه درایو های بنکیو LT جدید ساختن.....ولی واسه هیچکدوم IMAGE گرفتن رو انجام ندادن....... .

بالاخره انجامش خواهند داد انشاللهولی مثه LT دادن ساده نیس و به نظر میرسه زمان خواهد برد تا نحوه IMAGE گیری رو عرضه کنن....... .
    .
    .

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خوب من نمیدونم تو چند سال پیش از کدوم منبع اون خبر رو خوندی ولی حدس میزنم اون خبر یه شایعه قبل از عرضه PS3 بوده. چیزی که الان هم در مورد کنسول های نسل بعدی داریم میبینیم!

اما چیزی که مشخصه بعیده که سونی با این همه تجربه و موفقیت در مورد PS1 و PS2 بیاد و اینجوری ضرر کنه!

خوب منم که گفتم شاهد پیشرفت گرافیکی خاصی نخواهیم بود!!

اما در مورد PS4 من خودم منبع حرفت رو میزارم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما خوب این حرف رو یه منتقد نزده! بلکه James Armstrong که معاون SCEE هست گفته.

اما برعکس PS4 مثل اینکه XBOX بعدی قدرت زیادی داره!! چون چند وقت پیش AMD یه صحبت جالب کرد و گفته بود که کنسول نسل بعدی مایکروسافت قادر به نمایش جزئیات گرافیکی در سطح فیلم آواتار خواهد بود!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا شایعه اش رو نمیدونم ولی خبر بعد از عرضه بود .

خب دستت درد نکنه خدا خیرت بده

ههه بازم اغراق های توهی این شرکت ها شروع شد !! مثل حرفی که SONY تو کنفراس معرفی PS2 زده بود در مورد بازی هاش که گفته بود گرافیک Toy Story رو واسه بازی ها توسط پردازش این کنسول تداعی خواهیم کرد !! در صورتی که هنوز PS3 هم به اون حد نرسیده !!

البته تا الان هرچیزی که از MS دیدیم واقعا عملی بوده , من خودم به شخصه کمتر دیدم MS حرف بزنه , بیشتر عملش رو نشون میده.

حالا ایشالا تو E3 2012 ببینیم چی به چی میشه .
    دوستان راهی هست که بفهمیم کنسول فلگ شده یا نه ؟
    آره علی جان هست تا حالا 3 بار آموزشش رو نوشتم یه سرچ تو نت بکن

ببین شهاب جون کرایسیس رو نمیدونم چون هنوز وقت نکردم بازیش کنم . اما من وقتی میخوام با PC بازی کنم میخوام با 70 تا 72 فریم باهاش بازی کنم نه 60 فریم . این کارت هم فکر کنم تنها چیزی باشه که باب میل من یا امثال من تو گرافیک باشه اما قیمتش مغز رو میترکونه . تازه خودت خوبتر میدونی کنسول GPU داره تا VGA واین باعث اختلاف بین این دو میشه .
    در کل ممنونم از اطلاعاتی که بهم دادی . زنده باشی
    آرش جان چشم انسان بین 30 الی 60 fps (بسته به قدرت دید) یا همون Frames Per Second رو میتونه تشخیص بده !! شما چطوری فرق بین 60 و 72 رو میخوای تشخیص بدی و از این فرق لذت ببری !!؟؟

12. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عملا چشم قادر به تشخیص 60 فریم به بالا نیست! یعنی چه 60 فریم چه 150 فریم در بازی برای چشم هیچ فرقی نداره و افزایش سرعتی رو ما نمیتونیم شاهد باشیم!

من منظورتون رو متوجه نشدم!

میشه لطفا بیشتر در این مورد توضیح بدین؟

ممنون
    اتفاقا منم باورم شده بود تا یکی از دوستام دونسخه batman the dark knight رو واسم آورد یکیش بلوری با رزولیشن 1200*1900 (70 فریم ) و یکی DVD 9 با رزولیشن 1080*1920 به طور محسوسی اختلاف جزییات معلوم بود . تازه DVD 9 هم اصل WB بود
    منظورم از Gpu اینه که به دلیل اینکه فقط یه چیپه و قابل ارتقا نیست تا DX11 رو ساپورت کنه البته از این مهندسین مایکرو هیچی بعید نیست

14. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آرش جان چشم انسان بین 30 الی 60 fps (بسته به قدرت دید) یا همون Frames Per Second رو میتونه تشخیص بده !! شما چطوری فرق بین 60 و 72 رو میخوای تشخیص بدی و از این فرق لذت ببری !!؟؟
    والا من از روی جزیئات میگم پست بالا هم توضیح دادم البته رو این زیاد پا فشاری نمیکنم . چون دلیل علمی ندارم و نمیتونم ثابت کنم اما من تفاوت رو احساس کردم . نمیگم چشمم دوربین 1000 فریم هستش اما ....

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

این فرم ها تو سرعت پایین قابله مشاهده هستن... ,و تاثیری که داره اینه که باعث میشه حرکات نرم تر و طبیعی تر دیده بشن

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا منم باورم شده بود تا یکی از دوستام دونسخه batman the dark knight رو واسم آورد یکیش بلوری با رزولیشن 1200*1900 (70 فریم ) و یکی DVD 9 با رزولیشن 1080*1920 به طور محسوسی اختلاف جزییات معلوم بود . تازه DVD 9 هم اصل WB بود
    منظورم از Gpu اینه که به دلیل اینکه فقط یه چیپه و قابل ارتقا نیست تا DX11 رو ساپورت کنه البته از این مهندسین مایکرو هیچی بعید نیست
    خب اون VGA هم درواقع یک GPU هست و یکم حافظه گرافیکی. که کنسول هم همون حافظه رو به صورت دیگه ای داره به هر حال.

اما منظورت رو از قابل Upgrade بودن VGA متوجه نشدم
    همه VGA ها ورژن های ثابتی از shader model , DirectX,OpenGL,OpenCL,Shadowing و غیره رو پشتیبانی میکنن و VGA ی که maximum از DirectX 9 پشتیبانی میکنه نمیشه کاری کرد که از DirectX 10 و 11 بعدا پشتیبانی کنه همونطور که خودت گقتی کنسول هم از این قضیه جدا نیست
    Last edited by sony_W810i; 05-09-2011 at 21:25.

18. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •