تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 444 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.چطور جایگزین بشه؟ 6 بار کپی و رپلیس کنیم محتویات پوشه ی پچ رو و هر دفعه ریپلیس می کنیم اون فایل رو اجرا کنیم؟حالا این پچا چی کار می کنن مثلا؟
    اون آپدیتی که با کرک 5 اومد چیه؟

با تشکر
    هدف اصلی از این پچ اپدیت شدن نقل و انتقالاته . البته چیزای دیگه ای هم واسه ظاهر بازی داره .

واسه نصبش
    پچ اول رو بریز . moddingWayInstaller رو با ادمین اجرا کن و مود رو نصب کن . بعد برو توی پوشه Game > Data و اونجا پوشه loc رو حذف کن و پوشه loc-licensed رو به loc تغییر نام بده .
    بعد برو سراغ پچ دوم و محتویاتش رو بریز توی پوشه فیفا و replace کن . و همون مراحل قبلی رو اجرا کن تا اخرین پچ .
    از اخر که اخرین پچ رو هم نصب کردی FAFA 14 MWM selector رو اجرا کن و دیتا بیس رو بزار روی گزینه دلخواهت (واسه نقل و انتقالات بزار روی Database 2.0) و apply رو بزن . بقیه گزینه ها رو هم اگه خواستی تغییر بده و اگه هم نخواستی تغییر نده . در کل همه apply ها رو بزن .
    پیشنهاد میکنم گزینه های بالای صفحه MWM Selector رو که مربوط به ادیت بازیکنهاست دست نزنی مگه اینکه بخوای یه بازیکن رو ادیت کنی .

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

(خوب جوابت رو که پست قبلی رفیقمون داد)
    ولی ...
    اه اه بدم میاد اینقدر از این مسخره بازیا . هنوز فیفا این تقاضاهای بچگونه اش رو درست نکرده .
    یهو یکی از بهترین بازیکنات در بهترین شرایطش تو تیم بدون هیچ دلیلی در خواست میده که میخوام برم یه باشگاه دیگه . میبینی طرف یکی از بهترین بازیکنهای جهانه بعد همچین ایمیلی واست میاد .

فکر کن خود ریبری داره فیفا بازی میکنه بعد توی فیفا یه دفعه همچین ایمیلی واسش میاد بیچاره کپ میکنه
    چه میشه کرد فیفاست دیگه . میخواد طبیعی جلوه کنه .
    یه پیشنهاد خوب بهش بده نمیره جایی

دوستان چطوری باید روحیه بازیکنا رو توی کریر مود افزایش بدیم؟ اگه بذارم همیشه فیکس بازی کنند که هم برای بازیهای بعدی خسته میشن
    و هم بقیه روحیه اشون رو از دست میدن، یا اصلا روحیه مهم نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز کدوم برنامه لینک ؟
    هر کی برنامه ها رو میخواد ایملش رو بده واسش بفرستم اخه اپلود بلد نیستم بکنم اینم به یه زوری لینکش رو پیدا کردم دانلود کردم ....هرکی اپلود بلده ایمیلش رو بده واسش بفرستم

6. این کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها لینکش رو دیدم اینم واسه شما محتویات رو کپی کنید تو پوشه game :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با این برنامه هم میتونید بازیتون رو به بالاترین گرافیک ممکن تبدیل کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم اوزش تصویری داده که با برنامه چجوری کار کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by delpiero107; 16-11-2013 at 14:51.

10. 2 کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

برخلاف pes که موقع تک به تک شدن مدافع حریف توربو میزنه و توپ رو میگیره تو فیفا مدافع طوری واکنش نشون میده آدم حظ میکنه! :

12. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه پیشنهاد خوب بهش بده نمیره جایی

دوستان چطوری باید روحیه بازیکنا رو توی کریر مود افزایش بدیم؟ اگه بذارم همیشه فیکس بازی کنند که هم برای بازیهای بعدی خسته میشن
    و هم بقیه روحیه اشون رو از دست میدن، یا اصلا روحیه مهم نیست؟
    روحیه تو بازی تاثیر نداره . فقط جنبه اینو داره که بازیکنت تیمت رو ترک نکنه .
    چیزی که تو بازی تاثیر داره فرمه . هر چی بازیکنی روی فرم باشه اورالش موقتا تو بازی بیشتره .

برخلاف pes که موقع تک به تک شدن مدافع حریف توربو میزنه و توپ رو میگیره تو فیفا مدافع طوری واکنش نشون میده آدم حظ میکنه! :

واسه همینه که من هیچ وقت نمیتونم تک به تک رو گل کنم .
    من دورتموند بودم حریف هم شالکه . من با 19 موقعیت و اون هم با 1 موقعیت که همونم پنالتی بود . اخر سر بازی رو 1-0 برد ازم .
    Last edited by Gregar; 16-11-2013 at 20:55.

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها واسه اینکه مطمئن بشیم این پچ مودینگ وی نقل و انتقالات رو درست اپدیت میکنه لطفا قضیه زیر رو یه تست بزنین و اینجا بگین . حتما تا اخرین پچ مودینگ وی یعنی 0.9.5 رو نصب کرده باشین .

برای مثال برین توی منچستر ببینین Adnan Januzaj اورالش چنده . مال من زده 63 در حالی که این مال ماه سپتامبره و بعد از اون اورالش شده 69 .

ویرایش :
    مشکلم حل شد . موقع انتخاب DB اشتباهی no میزدم . فکر میکردم میپرسه بک اپ بگیرم یا نه . منم میزدم no
    Last edited by Gregar; 17-11-2013 at 00:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    من مشکلم با نقل و انتقالات بازیکن ها حل نشده من روی بازیکن هایی که اسکات پیدا میکنه کلیک میکنم و اولین گزینه رو میزنم بعد از 12 یا بیشتر یا کمتر اطلاعات اون بازیکن رو بهم میده اون اطلاعات فقط قدرت پرش بازیکن و چیزهای شبیه اینو بهم میده اکثرا هم بالای 90 و تا 94 هم هست وقتی اون بازیکن 24 ساله رو میخرم میبینم اورالش روی 80 و کلی میخوره تو ذوقم و اصلا نمیتونم بفهمم بازیکن هایی که پیدا میکنه خوبن یا بد اسکات 5 ستاره هم خریدم ولی اورال بازیکن ها رو نمیده چکار کنم کلی رفته رو اعصابم خواهشا اگه دوستان میتونن کمک کنن.فقط برای پاتو یکبار اورالش رو زده بود الان نمیدونم چکار کنم بازیکن با استعداد بگیرم لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •