عزیز این کار رو هم انجام دادم
حتی روش ویندوز xp به حالت مجازی هم ریختم بعد بازی رو نصب کردم ولی بازم این ارور رو میده
نمیدونم قضیش چی بیده
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
عزیز این کار رو هم انجام دادم
حتی روش ویندوز xp به حالت مجازی هم ریختم بعد بازی رو نصب کردم ولی بازم این ارور رو میده
نمیدونم قضیش چی بیده
یه عکس از errorت بزار ببینیم دقیقا چی میگه!
سلام عزیزان من وقتی وارد multiplay قسمت online میشم یه صفحه میاد checking for updates من 15 دقیقه سراین صفحه گیر کردم وهیچ تغیری ایجاد نشد می خواستم بودنم مشکل از چیه راهنمایی کنید ممنون.
cdkey EF2A-RP4v-RHYW-5VV6-YLMFوارد کردم وپچ 1.04دانلود کردم.
با سپاس آقای منصوری این کار را هم کردم ولی هیچ تغییری نمیکند اصلا در پوشه بازی پوشه ای به نام WINDOW وجود ندارد که اوررایت کند حتی فایلی را هم که داخل پوشه بود در شاخه اصلی بازی کپی کردم باز هم تغییری نمی کند
با سپاس ازشما
یه مشکل دیگه هم برام پیش اومده من بازی zero hour رو پاک کردم حالا که میخوام دوباره نصبش کنم با این پیغام روبرو میشم
error 1605. This action is only valid for products that are currently installed.
کسی میدونه این مشکل چه جوری درست میشه
Last edited by احمد1379; 02-06-2011 at 23:03.
بازی آنلاین جنرال زرو پک 1.04
نتورک :اورجینال
پسورد:ایران
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
لینک دانلود بازی جنرال1: سایت روسی در چند مرحله تایمر دار حجم :615.76 Mb
-----------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود جنرال زرو :حجم :971.96 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم دانلود جنرال زرو :(در دو پارت) سایت روسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه لینک حجم سایت چینی :492.5 مگابایت
لینک مستقیم:1
لینک مستقیم :2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مستقیم :3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود پک آپدیت 1.04: 17MB
--------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی آنلاین جنرال مد :Reborn6
نتورک :Reborn6
پسورد :Reborn6
لینک دانلود:131.06mb
----------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی آنلاین جنرال مد :Rise of the Reds 1.5 PC
نتورک5 تا:
RED-WAR1
RED-WAR2
RED-WAR3
RED-WAR4
RED-WAR5
پسورد برای همه:
WAR
دانلود :141.88mb
------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی آنلاین جنرال مد :contra007
نتورک :کنترا007
پسورد :کنترا007
لینک دانلود :110.40mb
-------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 04-06-2011 at 00:47.
من بازی Generals Zero Hour واسه Macintosh میخوام!
کسی لینک نداره واسه دانلود؟
سلام
من دقیقا این مراحل رو رفتم ولی وقتی بازی می کنی بعد 1 دقیقه هر چیزی که ساختی منفجر میشه. چیکار کنم؟ Thanks![]()
سلام به همه دو ستان
این لینک زیر حجمش 12.9 مگابایته و درونش تمام نرم افزار های مورد نیاز بر ای تر جمه و کار یا ترجمه بازی هستش مسیتونید دانلود کنید و شر و ع کنید بر ای کار .
لینک : حجم :12.9 مگابایت
این هم یک مترجم همزمان که بر ای گو گل و کار را بسیار راحت می کنه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود : حجم :4.6 مگابایت
دو لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید یکی جواب بده
سلام
دوستان عزیز من و داداشم تونستیم دو نفری با usa lesers تیم های زیر رو ببریم
china infantry
usa lesers
china tank
GLA Demolaition
usa
GLA toxin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)