فریم ور یا درایور ؟
فریم ور فعلا نیست واسه 635/740 ولی درایور ورژن 32.49 و بتا 326 هست
فریم ور یا درایور ؟
فریم ور فعلا نیست واسه 635/740 ولی درایور ورژن 32.49 و بتا 326 هست
Last edited by Public Enemy; 23-08-2013 at 01:43.
یعنی چی؟ چیزی که فراوونه اکتیویتوره. مگه شما نتونستین؟
کسی میدونه چطور میشه فریمور هارد رو اپدیت کرد ؟ برا زد 500 رو میگم ..اصلا اپدیت جدیدش امده ؟
سلام دوستان می خواستم بدونم چطوری باید بفهمم که تو لپتاپم دقیقا از چه چیپی برای وایفای و بولوتوس استفاده شده؟ آخه می خوام درایوراشو از سایته لنوو بگیرم 2 تاست![]()
دوستان یک سوال دیگه این dolby home theater چرا تو لیست نیست ولی مثلا پاور منیجرو گذاشته اونو از کجا دانلود کنم؟
من درایوراشو از سایت لنوو تو قسمت Networking: Wireless LAN که مربوط به نسخه پروفشونال هست رو دانلود کردم ولی بازم نشد!!! حالا شما میگید پی کار کنم؟؟؟؟
Last edited by m_bagh2010; 23-08-2013 at 00:37.
قبلا جواب داده شد . جدا نصب نمی شه با درایور صدا نصب می شه ( تو همون صفحه دانلود درایور صدا رو دانلود کنین )
اولا :
1 - وای فای هر چی باشه بلوتوث همونه ! یعنی اگر وای فای اینتل باشه بلوتوثش هم اینتل هستش .
2 - روش آسون : جغت درایور هارو دانلود و تست کن
روش سخت : برو تو Device Manager روی سخت افزار مورد نظرت کلیک راست کن بزن Properties . بعد تب Details رو انتخاب کن . یکی یکی بگرد گزینه های توشو یکی یه جاش نوشته Ven_ و Dev_ . یه کدی هستش از _ شروع می شه تا & . مثل عکس که من گذاشتم .
یکی از این 2 تا رو یاد داشت کن برو تو سایت زیر :
یکی از کد هارو بده . شرکت سازنده سخت افزارو بهت میده . برای مثال برای من Ven عدد 8086 هستش که مال شرکت اینتل هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گشتم نبود نگرد نیست![]()
تا موقعی که لازم نباشه ، سعی کنید فریم ور سخت افزار هارو عوص نکنین حنی بایوس ! خیلی خطرناکه !!!!! حیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی .
وقتی هارد بدبخت داره درست کار می کنه دیگه چه نیازی هست بخوای فریم ورش رو آپدیت کنی ؟
میشه شماره پیج رو بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)