تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2722 از 4428 اولاول ... 1722222226222672271227182719272027212722272327242725272627322772282232223722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,211 به 27,220 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تـست سرعت من. 512 32 گیگ پارس آنلاین - خوزستان.

خارجی:

(چرا تو تستهای خارجی سرعت آپلودم همیشه بیشتر از دانلوده؟)

داخلی:

اگر این افتضاح نیست پس چیه؟!

زنگ زدم پشتیبانی میگم سرعتم نسبت به سرویس قبلیم (256 نامحدود) بدتر شده درحالیکه اونجا ماهی 45 میدادم.الان من ماهی 70 میدم که سرعت بهتری داشته باشم نه بدتر. میگن ما تعهد نداریم که حتما 9 مگابیت ارائه بدیم به شما. همین که سرعت دانلودتون از حد متعارفش پایینتر نیست نشون میده همه چیز درسته.

اینم از جوابشون !
    اینه جلب رضایت مشتری؟ کلاهبرداری شاخ و دم داره مگه؟!

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خارجی:

داخلی:

زنگ زدم پشتیبانی میگم سرعتم نسبت به سرویس قبلیم (256 نامحدود) بدتر شده درحالیکه اونجا ماهی 45 میدادم.الان من ماهی 70 میدم که سرعت بهتری داشته باشم نه بدتر. میگن ما تعهد نداریم که حتما 9 مگابیت ارائه بدیم به شما. همین که سرعت دانلودتون از حد متعارفش پایینتر نیست نشون میده همه چیز درسته.

اینم از جوابشون !
    دوست عزیز این سرور های کویت خیلی داغون شما لطف کن یه تست با سرورهای لندن بذار تا ببینیم اونطوریش چه وضعیتی داره؟ اصولا وضعیت زیر ساخت خوزستان خیلی داغونه و از آشناهای من هم بودن و همیشه از پایین بودن سرعت ها شون گلایه میکنن.

3. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خارجی:

داخلی:

اینم از جوابشون !
    سرعت دانلودت از سرور خارجی با تست اسپیدتست نصف سرعت اسمی سرویسته. البته نتایج این تست‌های اسپیدتست الزاماً به معنی این نیست که سرعت دانلود سرویس شما واقعاً همین عددیه که این تست نشون می‌ده. باید از سرورهای مختلف اونم تو کشورهای مختلف تست بگیرین. سرعت دانلود خیلی بستگی به وضعیت سرور مخاطب داره. مثلاً اینو مطمئنم که اگه از سرور خود Ookla (شرکتی که این تست رو راه‌اندازی کرده) تو آمستردام هلند تست بگیرین خیلی وضعیت بهتری بهتون نشون می‌ده تا سرورهایی ه تو کشورهای همسایه ایران هست.

نتیجه تستت از سرور داخلی نشون می‌ده که به شما حداقل سرعت 2 مگابیت رو دادن (یعنی 4 برابر سرعت اسمی سرویست). برای تست بهتر سرعت دانلودت، باید یه فایل با لینک مستقیم رو از یه سرور داخلی و/یا یه سرور خارجی با IDM و حداقل 8 کانکشن هم‌زمان دانلود کنی تا ببینی سرعت واقعیت حدوداً چقدره.

در مورد جواب پشتیبانی هم می‌تونم بگم که از نظر حقوقی درست می‌گه. شما سرویس 512 گرفتی، ولی بهت حداقل 4 برابر اون رو پهنای باند دادن. اما اگه با کاربرای دیگه پارس‌آنلاین مقایسه کنی، از متوسط پایین‌تره. بازم باید ببینی مرکز مخابراتی و شهرتون به طور میانگین (یعنی برای عموم کاربرای پارس‌آنلاین و کاربرای شرکت‌های دیگه) وضعیتش چطوره و همین‌طور فاصله‌ات تا مرکز مخابراتی چقدره؟

یه چیزه دیگه: این burst 9 مگابیت که پارس‌آنلاین الآن از رو دست شاتل چند سال پیش کپی کرده، بیشتر اثر خودش رو قراره تو مرور وب با مرورگر نشون بده نه تو دانلود فایل به ویژه فایل‌های بزرگ. ممکنه بنا به دلایلی مثل محدودیت پهنای باند کلی پارس‌آنلاین تو منطقه شما، پارس‌آنلاین این burst 9 مگابیت رو برای دانلود مجاز نکرده باشه.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تفاوت زیادی نداره. اینم تست از لندن:

(البته یه خورده باز پینگ خارجی رو بهتر نشون میده ولی بازم اگه دقت کنید سرعت آپلودم بیشتر دانلوده !)
    دانلود منیجر:

اینم یه تست داخلی دیگه :

دانلود منیجر:

فاصله از مرکز مخابراتی رو هم شما 50 متر در نظر بگیرید !(دیوار به دیوار مرکز مخابراتی هستیم.)
    +
    اینم از نظر وضعیت خط:

شایدم به قول شما مشکل از زیر ساخت تو خوزستان باشه.یکسالی هست که میگن زیرساخت تو خوزستان مشکل داره ! هیچ کاری هم نکردن.
    ولی خب هر چی هم که باشه لااقل باید تفاوت این پولی که دادم و سرویسی که گرفتم رو احساس کنم بالاخره ! الان احساس می کنم سرم کلاه رفته. تقریبا دو برابر پول دادم و هیچ تغییری احساس نکردم تو سرویسم.(جز اینکه تو پروفایل مودمم ریت دانلود از 4 مگ به 9 مگ اسماً تغییر پیدا کرده فقط ! )

به هر حال من یه ماه این سرویس رو واسه تست گرفتم.ماه بعد دوباره به سرویس قبلیم همون 256 بر می گردم.
    Last edited by Masoud-Susa; 21-12-2013 at 17:09.

7. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان یه لطفی میکنید این آی پی ها رو پینگ کنید (کد پایین رو تو cmd کپی کنید)
    ping 94.242.221.1 & ping 37.247.54.1 & ping 94.101.94.101 & ping 77.88.8.8 & ping 77.88.8.3

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینطور که پیداست با این سرعت فوق مزخرف من که از همه شما هم بدتره احتمالا باید زیر ساخت لرستان با بمب منفجر شده باشه ولی نه خیر اشتباه نکنید کرم از خود درخته !! این مشکلات بدون استثنا همش از پارس انلاینه و مطمئن باشید از دو حالت خارج نیست یا بعضی نمایندگی ها و مناطق دستور میدن که عمدا شیر فلکه رو می بندن و بعضی ها رو رو حسابی محدود کنن یا اینکه مشکل کمبود پهنای بانده که بازم مقصر خودشون هستن چون پهنای باند رو ناعادلانه بین شهرها و استان ها پخش میکنن نتیجش این میشه که یکی 128 میگیره سرعتش 1 مگ بر ثانیه حتی بیشتر در میاد یکی مثل من باید با دیال آپ دست و پنجه نرم کنه و حتی پهنای باندو زیاد نمیکنن و به هزار بهونه از زیرش در میرن، ناسلامتی مملکت اسلامیه دیگه عدالت از سر و روش میباره !!!

سرعت بسیار بالای 9 مگ اینترنت پارس آنلاین در قالب دیال آپ با تضمین شبانه روزی در تمام روزهای هفته !!!!

پینگ افتضاح با سرور داخلی !!!!!!

10. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم تک کانکشن داغون من . پایین تر از سرعت خریداری شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تفاوت زیادی نداره. اینم تست از لندن:

(البته یه خورده باز پینگ خارجی رو بهتر نشون میده ولی بازم اگه دقت کنید سرعت آپلودم بیشتر دانلوده !)
    دانلود منیجر:

اینم یه تست داخلی دیگه :

دانلود منیجر:

فاصله از مرکز مخابراتی رو هم شما 50 متر در نظر بگیرید !(دیوار به دیوار مرکز مخابراتی هستیم.)
    +
    اینم از نظر وضعیت خط:

شایدم به قول شما مشکل از زیر ساخت تو خوزستان باشه.یکسالی هست که میگن زیرساخت تو خوزستان مشکل داره ! هیچ کاری هم نکردن.
    ولی خب هر چی هم که باشه لااقل باید تفاوت این پولی که دادم و سرویسی که گرفتم رو احساس کنم بالاخره ! الان احساس می کنم سرم کلاه رفته. تقریبا دو برابر پول دادم و هیچ تغییری احساس نکردم تو سرویسم.(جز اینکه تو پروفایل مودمم ریت دانلود از 4 مگ به 9 مگ اسماً تغییر پیدا کرده فقط ! )

به هر حال من یه ماه این سرویس رو واسه تست گرفتم.ماه بعد دوباره به سرویس قبلیم همون 256 بر می گردم.
    یه جای کار می‌لنگه. با این کیفیت خط تلفنت که هم نویزت پایینه و هم فاصله‌ات تا مرکز مخابراتی کمه، نباید اصلاً مشکلی داشته باشی و راحت تا 9مگابیت در ثانیه رو باید بگیری. اما نتایج یه چیز دیگه می‌گن. حتماً محدودیت پهنای باند دارین که وضع این جوریه. سرویس 1 مگ یا 2 مگ محدود رو هم امتحان کن ببین فرقی نداره. می‌دونم که حجمشون خیلی کمه این سرویسا ولی واسه تست بد نیست. شاید روی سرعت‌های پایین محدودیت گذاشتن. به هر حال سرعتت باید بالاتر از این حرفا باشه.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقع وضع خرابه واقعا ها یه سایت بسیار سبک (بانک ملت)که قبلا 10 ثانیه ای میومد بالا حالا 1یا 2 دقیقه طول میکشه بیاد بالا!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه لطفی میکنید این آی پی ها رو پینگ کنید (کد پایین رو تو cmd کپی کنید)
    ping 94.242.221.1 & ping 37.247.54.1 & ping 94.101.94.101 & ping 77.88.8.8 & ping 77.88.8.3
    2مگ محدود، تهران، ساعت 7 بعدازظهر:

16. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •