اخه روي جعبه مادربورد نوشته 64bit منم به خاطر همين پرسيدم ؟؟؟!!!!
حالا 32bit بهتره يا 64bit ??
ويستا 32bit با bit64 چه فرقي ميكنن؟؟
اخه روي جعبه مادربورد نوشته 64bit منم به خاطر همين پرسيدم ؟؟؟!!!!
حالا 32bit بهتره يا 64bit ??
ويستا 32bit با bit64 چه فرقي ميكنن؟؟
با سلام
به طور خلاصه 32 بیت برای شما بهتره
چون بعضی برنامه های روی ویندوز 64 بیتی نصب نمی شن و باید حتما ورژن 64 بیتی رو نصب کنید
ضمنا چون رم شما زیاد نیست لزومی نداره 64 بیتی نصب کنید نسخه 64 بیتی برای کسانی که 4 گیگ رم به بالا دارند توصیه می شه چون ویندوز 64 بیتی قادر به ساپورت رم با ظرفیت بالاتری است
view رو باید روی Tiles بزاری.
اگه نمیشه بگو وقتی رو این میزاری چه شکلی میشه؟
با سلام وتشکر
عکسی که مشاهده میکنید دقیقا view رو من روی tiles گذاشتم ، همه نوع تغییراتی رو من تو view و... دادم قبلا هم همینطوری بود ولی نمیدونم چرا از وقتی که این جریان پیش اومد دیگه اون نوار آبی رنگ که حجم فضای خالی رو با جمع کل فضای موجود رو مینوشت دیگه نمیاد !!!!
جریان از این قراره : لب تاپ من 2 تا درایو داره (تو عکس هم معلومه ) که فورمت آنها NTFS هستش من میخواستم داریو d رو با fat 32 فورمت کنم که تو قسمت فورمت فقط فورمت با ntfs رو داشت ... گفتم شاید با برنامه partion magic بتونم با فورمت fat 32 فورمت کنم ...خلاصه برنامه رو دانلود کردم ونصب کردم وقتی برنامه نصب شد موقعی که برنامه رو اجرا میکردم پیغام میداد که برنامه با win xp کار میکنه و با ویستا اجرا نمیشه .... همون موقع وقتی تو my computer رفتم دیدم اون نوار آبی رنگ دیگه زیره درایو ها نیستش و روی درایو ها راست کلیک کردم دیدم گذینه partion magic توی لیست راست کلیک اومده ....... برنامه رو آنیستال کردم بعدش هر کاری کردم هر چی ور رفتم نشد که نشد ............
ببخشید که زیاد شد گفتم کامل بگم که بهتر کمکم کنید
منتظر راهنمایی شما و دیگر دوستان هستم
با تشکر
این که با فرمتfat32 فرمت نمیشده واسه اینه که ویستا fat32 رو ساپورت نمیکنه
اما خب با توجه به چیزایی که گفتی و عکسی که من نتونستم ببینم باید یه restore point داشته باشی چون خود partition magic درست میکنه
امتحان کن ببین با system restore میتونی درستش کنی؟؟
همانطور که دوست عزیزم original گفت ویستا فقط ntfs ساپورت میکنه بهترین کار هم استفاده از همین system resore که بهش اشاره شد ،سیتمت رو برگردون به تاریخ قبل ...
آقا توی ویستا چیزی به اسم stand by وجود داره
من که هر چی گشتم پیدا نکردم
اگه میشه کمک کنید
Sleep رو بزن
از همون Sleep استفاده کن!
sleep رو که میزنم بعد که می خوام برگردم صفحه سیاه می مونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)