تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 427 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام من می خوام تو این هفته گوشی بگیرم تا 250000 تومن کمک کنید چی بگیرم خودم از دبلیو 810خوشم اومده ولی تو اینجا می خونم یکی میگه دوربینش ضعیفه یکی میگه هنگ میکنه یکی میگه ولم نداره آقا جان من هرکی میدونه چیز خوبیه بگه و از کجا معلومه که چنج شده هست یا نیست مالزی یا چینی یا اصله تو رو خدا راهنمایی کنید با تشکر
    اییییییییی خدااااااا...منو می کشین اخر...عزیزم یه سرچ کوچیک که زحمتی نداره..تو همین صفحات بارها دربارهی چنجی و این جور چیزا گفتم و گفتیم
    پست شماره ی 2 این تاپیک رو بخون:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما دربارهی سواهای اولت
    یه کلام بگم خیالت و راحت کنم...تنها مسئله ایی که داره صدای کمشه....تو سال مگه 1 بار هنگ کنه!!!بهترین 2 مگا پیکسلی هست

صدای کمشم اگه خواستی..می شه زیادش کرد...هم نرم افزاری که اقا حمید بهتر می تونه راهنماییت کنه...هم اگه خواستی 10 تومن مایه واسش بدی....سخت افزاری می شه صداشو توپ کرد

انتخاب خوبیه...یا بگم بهترین انتخابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقاي bad form لطفا ديگه توي اين تايپيك نظر ندهيد به نظر من W810 مي ارزه به كل خانواده نوكيا و موبايل هاي ديگر از قبيل سامسونگ و ال جي و موتورولا و ...
    ديگه نظر ندهيد لطفا و ديگه اظهار نظر نكنيد
    ميشه بفرماييد چرا نظر ندهد؟ چي شده نكنه اسلام در خطره؟اگه سه صفحه از 810 تعريف كنه اون وقت چي اجازه ميفرماييد نظر بدن؟
    تازه به اين نتيجه رسيدم بسياري از افرادي كه در اين سايتها افاضات خود را در طبق اخلاص ميذارن به طريقي در كار تبليغات اين گوشي خدمت گزاري مي كنن وبعيد نيست از خدام بخش فروش آن باشن جناب "صباسيستم" رو كه ميشناسم واسه خودش يه بيزينس منه.من بالشخصه اصلا از اين گوشي خوشم نيومد البته ضمانتي نبود كه نوكيا هم مي خريدم حتما خوشم بياد اما مني كه از همين سايت وكلوپ به اين نتيجه خريد رسيدم حالا كه تجربه عملي از گوشي دارم چرا نبايد اظهار نظر كنم ؟اگه اينجا سايت شخصيتونه پس چرا به ما اجازه عضويت دادين.
    ما هر چي ميكشيم از تعصب ومنطق ناپايدارمان مي كشيم.افرادي كه در اين سايت تبليغ ميكنن هر چند كسي نميتواند دستبند بهشون بزنه اما از نظر اخلاقي موظفند تا آخرين لحظه افراد روساپورت كنن.والا من يه سوال پرسيدم بعضيا مثل برادران بسيجي كه هر لحظه اسلامشون !!! را در خطر مي بينن اونقدر جنگي و تحقير اميز باهام برخورد شد كه جرات نمي كنم ديگه در مورد اين گوشي سوال بپرسم فقط هر از چند گاهي وصل ميشم شايد يكي سوال منو پرسيده باشه ومنم استفاده كنم اما به هر كسي كه در دسترسم هست مي گويم كه از گوشيم راضي نيستم.
    حالا هم مي دونم شاهرگ بعضيا همچين باد كرده كه هر چيزي رو ممكنه در جوابم بفرمايند.
    ببينم كسي ميتونه بدون عصبانيت ومودبانه جواب منو بده؟
    والا بعضيا حكومتي پيدا كردن تو اين سايت!!!
    Last edited by مهدی58; 07-05-2007 at 08:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ميشه بفرماييد چرا نظر ندهد؟ چي شده نكنه اسلام در خطره؟اگه سه صفحه از 810 تعريف كنه اون وقت چي اجازه ميفرماييد نظر بدن؟
    تازه به اين نتيجه رسيدم بسياري از افرادي كه در اين سايتها افاضات خود را در طبق اخلاص ميذارن به طريقي در كار تبليغات اين گوشي خدمت گزاري مي كنن وبعيد نيست از خدام بخش فروش آن باشن جناب "صباسيستم" رو كه ميشناسم واسه خودش يه بيزينس منه.من بالشخصه اصلا از اين گوشي خوشم نيومد البته ضمانتي نبود كه نوكيا هم مي خريدم حتما خوشم بياد اما مني كه از همين سايت وكلوپ به اين نتيجه خريد رسيدم حالا كه تجربه عملي از گوشي دارم چرا نبايد اظهار نظر كنم ؟اگه اينجا سايت شخصيتونه پس چرا به ما اجازه عضويت دادين.
    ما هر چي ميكشيم از تعصب ومنطق ناپايدارمان مي كشيم.افرادي كه در اين سايت تبليغ ميكنن هر چند كسي نميتواند دستبند بهشون بزنه اما از نظر اخلاقي موظفند تا آخرين لحظه افراد روساپورت كنن.والا من يه سوال پرسيدم بعضيا مثل برادران بسيجي كه هر لحظه اسلامشون !!! را در خطر مي بينن اونقدر جنگي و تحقير اميز باهام برخورد شد كه جرات نمي كنم ديگه در مورد اين گوشي سوال بپرسم فقط هر از چند گاهي وصل ميشم شايد يكي سوال منو پرسيده باشه ومنم استفاده كنم اما به هر كسي كه در دسترسم هست مي گويم كه از گوشيم راضي نيستم.
    حالا هم مي دونم شاهرگ بعضيا همچين باد كرده كه هر چيزي رو ممكنه در جوابم بفرمايند.
    بابا بی خیال....
    خوب اینو که راست می گی...نه اخه اون اقا کارش همینه!!!اون دوستمونم شاکی شد ..اره حرفش کمی غیر منطقی بود..اما باید به احساسات همدیگه هم..احترام بگذاریم

