تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2720 از 4751 اولاول ... 1720222026202670271027162717271827192720272127222723272427302770282032203720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,191 به 27,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باز هم میگم V-P-N غیر مجاز هست و خق بستنش رو هم دارند. خود مخابرات هم بعضی موقع ها پورت ها رو می بنده اگر حق نداشتند مخابرات اینکار رو نمی کرد.

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

طبق قانون Fair Use Policy یا همون FUP شما صفحه زیر را بخونید متوجه می شوید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مخابرات وقتی میبنده چون به اصطلاح internet provider ایران هستش میگه مشکل فنی وجود داره در اون تعداد روز.و طبق قراردادی که بین شاتل و همه شرکتا که با مخابرات میبندن مخابرات برای مشکلات فنی خسارت نمیده.
    بستن پورت از روی قصد بحث دیگست.
    v--p--n غیر مجاز نیست.برای خیلی مصارف هستش.شاتل یا هرجا که ببنده من یکی اولین کسیم که اعتراض شدید میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

مخابرات وقتی میبنده چون به اصطلاح internet provider ایران هستش میگه مشکل فنی وجود داره در اون تعداد روز.و طبق قراردادی که بین شاتل و همه شرکتا که با مخابرات میبندن مخابرات برای مشکلات فنی خسارت نمیده.
    v--p--n غیر مجاز نیست.برای خیلی مصارف هستش.شاتل یا هرجا که ببنده من یکی اولین کسیم که اعتراض شدید میکنم
    V*P*N براي استفاده‌اي كه ما ازش ميكنيم غيرمجاز است. چون براي دور زدن ف يلترينگ به كار ميره. اما فعلا كسي باهاش كاري نداره تا زماني كه گندش در بياد. يعني درست مثل فارسي وان كه وقتي گندش در اومد كه كار از كار گذشته بود. بايد دست از محدوديت ديمي سايت‌هاي مختلف بردارند تا نياز به V*P*N كم شه. باور كنيد ميخواستم بك گراند حرم امام حسين رو از يك سايت دانلود كنم ف يلتر بود. يا براي آپديت Winamp مجبور شدم ف يلترينگ رو دور بزنم. اين چه طرزشه آخه...
    الان مدت‌هاست كه روز خاصي براي محدوديت وجود نداره. در زمان خاص بعد از انتخابات اين اتفاقها افتاد و لي الان خيلي وقته خبري نيست. بعضي ها هم تا سرعتشون مياد پايين يا پيامكشون نميره ميگن كار بچه‌هاي بالاست...!!
    اگرم الان محدوديتي باشه كه بعيد ميدونم فقط تو تهران اعمال ميشه.

3. این کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جه ربطی داره
    میبندن که نشد دلیل
    سرعت شاتلم شبا میاد پایین پس باید بگیم حق دارن سرعتو بیارن پایین چون شاتل شبا اینکارو میکنه
    شما اول یکم برو شبکه بخون بعد نظر بده
    من از روز اول با .ی پیی ان میام هیچ وقتم نبستن برام
    بعضی روزا به دلیل دیگه کلآ برای چند روز اینترنت محدود میشه که اون اصلآ یه جریان دیگست
    ببخشید تو این کتاب های شبکه که شما خوندی نوشته که مخاربرات و ISP های ایران حف ندارند V_P_N رو ببندند؟؟ اگر اینجوری نوشته اسم کتاب رو بگو من هم برم بخرم بخونم .
    شما که قبول نداری میتونی یک کاری کنی برو جلوی در مخابرات منطقه تون V_P_N بفروش ببین چکارت می کنند؟؟ فکر کردی میاند دستت رو می بوسند میگن دستت درد نکنه داری --- می فروشی ؟؟ نه میان به دلیل فروش V_P_N که غیر مجاز است جریمت می کنند مطمثن باش.
    من گفتم حق دارند سرعت شبانه رو بیارند پایین ؟؟ چرا نمیتونی جواب بدی بحث رو منحرف میکنی ؟؟ از V_P_N پریدی سر سرعت شبانه شما که از اول میومدی نبستند دلیل نمیشه که امروز حال کردن V_P_N رو ببندند. ولی من که شاتل نیستم ببینم --- محدود شده یا نه . اگر V_P_N غیر مجاز نبود فیلترینگ هم معنی نداشت درسته که --- برای کارهای دیگری به غیر از عبور از فیلتر هم استفاده میشه ولی غیر مجازه بخاطر رفع فیلتر.

شما هم توضیح بالایی من رو بخونی متوجه همه چیز میشی.

