اره E&q خوب نیست A&dبهتره
دستت درد نکنه!مشکل ماشین بود.فقط عجیبه که من ماشینو فقط رفتم توش و اومدم بیرن جواب داد!!!
سلام
اون که توی مدرسه رانندگیه رو من با رمز ehibxqs جذبم رو بالا بردم و بعد باهام دوست شد
دکمه ای که هواپیما رو بالا میبره رو نگه دار(همون که سر هواپیما رو حرکت میده برای اوج گرفتن نه اونی که موتور رو راه میندازه،من گذاشتم رو s)با a و d بگیر!راحت کنترل میشه.e q زیاد خوب نیست.اینو تازگی فهمیدم
این جمله یعنی چی؟من دکمه ها مو a & s برای بالا و پایین بردم جلوی هواپیما گذاشتم. این وسط d چی میگه؟ میشه دقیقا بگید که برای چی . چی گذاشتید؟ که وقتی توضیح میدید من بفهمم که چیکار کنم.
اما چه بده که هواپیما خیلی داره من برام خیلی سخته. من با رمز ripazha با خود ماشین پرواز می کنم که خیلی آسونه ما با هواپیما سخته.
Last edited by frnsh; 15-10-2007 at 20:55.
برو تو کنترل.vehicle.steer up & down رو ببین کدومه.اینا برای من رو s & w هستن
وقتی steer down رو با a یا d بگیری بهتر میپیچه هواپیما.اگر مثلا a رو بزنی برا رفتن به چپ سریع هواپیما منحرف میشه به سمت پایین.ولی steer down رو که باهاش بزنی هواپیما راحت شرایطش حفظ میشه و تو همون ارتفاع میچرخه
e q هم که اصلا به درد بخورد نیستن.فقط برای هلی کوپتر خوبن.
=========
جلل خالق![]()
مرسی از کمکتون
این چند وقته که من به این سایت سر میزنم داخل قسمت سیمز هر روز 20 یا 30 تا پست میاد اما اینجا پرنده پر نمیزنه یا کم میزنه. چرا؟ مگه همه ی بحث ها رو مطرح کردید؟
آخه 2 سالی از بازی گذشته!الان فقط امثال شما میان مشکل مطرح میکنن![]()
بابا جي تي اي 5 تموم شد رفت پي كارش
الان برو منتظر نسخه بعديش باش
میشه بپرسم امثال من کیان؟ اونا که بازی رو تموم نکردن؟نیست حالا شما 100 سال پیش تموم کردی.
![]()
من همون ماهه اول که اومد گرفتم 2 هفته ای تمومش کردم.تازه هیچ کدوم از این gta ها رو هم بازی نکرده بودم.الانم بازیه قشنگ ندارم دارم دوباره میرم
![]()
اره الان ivاخرشه البته ما که فکر نکنیم بتونیم اجرا کنیم شما ها هم ناراحت نشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)