از دوستان کسی از قیمت مموری (2gb (m2 واسه کا800 خبری نداره؟
از دوستان کسی از قیمت مموری (2gb (m2 واسه کا800 خبری نداره؟
سلام دوستان
من خیلی فوری به کاستوایز گوشیم احتیاج دارم هر جا گستم پیدا نکردم اینم مشخصاتش:
CDA102295/7 M_EAST_N_AFR
در ضمن اگه میشه بگید این دوتا مشخصات CDA توی گوشی چرا با هم فرق دارند یکی 51 و یکی دیگه 52 اگه فلش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
![]()
مرسی ولی من هر چی گشتم نتونستم آموزش نصبش رو پیدا کنم... میشه همینجا توضیح بدین یا اگه لینکش رو دارین بذارین؟
بازم ممنون![]()
بفرما دوست عزیز آموزش رو آپلود کردم با حجم 908KB و فرمت PDF
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم درایور K800i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فلش برا چي ميخاي بكني برا اين كار به اين ساده اي مي خواي فلش كني
شما هم بايد اون فايل لايوت مه تو ادرس زير است و دانلود كني بعد با se tool2lite بريزي تو گوشيت قبلا دقيقا 2و3 نفر ديگه هم همين مشكلو داشتن بهشون گفتم اين كارو كردند درست شد فقط فايلو دانلود كن بريز تو گوشيت
دوستان به عرض هم ميرسونم تمام مشكلات مربوط به صفحه گوشي مثلا بالارفتن كلمات نبودن اسكرول بار و خيلي مسايل مربوط اينچنيني مربوط به فايل لايوت هستش
راستي گل محمدي جان شما هم دقيقا اين كارو بكن مطمئن باش درست ميشه نبودن اسكرول بار
فايل دانلودي بالا رو اصلا دستكاري نكنيد يكراست بزارين تو تو قسنت MISCFILE بعد رو فلش بزنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اين فايل را ريختم درست نشد
ديگه نميدونم اشكال از چيه
شايد فقط با تم اورجينال كار كنه ديگه نميدونم
آنتي ويروس برا چي؟
اينجا كلوپ كا800 هست
و چون گوشي جاواست ويروسي نميشه
سلام دوستان
من عاجزانه تقاضای کمک دارم
من قبلا هم این رو مطرح کرده بودم .من گوشیم هر ازگاهی خودش خاموش میشه نه اینکه کاملا خاموش بشه چون وقتی به گوشیم زنگ میزنم پیغام نمیده که گوشی خاموش است بلکه پیغام میده امکان برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر وجود ندارد و برای راه اندازی مجدد باید گوشی رو با دکمه روشن کردن روشن کنم. یه بار هم فلش کردم ولی درست نشد.اینرو هم بگم که وقتی به شارژ میزنم بعد از مدت کوتاهی نشون میده که پر شده ولی بعد از اینکه از شارژ در میارم دوباره به حالت اول برمیگرده دیروز هم در حالی که توی شارژ بود این حالت واسش پیش اومد من خودم به باتری و شارژ مشکوکم ولی از طرفی هم باتریم اصله و حدود یک ماهی هست که خریدمش حالا جون خودتون ککککممممککککمممم کنید!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)