دیگه این بحث --- رو ادامه ندید که موضوع تاپیک منحرف میشه.
    اگر خواستید جواب من رو بدید P.M بزنید.
    Last edited by Mr.Pooya; 04-12-2010 at 16:37.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جه ربطی داره
    میبندن که نشد دلیل
    سرعت شاتلم شبا میاد پایین پس باید بگیم حق دارن سرعتو بیارن پایین چون شاتل شبا اینکارو میکنه
    شما اول یکم برو شبکه بخون بعد نظر بده
    من از روز اول با .ی پیی ان میام هیچ وقتم نبستن برام
    بعضی روزا به دلیل دیگه کلآ برای چند روز اینترنت محدود میشه که اون اصلآ یه جریان دیگست
    اقا اول شما امضاتو عوض کن اینقدر با اعصاب بچه ها بازی نکن
    اخه این چه امضایی شیطونه میگه برم خود کشی کنما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دانلود نمیشه میشه؟ نشد یا نشه؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید تو این کتاب های شبکه که شما خوندی نوشته که مخاربرات و ISP های ایران حف ندارند V_P_N رو ببندند؟؟ اگر اینجوری نوشته اسم کتاب رو بگو من هم برم بخرم بخونم .
    شما که قبول نداری میتونی یک کاری کنی برو جلوی در مخابرات منطقه تون V_P_N بفروش ببین چکارت می کنند؟؟ فکر کردی میاند دستت رو می بوسند میگن دستت درد نکنه داری --- می فروشی ؟؟ نه میان به دلیل فروش V_P_N که غیر مجاز است جریمت می کنند مطمثن باش.
    من گفتم حق دارند سرعت شبانه رو بیارند پایین ؟؟ چرا نمیتونی جواب بدی بحث رو منحرف میکنی ؟؟ از V_P_N پریدی سر سرعت شبانه شما که از اول میومدی نبستند دلیل نمیشه که امروز حال کردن V_P_N رو ببندند. ولی من که شاتل نیستم ببینم --- محدود شده یا نه . اگر V_P_N غیر مجاز نبود فیلترینگ هم معنی نداشت درسته که --- برای کارهای دیگری به غیر از عبور از فیلتر هم استفاده میشه ولی غیر مجازه بخاطر رفع فیلتر.

شما هم توضیح بالایی من رو بخونی متوجه همه چیز میشی.

دیگه این بحث --- رو ادامه ندید که موضوع تاپیک منحرف میشه.
    اگر خواستید جواب من رو بدید P.M بزنید.
    قاعدتا چون ویپی ان به منظور ایجاد امنیت ساخته شده غیر مجاز نبود
    اما چون اینجا اصولا مباحث امنیتی معنی نداره برداشت از اسم ویپی ان یعنی دور زدن قیلترینگ
    که تا چند وقت پیش خیلی لازم نبود اما الان پیدا کردن 4 تا سایت باز جز سوالات کنکوره
    من حتی سایت قرانی دیدم که قیلتر بوده
    اینکه گاهی بچه های بالا ببندن یه بحثه . اما الان خود شاتل به خاطر اینکه محدودیت هاش کار کنه شبا پورت های ویپی انو محدود می کنه
    وقتی هر چیزی سلیقه ای عمل بشه همین میشه که شاتل هم سر خود عمل می کنه
    اصلا به کسی ربطی نداره که ما بخوایم ویپی ان استفاده کنیم یا نه
    شاید یکی واقعا داره تبادل اطلاعاتی می کنه که نیاز به امنیت داره/ تکلیف اون چیه؟
    اشکال امثال شاتل اینه که فکر می کنن مثلا بیان قیلترینگ کنن دیگه دست همه رو می بندن
    اما تو دنیای کامپیوتر نهایتا بتونن یک قدم جلو تر باشن. که جبران یک قدم عقب بودن زیاد سخت نیست

8. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

زشته برو انلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

امروز شاتل ترکونده!!! خدای قطع و وصله امروز!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس دلیل اینکه سرعت دیال آپم 28 کیلوبایته و پایینه بخاطر همین Pcm است؟
    اگر به هیچ عنوان از 28 بالاتر نمیره حتما pcm هست شما می تونید به 190 زنگ بزنید یا به امورمشترکین مرکز مخابراتون کهچ ک کنند خط شما pcm هست یا خیر.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

سلام دوستان . من امروز رفتم از اکو 128 به آرت هوم تغییر سرویس دادم . من دورم 22 باید تمام بشه . ولی این عکس ببینید . اون شماره 1 که زدم مهلت پرداخت زده 20 در صورتی که دورم 22 . اون شماره 2 هم همین طور بازم زده از 22/9 تا 21/10 !!! چرا انقدر این اعداد ضد و نقیض ؟ چرا من که دورم 22 باید 20 پرداخت کنم پول سرویس جدید ؟

Last edited by porya_spy; 04-12-2010 at 18:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •