بدبخت شدم...
امروز از ویندوز تغییر سیستم عامل دادم به لینوکس(اوبونتو)بعدش تو نصبش یه چیزی رو اشتباه زدم کل بارتیشن هارم حذف و باک شده ....
چی کار کنم؟
الان تو مای کامبیوتر اصلا اثری از درایو ها نیست!!!!!!
وای چی کار کنم؟اطلاعات بازگرده![]()
بدبخت شدم...
امروز از ویندوز تغییر سیستم عامل دادم به لینوکس(اوبونتو)بعدش تو نصبش یه چیزی رو اشتباه زدم کل بارتیشن هارم حذف و باک شده ....
چی کار کنم؟
الان تو مای کامبیوتر اصلا اثری از درایو ها نیست!!!!!!
وای چی کار کنم؟اطلاعات بازگرده![]()
چون فرمت عوض شده احتمال بازگشت اطلاعات فکر کنم پایین باشه اما یه بار دیگه ویندوز رو نصب کن و با برنامه های قوی ریکاوری کن شاید حداقل فایل های pdf برگرده یا شایدم چند تا عکس
بی ربط :
من 1 ترابایت از اطلاعاتم سره همین مسئله پاک ( ناراحت هم نیستم چون مالتی مدیا بود ) 1 بایت هم بر نگشت !
سلام
آرک اصلی نه. چون نصبش بصورت خطی (خط فرمان) هست و شما خودتون دسکتاپ و چیزهای دیگه را نصب میکنید.
(برای همین خیلیها سمتش نمیروند)
ولی مانجارو که شاخه ای از آرک هست و نصبش گرافیکیه لایو هم داره.
دوستان ببخشید ولی به علت خلاف قوانین بودن پستاتون مجبور شدم حذفشون کنم.
خواهش میکنم دوست خوبم. شما ببخشید من بی دقتی کردم.
با سلام
من روی لب تاپم ویندوز 7 و لینوکس مینت دبین نصب کردم. البته موقع نصب یکی برام نصب کرد که بار اول بالا نیومد و یه صفحه سیاه خالی که گوشه سمت چپش یه علامت دش(-) به صورت ثابت نشون میداد. دوباره لینوکس رو نصب کرد و این دفعه با نام ریکاوری بالا اومد که این دو تا حالت نصب شده همراه با ویندوز 7 ، سه تا گزینه هستن که هنگام روشن شدن سیستم باید انتخاب کنم کدومشون بیاد بالا.
بعد از اینکه از فایلای لینوکس بک آپ گرفتم دیگه لینوکس نمیاد بالا و یه صفحه سیاه خالی با یه علامت دش که گاهی چشمک میزنه و گاهی همونجور ثابت هست نشون میده.
الان نمیدونم مشکل از کجاست. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
apock
شما یه نسخه ایزو را خودت دانلود و نصب کن. در یک پارتیشن جدا (مثلاْ 15 گیگ)
نباید مشکل داشته باشه.
البته md5 باید چک بشه. ولی اگه با دانلود منیجر مطمئن بگیری اون هم نیازی نیست.
سلام.
من همیشه علاقه داشتم از ویندوز مهاجرت کنم به لینوکس اما همیشه یک مشکل جدی با لینوکس داشتم!
توی لینوکس روشی برای عبور از فیلت×رینگ بلد نیستم.
دوستان میدونم پستم احتمالا خلاف قوانین هستش ولی هیچ جایی جز فرومای ایرانی نمیتونم این مشکل رو حل کنم.
سوال اصلی اینکه پرسرعت ترین راه در لینوکس برای عبور از فیلانیگ چیه؟
روی ویندوز سرویس های مختلفی هست ولی معادلش توی لینوکس نیست یا من بلد نیستم.
ممنون![]()
توی لینوکس tor و privoxy به راحتی نصب و تنظیم میشه کانکشن vpn هم که مثل ویندوز میشه ساخت
عبور از شیلتر تو لینوکس اگر راحتتر از ویندوز باشه سختتر نیست.استفاده از پراکسی های ip-port هم تو مرورگر یه راه دیگس
پراکسی های تحت وب یا همون CGI و PHP پراکسیها هم یه ابزار دم دستیه.
البته من چون نیازی ندارم اطلاعات دقیقتری ندارم ولی اینو بدونید لینوکس در این زمینه ها بسیار حرفه ای تر از ویندوزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)