تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 3347 اولاول ... 1722222622682692702712722732742752762823223727721272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من میخواستم برای همین 3g یه سیم کارت آی سیم بگیرم.
    بنظر شما بخرم یا نه؟ بالا خره کار میکنه ، راه افتاده یا نه ؟ سرعتش چطوریاست؟ طرح مثل بینهایت رایتل هم داره؟
    من کرجم . جهانشهر

2. 2 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

از اراک به 3G وصل میشم البته H+ هم هست.
    سرعت واقعا افتضاح .. در حد 2-3 کیلوبایت در ثانیه ..

واقعا افتضاح

4. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

برنامه ای سراغ نداری که بشه باهاش دکل اتصال گوشی رو عوض کرد؟
    یادمه یه برنامه ای بود روی سیمبین میتونستی باهاش به هردکلی که بخای وصل بشی فقط id دکل رو میدادی گوشی رو به اون وصل میکرد
    واسه آندروید نزدیک 10 تا نرم افزار تست کردم همه فقط مانیتور میکنن با هیچکدوم نمیشه گوشی رو به یه دکل خاص وصل کرد
    منم کلی گوگل پلی رو گشتم برنامه ای برای تعویض دکل نیست.
    بین برنامه هایی که اطلاعات دکل های اطراف رو نشون میدن این که گفتم از همه بهتره.برنامه های دیگه اطلاعاتشون دقیق نیست.این هم درست کار کنه میتونه با یه اتصال،اطلاعات بقیه دکل ها رو هم بده.شما تستش کردی؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

جالبه همراه اول 3gراه انداخته تو اهواز ولی هنوز ایرانسل ندیدم ولی 3gهمراه اول فعاله
    اهواز تقریبا اکثر نقاطش 3G هست فقط ریجستر نمیشه ندانم چرا من غیر از دیشب تو زیتون کارمندی دیگه جایی نتونستم وصل بشم.

8. 4 کاربر از tap10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

از اراک به 3G وصل میشم البته H+ هم هست.
    سرعت واقعا افتضاح .. در حد 2-3 کیلوبایت در ثانیه ..

واقعا افتضاح
    اول از همه علامت 3G H+ H
    موقع روشن کردن باید باشه یا اینکه برای اینکه بدونید به تری جی می تونید متصل بشید

گوشی ها آندروید

MOBILE NETWORK

NETWORK MODE

WCDMA ONLIY

تو حالت عادی شما هم به جی اسم ام متصل هستید نسل دوم و در حالت WCDMA ONLIY شما فقط به نسل سوم متصل می شوید

تست کنید سرعتتون رو از مرورگر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از حالت موبایل خارج شوید و مثل مرورگر لپ تاپ تون تست بگیرد

ممکن شبکه تو برخی از نواحی نقاط کاملا نباشه و گوشی تون وقتی بهتر است در حال تبادل دیتا تست کنید یا اینکه گوشی خودتون مودم کنید و مثل آنتن وایرلس نزدیک پنجره بگذارید و تست کنید

امیدوارم شبکه جواب بده

10. 3 کاربر از k200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

و لاهیجان تازه 3G اومده ولی سرعت اینطوریه چرا؟

Test Date: Aug 26, 2014 9:04:28 pm
    Connection Type: Hsdpa
    Server: Tehran
    Download: 0.13 Mbps
    Upload: 0.05 Mbps
    Ping: 148 ms

External IP: 5.120.229.99
    Internal IP: 10.17.24.106
    Latitude: 32.00000
    Longitude: 53.00000

12. 2 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من میخواستم برای همین 3g یه سیم کارت آی سیم بگیرم.
    بنظر شما بخرم یا نه؟ بالا خره کار میکنه ، راه افتاده یا نه ؟ سرعتش چطوریاست؟ طرح مثل بینهایت رایتل هم داره؟
    من کرجم . جهانشهر
    سلام داداش منم کرجم شاهین ویلا حتما بخر فعلا عالیه خط خودمم آی سیم 0901 هست بله راه افتاده آی سیم همون ایرانسل هست فقط اسم شو عوض کردن همین هر طرحی هم که تو سایت ایرانسل هست رو آی سیم هم اجرا میشه من اینجور طرح بینهایتی تو سایت ایرانسل ندیدم فکر نکنم واسه ایرانسل فعلا ایجور طرحی وجود داشته باشه "" جهانشهر و تقریبا 99 درصد کرج که من رفتم آنتن 3 جی فول هست و مشکلی هم نداره خودم چند روز پیش طرح 1 روزه 1 گیگ شبانه گرفتم و سرعت دانلودم 1200 کیلوبایت بود ( 10 مگابیت ) تو روز هم تست گرفتم سرعت 700 کیلوبایت هست

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با عرض سلام ووقت بخیر همشهری های عزیز. با کوشش و تلاش همکاران امروز پوشش چهارراه شهناز تا میدان نماز و پوشش خود شهناز تا 17 شهریور قدیم بر قرار گردید . همچنین پوشش سه راه امین تا باغ فجر تا حدودی برطرف گردید. پوشش از چهار راه شهناز تا ابتدای فردوسی کاملا مناسب گزارش شد . دوستی اشاره کرده بود که پوشش از باغ فجر تا میدان جهاد وجود ندارد باید عرض کنم خدمت دوستان در حال تست منطقه هستیم و به زودی منطقه زیر پوشش میرود . همچنین پوشش خیابان زیر دست از طرف لاله افزایش یافت . پس فردا اولین مینی bts در میدان نماز که 4g میباشد و قادر به نفوذ تا عمق 10 متری در عمق زمین بوده مورد تست قرار میگرد که ساخت شرکت zte چین میباشد با تست این bts تکلیف بقیه مناطق تا حدودی مشخص میشود . دوستان باز امروز sms دادند که پوشش در لاله پارک و ولی عصر خراب است باید عرض کنم که پوشش ولی عصر تا تجهیز فلکه بزرگ همچنان خوب نخواهد بود . دوستان گفته بودند که پوشش در مرزداران و نمایشگاه بین المللی وجود ندارد که باید عرض کنم فعلا کار خاصی در این منطقه انجام نداده ایم . دوستی از بوشهر و همچنین از استان سمنان پرسیده بودند که باید عرض کنم 5 سایت در سمنان و 2 سایت در بوشهر در حال نصب است که پس از تست مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت . پیمانکاران در انتظار رسیدن تجهیزات هستند که قرار است از گمرک ترخیص شوند . در پایان از صبر و حوصله دوستان کمال تشکر را دارم . هر سوالی باشد سعی خواهم کرد که به صورت یک جا و مفید به دلیل ذیق وقت جواب دهم . خدا یار و نگهدارتان.

17. 4 کاربر از adelpakbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •