ميشه بفرماييد چرا نظر ندهد؟ چي شده نكنه اسلام در خطره؟اگه سه صفحه از 810 تعريف كنه اون وقت چي اجازه ميفرماييد نظر بدن؟
تازه به اين نتيجه رسيدم بسياري از افرادي كه در اين سايتها افاضات خود را در طبق اخلاص ميذارن به طريقي در كار تبليغات اين گوشي خدمت گزاري مي كنن وبعيد نيست از خدام بخش فروش آن باشن جناب "صباسيستم" رو كه ميشناسم واسه خودش يه بيزينس منه.من بالشخصه اصلا از اين گوشي خوشم نيومد البته ضمانتي نبود كه نوكيا هم مي خريدم حتما خوشم بياد اما مني كه از همين سايت وكلوپ به اين نتيجه خريد رسيدم حالا كه تجربه عملي از گوشي دارم چرا نبايد اظهار نظر كنم ؟اگه اينجا سايت شخصيتونه پس چرا به ما اجازه عضويت دادين.
ما هر چي ميكشيم از تعصب ومنطق ناپايدارمان مي كشيم.افرادي كه در اين سايت تبليغ ميكنن هر چند كسي نميتواند دستبند بهشون بزنه اما از نظر اخلاقي موظفند تا آخرين لحظه افراد روساپورت كنن.والا من يه سوال پرسيدم بعضيا مثل برادران بسيجي كه هر لحظه اسلامشون !!! را در خطر مي بينن اونقدر جنگي و تحقير اميز باهام برخورد شد كه جرات نمي كنم ديگه در مورد اين گوشي سوال بپرسم فقط هر از چند گاهي وصل ميشم شايد يكي سوال منو پرسيده باشه ومنم استفاده كنم اما به هر كسي كه در دسترسم هست مي گويم كه از گوشيم راضي نيستم.
حالا هم مي دونم شاهرگ بعضيا همچين باد كرده كه هر چيزي رو ممكنه در جوابم بفرمايند.
ببينم كسي ميتونه بدون عصبانيت ومودبانه جواب منو بده؟
والا بعضيا حكومتي پيدا كردن تو اين سايت!!!
.gif)