بابا چرا می ترسی؟خود من مگه به شما حرف نامربوط زدم؟
    همه می دونن من اصلا رو برند تعصب ندارم....خیلی جاها همه داشتن 810 رو پیشنهاد می دادن...من سامسونگ پیشنهاد کردم!!!
    دلیل نمی شه....بچه ی مردم به نظر ما می خواد گوشی بخره...اینجا دیگه جای تعصب نیست
    اما خوب وقتی می بینم تو این رنج بهترین گوشی 810 هست نباید بگم؟
    اقا نترس...بگذار خیالت رو راحت کنم
    مشکل شما فقط با فلش و تغییر ورزن frimware , بس....
    شاد باشید

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنوم از همکار و دوست عزیزم
    دوستان پست اون ادم ....پاک شد...لطفا کسایی که به پست اون پاسخ داده بود با نقل قول....پست هاشون رو ویرایش کنند تا از پستش چیزی نمونه
    من خودم اول پستم و ویرایش می کنم
    چه باحال چجوري اين كارو كردي!؟؟؟؟

دوست عزيز گرامي وقتي بچه ها ميان با دليل و منطق و حرف حساب حرف ميزنن و تعريف ميكنن يا از مشكلاتش و معايبش ميگن همه پذيرا هستن مثل همون قضيه كم بودن صداد كه به اين منجر شد يه تاپيك تخصص براي تبادل نظر و برطرف كردن مشكلش ايجاد بشه و به نتايج كاملا مثبت هم رسيد ( غير از اينه مصطفي خان) اما اين دوست عزيز گرامي و امثال ايشون هي زرت پا برهنه ميان وسط و ميگن فلان فلان گوشيتون. خوب به آدم بر ميخوره . خوب ما ميگيم اگه حرفي داري با منطق و دليل بزن تا راح حلشو پيدا كنيم . همه حرف ما و بچه هايي كه ناراحت شدن همينه . اگر به نظرت حرف مفت ميزنم بيا با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهن من

در مورد بقيه صحبت هاتون وارد بحث نميشم.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام من می خوام تو این هفته گوشی بگیرم تا 250000 تومن کمک کنید چی بگیرم خودم از دبلیو 810خوشم اومده ولی تو اینجا می خونم یکی میگه دوربینش ضعیفه یکی میگه هنگ میکنه یکی میگه ولم نداره آقا جان من هرکی میدونه چیز خوبیه بگه و از کجا معلومه که چنج شده هست یا نیست مالزی یا چینی یا اصله تو رو خدا راهنمایی کنید با تشکر
    همچين چيزي كه ميگي اصلا و ابدا وجود نداره . كيفيت دورينش بي نظيره و اتوفوكوس هم داره كه بازم بي نظيره
    هنگ هم نميكنه. نسبت به پولي كه ميدي امكانات بسيار زياد و تكنولوژي خيلي بالايي رو ميخري همچنين كه گوشي محصر به فرد و خيره كننده اي رو تو دستات ميگيري( پيشنهاد ميكنم اگر خواستي بگيري سفيدشو بگير)

