دوستان کاهش snr در شب طبیعیه یا فقط برای من اتفاق میفته و مودمم مشکل داره
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
راه حلی هست که بشه جلوی این کاهش snr در شب را گرفت؟
دوستان کاهش snr در شب طبیعیه یا فقط برای من اتفاق میفته و مودمم مشکل داره
snr من در شب تقریبا نصف روز میشه ( در روز بین 10 تا 12 و در شب بین 6 تا 6.5 - خطم هم روی 8 مگ بسته شده )
راه حلی هست که بشه جلوی این کاهش snr در شب را گرفت؟
طبیعی نیست ولی ربطی به مودم هم نداره ! اگر روز درست باشه نمیشه شب خراب بشه مودم احتمالا از آی اس پی تون هست.
موفق باشید
شاید هم شبها در اون ساعت خاص یک دستگاه برقی روشن میشه که باعث نویز بیشتر میشه.این یک احتماله فقط.
Last edited by david-ebi; 11-07-2014 at 00:09.
خوب داداش سیمکشیتو درست کن و از اینترنت adsl استفاده کن و اینقدرم هزینه گرون واسه وایمکس متقبل نشو.یک کابل مخابراتی روکار مستقیم از سر ورودی کابل تلفنتون که دم درتون هست بکش مستقیم بیار پشت مودمت یک سوکت بزن سرش بعد بزن به اسپیلاتور یک خروجی بده به مودمت و یک خروجی هم بده به تلفن خونه.تمام.ایشالله مشکلت کامل حل میشه.
شما از یک مودم دیگه هم تا حالا استفاده کردی تا یقین پیدا کنی که مشکل از مودمت هست؟بعدشم مودم تی پی لینک از بهترین مدلهاست.من خودم مدل td 8960 رو سه سال پیش گرفتم و هنوز داره مثل مرد برام کار میکنه و تا 40 مترم با وجود 4 تا دیوار ضخیم برد داره و بهم سیگنال میده اونم 3 تا وگرنه تا 60 یا 70 مترم با یک دونه آنتن بهم سیگنال میده.گارانتیهای خیلی خوبیم داره.
نه تا حالا استفاده نکردم ...ولی خب اگه مشکل از مودم نیست پس از چیه؟
از بردش که خیلی راضیم ...ماله منم تا 40-50 متر راحت چواب میده ..حتی با گوشی حدود 30 متر با دیوار میشه استفاده کرد ..با لپ تاپ که دوبرابر این مسافتو هم میگیره ...
گارانتیش هم سازگار هستش که بچه ها گفتن گارانتیه خوبیه ...
حالا من یه مودم سعی میکنم پیدا کنم و تست کنم ..اگه دیدم ایرادی نداشت پس از مودمه دیگه
دوستان خط من نویزش چطوره؟ چطور میشه نویز خط رو کم کرد؟
![]()
این مطلبی که فرمودید کاملا درسته و مودم 2730 ار آپ کردن خطوط تلفن خیلی خیلی ضعیف از سایر مودم ها هرچند تی پی لینک عمل میکنه
مودمت ایراد داره !! ببر بده گارانتی و اگر سوال کردن چرا خراب هس بگو که خطم رو درست آپ نمیکنه
آپارتمان زندگی میکنید ؟
منظورم اینه که میتونید سیم جداگانه برای مودم بکشید(از سیم ورودی)؟
نوسان SNR همیشه 2-3 تا وجود داره و اگر شب هم تو همین مقدار باشه موردی نیس ولی اگر بیشتر باشه یا از مرکز مخابراتی شما هست و یا ایراد از سیم کشی شما که ممکنه رطوبت جذب کنه و نویز زیاد بشه
خط شما نویزش معمولیه و تا مصرف 8 مگ رو جوابگو هست
و با توجه به اینکه اتنیشن شما 46 هست سرعت 8 مگ برای شما معقول هست و نهایت سرعت و شما نویز ندارید
سلام دوستان می خواستم بدانم که خط من خوبه یا نه ؟
![]()
نه زیاد خوب نیست. بگو خطتو روی 4 مگ ببندن بهتر میشه یه مقدار وضعیتش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)