COD4 و COD5، دو بازی متفاوت!
Noah Heller، تولید کننده بازی COD: World at War در مصاحبه با یوروگیمر بصورت آشکارا گفته است که بین بازی شوتر کمپانی Treyarch و Infinity Ward، تفاوتهایی وجود دارد.
وقتی که از او در مورد بهتر بودن بازی COD: WaW سول شد، او گفت:"کاش میتوانستم این سوال را جواب دهم. به نظر من اگر شما دوست دارید که یک M16 بهدست بگیرید یا اینکه شش نفر را با دوربین اسلحه خود منفجر کنید، شما هنوز COD4 را دوست دارید".
" ما سلاحهای جدیدی مثل flamethrower، کلت vicious و همچنین دشمنان بیرحم و خشن و یک co-op بسیار عالی در بازی داریم. چیزهای زیادی در این بازی هست که ما از طراحی انها بسیار خرسندیم و معتقدیم که این بازی و COD4 دوتا از بهترین شوترهای بازار هستند".

البته Robert Bowling، مدیر انجمن COD4 نارضایتی خود را از این سخنان Heller ابراز کرده و او را به خاطر این دیدارهایش با سایتهای مختلف، سرزنش کرد.
Heller میگوید:" مهندسان این دو شرکت، میتوانستند با یکدیگر مذاکره و تبادل اطلاعات داشته باشند ولی تیم طراحی هر بازی، کاملا مجزا بود. من فکر میکنم که داشتن یک تیم مجزا و مستقل برای سلامتی صنعت بازی، ضروری است".
Heller با توجه با اینکه Engine هر دو بازی یکسان و متعلق به است میگوید:" بهرحال ممکن است کدنویسی بازیها در شرایط مختلف تغییر کرده و بهتر عمل کنند. Treyarch معتقد است که COD5 نیز برگ درخشانی در پرونده انهاست و من مطمئنم که Infinity Ward مفتخر است به اینکه هیچ دخالتی در World at War نداشته، درست همانطور که Treyarch مفتخر است به اینکه بازی متعلق به خودشه و شانش خود را برای درخشش محک زده است. این بازی با COD4 فرق دارد و اگر شما یک گیمر هستید، باید ان را در البوم خود داشته باشید
".
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع اصلی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید