من گفتم چراغ گردون روش بزار
و جایگزین خود آمبولانس بشه
اینم اون txd ها
شما اینو تغییر دادی روش نوشتی شرکت بازرگانی
اینم پلاکش
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من گفتم چراغ گردون روش بزار
و جایگزین خود آمبولانس بشه
اینم اون txd ها
شما اینو تغییر دادی روش نوشتی شرکت بازرگانی
اینم پلاکش
![]()
حلا این رو ببین بعد بگو کی حرفش درسته
کمی صبر کن...
Last edited by Danoosh Pichgahe; 05-03-2008 at 20:20.
]
\چی رو ببینم
بیا حالا قضاوت کن.
اگه می تونی در پشت اون ماشین----رو باز کن»»»
![]()
هی... Disconnect چرا کردی؟
بابا شما اینکاره.
یک خانم چادری بساز برا دانلود بزار یا حداقل از تو بازی ازش عکس بگیروبزار تا باور کنم
عجب آدمیه کم نمیاره هرچی بهش میگی این رو یکی دیگه ساخته کار یکی دیگه رو نزار تو مغزش فرو نمیره
اصلا به منچه برو هرچی میخوای از این سایت های دیگه وردار بیار بزار اینجا بگو خودت ساختی کی بهت محل میده
شما اگه اون چیزای که گفتم رو ساختی معلومه که کارت درسته در باز کردن کاری نداره
ما این کارا رو خیلی وقته خسته کردیم برو خودتو سیاه کن.اینم شد ماشین سازی یعنی چون می تونی درش رو باز کنی خودت ساختیش !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
بی زحمت یه کمری جدید هم بساز عکسشو حدود 20صفحه قبل گذاشتم
احتمالا اسم ماشین رو اشتباه کردی. با GGMM امتحان کن.ممنون
ولی من هر کاری می کنم نمی تونم رنگ ماشین پلیس جاده رو تقییر بدم هر تغییری میدم بازم همون رنگ قبلی هست
اسم ماشین پلیس بین جاده ای Copcarru هستش.
Mercedes Benz Sprinter (Perduto Style)عزیز اینم برای اثبات ماشین ساختنم
by Gresley/RoyBaer
دوستان لطفا کپی رایت رو رعایت کنید.
اصلا چنین چیزی درست نیست. اگر اینطور باشه تمام شرکتهای تولید ماشین باید یک تیم حرفه ای طراحی برای Game هم داشته باشند. تنها اطلاعاتی که شرکتهایی مثل Pagany میدن فاصله های دقیق به میلیمتر و سرعت و رنگهای فابریک و نوع اسپرت و چند چیز دیگشت. کار طراحی رو خود EA میکنه. تا جایی هم که میدونم براحتی میشه همین ماشینهارو تبدیل به GTA کرد. فقط باید کمی Zmodler بلد بود یا شاید Convertor مخصوصی داره.عزیزم ماشین های اون شرکت از خود ماشین سازی اون شرکته مثلا ماشین Zonda f رو شرکت Pagani در اختیار داد.
برای عوض کردنش چرا همون رو ادیت نمیکنی؟ ولی با همون TXD Workshop میتونی تکسچر ایجاد کنی.میخوام تکسچر یه ماشین رو عوض کنم اصلا مگه مهمه که برا چه کاری میخوام مگه ساختن TXD با txd فرقی داره؟؟؟
روی یکی از آیتمهای درون فایل کلیک کن و در سربرگ Image گزینه ی Dublicate رو بزن و فایل جدید رو تغییر نام بده به چیزی که میخوای و در آخر Save as کن. فکر میکنم اینطوری بشه.
بیا نگاه کن استن مارتین رو EA ساخته یا نه
عکس:
ببخشید مجید من ماشین هارو "ویرایش" می کنم و نمی سازم.
سلام دوستان ببخشيد مزاحم گفتگو تون شدم . من خيلي دنبال زد مولدر 2.7 يا 2.8 يا 2.9 گشتم اما هرجا كه پيدا كردم بايد اونجا عضو بشي و منم چندان زبانم تعريفي نداره و يه آي دي ميخواست كه دقيقا نميدونم واسه چي بود و هرچي وارد ميكردم قبول نميكرد . aRThaS_08 جان اوني كه شما هم گذاشته بوديد همينطوري بود . اگه كسي داشت بزاره . فقط كنار اكسپرتش هموني رو كه مير محمد عزيز گفت داشته باشه .
با تشكر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)