سلام دوست عزیز
بله بسته های آلفا میتونن از نسل سوم استفاده کنند و من خودم از بسته های الفا استفاده میکنم.
ماکزیمم سرعت آنها 64 کیلوبایت بر ثانیه می باشد .
در صورت نیاز اعلام کنید براتون تست سرعت بذارم
سلام دوست عزیز
بله بسته های آلفا میتونن از نسل سوم استفاده کنند و من خودم از بسته های الفا استفاده میکنم.
ماکزیمم سرعت آنها 64 کیلوبایت بر ثانیه می باشد .
در صورت نیاز اعلام کنید براتون تست سرعت بذارم
راستی ، اگه من الان یه سیمکارت دائمی بگیرم
بهم usim میدن یا از این سیمکارت های معمولی؟
بنده از برادران غیور همراه اول یه سوال داشتم..واقعا پیش خودتون چی فکر کردین؟؟ تا یه ماه پیش 10 تومن میدادیم یه ماهه 2 گیگ اینترنت میگرفتیم که کارمون تقریبا راه می افتاد وراضی بودیم، حالا به اسم 3 گیگ اینترنت هدیه شبانه (با سرعت مزخرف) اون دو گیگ رو کردین 3 گیگ درحالیکه سرعت بسته های قدیمی رو کم کردین (به مزخرفی سرعت هدیه شبانه) و 7 تومن.کشیدین رو قیمت این بسته های جدیدتون؟؟
اگر شبانه ش هدیه س چرا سرعتش با روزانه ش فرق داره؟؟ من اگر بخوام از بسته دو گیگ ماهانه ده تومنی با سرعت سابق استفاده کنم کیو باید ببینم؟ آخه چرا این قد از مکیدن خون ملت لذت میبرید؟؟
سلام
چطوری میشه فهمید چقدر از این ترافیک به اصطلاح هدیه شبانه مصرف شده؟
من بسته 3 گیگ آلفا+ گرفتم. در واقع به دلیل اتمام زودتر از موعد بسته قبلی ناخواسته دوباره این بسته برام فعال شد و مجددا توی تله همراه اول افتادم!
از ساعت 4:20 تا 5:45 (امروز صبح) با هات اسپات روی سیستم خونگی و با IDM دقیقا به میزان 2.75 گیگ فایل دانلود کردم. الان که 0 رو به 8080 فرستادم میگه حجم استفاده شده تا ساعت 05:58:08 برابر با 720 مگ!
چطور ممکنه؟
فکر میکنم اون اعتبار هدیه احتمالا باید 2 گیگ باشه!! (؟)
دوستان سلام
به اتفاق یکی از دوستانم برای تعویض سیم کارتش به Usim LTE به فروشگاه مرکزی همراه اول رفتیم. در کمال ناباوری هنوز میگن مشکل آنتن دهی داره ارائه نمیکنیم. میگم تو نمایشگاه کتاب کلی ملت تعویض کردن، من خودم از خود شما روزهای اول گرفتم هیچ مشکلی ندارم. میگه اصلا نداریم به سلامت.
احتمال داره فعلا متوقف کرده باشن به دلایلی
در غیر اینصورت هیچ شرکتی بدش نمی یاد سیم کارت بفروشه
چیز تحفه ای نیست که بخواهی بری دنبالش من تو نمایشگاه گرفتم اصلا نسل چهار ریجستر نمیشه هر چی به ۹۹۹۰ زنگ زدم هیچ فایده ای نداشت
Sent from my iPad using Tapatalk
حرف مفت زده. ندارن بدن . تو تامین سیم کارتش مونده همراه اخر بعد صبح تا شب از تلویزیون تبلیغ اینترنتشو میکنه.
اخه جز ونک هیچ جای دیگه هم سیگنال نمیده
Sent from my HTC One using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)