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز من هر وقت روي گوشي w810 آهنگ مي ريزم آهنگ هاي قبلي پاك ميشود.
    شايد من درست بلد نيستم خواهشمند است. از دوستان متخصص عزيز من را راهنمايي كنند.
    در ضمن داخل منوي واكمن نوشته ليست پخش - هنرمندان- درباره اينها هم راهنمايي كنيد؟ باتشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنونم مصطفي خان ونخورده مست
    مي دونين من مطمئنم اگه گوشي ديگه اي هم ميخريدم نكته اي براي نگراني داشت 810رو با راهنماييهاي شما وتحقيقات خودم خريدم كسي هم مسئولش نيست اما چون به فورمت كالندر ودليوري گوشي قبليم خيلي عادت كردم وبسيار برايم كاربرد داره واصلا فكر نميكردم بايستي ادر مورد اين موضوع بي اهميت هم تحقيق ميكردم برا همين تو ذوقم خورد البته سريال چنج خريدم ولي مهم نيست يه بار فلش ميكنم شايد درست بشه
    من براي همه كساني كه وقت صرف ميكنن مطلب ميذارن احترام قايلم اما اهانت وتحقير در هر لفظي به هر كسي رو نميتونم تحمل كنم آخه دوستان من وقتي قرار نيست دنيا به اين حرفها زير وزبر بشه چرا از ادبيات محبت واحترام استفاده نكنيم وقتي هر آن ممكنه يه بمب يا زلزله ما رو هر هستي ساقط كنه چرا هر روز همديگه رو هدف بمباران صحبتامون كنيم
    قصد نصيحت نداشتم كوچك همه هستم اما از وضعيتي كه در روابطمان حاكم است گلايه مندم وميگويند با يه گل كه بهار نميشه
    دست همه را مي بوسم
    خدا نگهدار

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چه باحال چجوري اين كارو كردي!؟؟؟؟

اگر به نظرت حرف مفت ميزنم بيا با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهن من

.
    هیچی فقط ادرس پست هاشو به همکارای انجمن فرستادم و خواستم رفتاری در شان اون باهاش کنن...
    مهدی خیلی خشنی ها..هر چی می شه هر از کتک کاری می زنی که...تو تیم ملی بکسی؟
    با سلام خدمت دوستان عزيز من هر وقت روي گوشي w810 آهنگ مي ريزم آهنگ هاي قبلي پاك ميشود.
    شايد من درست بلد نيستم خواهشمند است. از دوستان متخصص عزيز من را راهنمايي كنند.
    در ضمن داخل منوي واكمن نوشته ليست پخش - هنرمندان- درباره اينها هم راهنمايي كنيد؟ باتشكر
    مهمترینش و کاربردی ترینش...منوی اهنگ هاست...وقتی می خواهی همهی اهنگ هات رو یه جا داشته باشی و بهشون گوش بدی از این ایکون استفاده می کنی...چیزه خاصی ندارن باهاشون ور بری قلقشون دستت میاد
    با چی اهنگ می ریزی؟با پی سی سویت؟

ممنونم مصطفي خان ونخورده مست
    برا همين تو ذوقم خورد البته سريال چنج خريدم ولي مهم نيست يه بار فلش ميكنم شايد درست بشه

خدا نگهدار
    دقیقا درکت می کنم..این جور موقع ها شاید اصلا چیز به ظاهر مهمی هم نرسه...اما حسابی تو ذوق ادم می خوره...امیدوارم درست شه...قبل فلش این سوال رو از موبایلی ها هم بپرس...نظر اونا رو هم جویا شی بهتره
    اما معمولا این باگ ها و ایم مشکلات راه حلی جز تغییر نرم افزار ندارن...مگه حالت خاص و مشکل خاصی
    شاد باشید

پروفشنال qaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام اگر از شارژر w810برای k800واز شارژرk800برای w810استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد (خیلی صروری)منظورم برای همیشه هست

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

مهمترینش و کاربردی ترینش...منوی اهنگ هاست...وقتی می خواهی همهی اهنگ هات رو یه جا داشته باشی و بهشون گوش بدی از این ایکون استفاده می کنی...چیزه خاصی ندارن باهاشون ور بری قلقشون دستت میاد
    با چی اهنگ می ریزی؟با پی سی سویت؟

با سلام از سي دي نرم افزار همراه گوشي قسمت برنامه آهنگها را انتخاب بعد Transfer ميكنم به گوشي
    Last edited by mania2000; 07-05-2007 at 14:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •