سلام
جریان این بسته 100 گیگ یک روزه چیه ؟
سلام
جریان این بسته 100 گیگ یک روزه چیه ؟
یه هدیه هست که به صورت اتفاقی به خیلی از مشترکین ایرانسل داده میشه .
تایید میشه ، منم امروز تست کردم از ۵۰۰ کیلوبایت میره ۴ مگابایت یه دفعه میاد ۱ مگابایت، فکر کنم شبکشون دیگه داغون شده وقتی به پشتیبانی میگم شما اصلا نظارتی رو دکل ها دارین میگه به این راحتیا نیست که دردسر داره! اینا فقط دکل میکارن یه کم اب هم میدن رشد کنه ولش میکنن بره ، چیزی به نام تعمیر نگهداری که از اصول اولیه هر چیزیه ندارن ! فکرشو بکنید ایرانسل هر چندماه از لحاظ فیزیکی و نرم نرم افزاری تست کنه!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
بسته 100 گیگ یه روزه دو دوباره به همون دو تا سیم کارتم که چند روز پیش داده بود داد . منتظر باشین دوباره ممکنه براتون این بسته فعال بشه
امیدوارم برای من هم این بسته صد گیگ رو هدیه بدن چون از سال 86 خط ایرانسلمو دارم شایدم مشترک وفادار نیستیم خخخ
به عمر سیم کارت ربطی نداره . من یه سیم کارت جدید دارم که دو بار این بسته رو بهش داده .
اين بسته 1روزه 100گيگ رو دوباره فعال كردن
جالبه سرعت دانلودش از 50بيشتر نميشه ولي بسته كه ميخرم تا 1مگ هم ميره سرعتش![]()
سیم کارت جدیده پیش شمارش چنده؟ ساعت چند براتون فعال شد؟
چه جالب...فکر میکردم فقط به مشترکان قدیمی میده چون تو پیام که میومد نوشته مشترکان وفادار و منظورش قدیمیاست...مشکل من اینه اصلا نمیتونم شبا بیدار شم دانلود کنم فقط بسته هفتگی پنج گیگ میگیرم دو ساعت نشده تمومش میکنم گفتم این صد گیگ بیاد شاید سرعتش خوب بود دانلودی داشته باشم..نیومد هم کاری نمیشه کرد همین پنج گیگ هفتگی میگیرم...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)