سلام
آیا رماتیسم باعث میشه معافیت پزشکی بدن؟
برای تشخیص رماتیسم باید پیش چه دکتری رفت؟
سلام
آیا رماتیسم باعث میشه معافیت پزشکی بدن؟
برای تشخیص رماتیسم باید پیش چه دکتری رفت؟
سلام
امروز یه سری از دوستان ما میگفتن که 2 ماه کسری مایی رو که الان در حالت خدمتیم شامل میشه، واسه بدی آب و هوا ! کسی همچین چیزی شنیده ؟!
+ امکان این که کسر متاهلی برا اونائی که الان در حال خدمت هستن و واسه سال 94 هم خدمتشون ادامه داره تعلق بگیره، هست ؟!
باید مناطق مصوبه بد آب و هوا باشین تا تعلق بگیره.
در مورد متاهلی ظاهرا برای 94 هست تا جایی که من اطلاع دارم.
در خدمت به شایعات مختلف توجه نکنین.
دلبران و دلیران گرامی؛ یه سؤال ریز و جزئی دارم که ممنون میشم جواب بدید:
قوانین و ضوابط مهم خدمت چی هستن؟ ترجیحاً مهم هاش رو بگید که در صورت بی اطلاعی و ندانستن معمولاً دردِ سر ساز میشن.
البته به تفکیک قوا (ارتش، سپاه، ناجا ) توضیح بدید. ضمناً اگه یک نیرو ضوابط خاص خودش رو داره، اونها رو هم بگید.
این رو واسه این پرسیدم که بعضیها میگن اجازه ندید کادریها و... از بی اطلاعی سرباز جماعت سوءاستفاده کنن.
این دوره من هر کی رو میبینم حتی کد هم خورده گروهبان یک شده
برونظام وظیفه بپرس اینجا ک جواب صددرصدنمیدن بهت ک خودتو بدبخت کنی بری کلیه اهداکنی بعدم معاف شی.
خدمت خدمت خدمت هه ..کشورعقب افتاده سال ب سال بجایی اینکه کمترشه خدمتش بیشترمیشه
من اگه مجبورنبودم 1ثانیه هم خدمت نمی کردم واس این نظام الانم پشیمونم که خودمو معرفی کردم ولی
فراربدازبدترمیشه..کسایی رو دیدم پشت این میزها درجه های سرشونشون پره ولی انسانیتشون 000000000
والا سوال شما برام شفاف نیست!
ولی چیزی که باید بدونید اینه که هیچ کس چه کادری و چه وظیفه نمی تونه کار شخصی از شما بخواد و دستورات فقط در راستای امور نظامی و عمومی هستش
اگه شکایتی هم داشتید باید سلسله مراتب رعایت بشه،یعنی اول به فرمانده خودتون می گید و اگه شفاهی جواب نداد کتبی و در مرحله بعد به بازرسی مراجعه می کنید!
بازم اگه ابهامی هست بپرسید بنده در حد اطلاعاتم پاسخگو خواهم بود![]()
بین 5 تا 10 درصد دوره کد ها فقط ستوان میشن اونم بسته به اعلام نیاز پادگان به ستاد نیرو هستش بقیه همه گروه بان
هنوزم یه برام سواله که چرا ارتش استوار وظیفه نداره و از ستوان به گروهبان یه دفعه تنزیل درجه داد لیسانس رو
البته از ستوان 2 به 3 خب منطقی بود ولی از ستوان 3 به گروهبانی یه مقدار نا ملموسه
یادمه به شوخی فرماندمون می گفت باید برای لیسانس وظیفه ها هم آسایشگاه درست کنن که واقعا هم الان همین شده ولی زمان ما همشون تایم اداری خدمت می کردن یا 24 ساعت خدمت و 48 ساعت استراحت![]()
سلام دوستان اگه کسی نخواد بره خدمت میشه؟به جز اینکه نمیتونه از کشور خارج شه ونمیتونه کار دولتی انجام بده دیگه چه مشکلاتی واسش ممکنه پیش بیاد؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)