تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 624 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من بالاخره یه ایکس ویژن برای کامپیوترم گرفتم .آنتن رو هم پشت پنجره گذاشتم که خوب جواب داد.
    در کل دستگاه خوبی و ازش راضی هستم.

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان توضیح میدن که H.264 چی هست؟
    نام کامل این استاندارد MPEG-4 H.264/AVC هست. این استاندارد بین المللی کاربردهای مختلفی در زمینه فشرده سازی ویدیوهای دیجیتال داره. یکی از کاربردهاش استفاده از اون برای کاهش سایز ویدیوهاست به نحوی که کیفیت بالا حفظ بشه و شاهد افت کیفی آنچنانی نباشیم. نمونه: تبدیل فیلم های DVD-Video با حجمهای حدود 4.5 گیگابایت و فشرده سازی و تبدیل آن به حدود 0.7 گیگابایت معادل هفتصد مگابایت. یکی دیگر از کاربردهاش فشرده سازی تصاویر دیجیتال تلویزیونی ----T است که به اون وسیله هم کیفیت بالای تصاویر حفظ میشه و هم میشه در فرکانس تعداد بیشتری کانال رو جا داد و بنابراین هم از لحاظ فنی و هم از نظر اقتصادی برای فرستنده، توجیه مناسب داره.

اطلاعات بیشتر در مورد این استاندارد به زبان فارسی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اطلاعات تخصصی در مورد این استاندارد به زبان انگلیسی:
    کد:
    دوستانی که قصد تهیه ستاپ باکس و یا تلویزیونهای مجهز به تیونر و گیرنده داخلی دیجیتال دارند، حتما توجه کنند که وسیله (گیرنده) مد نظر شما، حتما حتما حتما از استاندارد MPEG-4 H.264/AVC پشتیبانی کامل رو داشته باشه. اگر گیرنده ای که شما آن را خریداری میکنید، این استاندارد جدیدتر از MPEG-2 را درون خود نداشته باشد شما قادر به مشاهده کانالهای دیجیتال نخواهید بود به این شکل که گیرنده شما نام کانالها را پیدا میکند مثلا IRIB-TV3 یا مثلا IRIB Mostanad اما به دلیل عدم وجود رمزگشای استاندارد MPEG-4، تصویر دستگاه سیاه و بدون صدا باقی میماند. گاهی این نقیصه توسط ارتقای نرم افزاری موسوم به UPDATE قابل رفع است و گاهی این امکان وجود ندارد (بستگی به سازنده گیرنده یا تلویزیون دارد که خواسته شما را اجابت کند یا خیر).

موفق باشید.

.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 09-12-2010 at 02:02.

3. 3 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نام کامل این استاندارد MPEG-4 H.264/AVC هست. این استاندارد بین المللی کاربردهای مختلفی در زمینه فشرده سازی ویدیوهای دیجیتال داره. یکی از کاربردهاش استفاده از اون برای کاهش سایز ویدیوهاست به نحوی که کیفیت بالا حفظ بشه و شاهد افت کیفی آنچنانی نباشیم. نمونه: تبدیل فیلم های DVD-Video با حجمهای حدود 4.5 گیگابایت و فشرده سازی و تبدیل آن به حدود 0.7 گیگابایت معادل هفتصد مگابایت. یکی دیگر از کاربردهاش فشرده سازی تصاویر دیجیتال تلویزیونی ----T است که به اون وسیله هم کیفیت بالای تصاویر حفظ میشه و هم میشه در فرکانس تعداد بیشتری کانال رو جا داد و بنابراین هم از لحاظ فنی و هم از نظر اقتصادی برای فرستنده، توجیه مناسب داره...
    .
    ممنون از توضیحات بسیار مفیدتون و همچنین لینک‌ها.
    امکان داره یه برنامه خوب برای تبدیل به H.264 معرفی کنید؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

خدمت دوستان عرض کنم من الان دو مدل گرفتم هم ایکس ویژن و هم پین ا وید که پیناوید رو 23 تومن وایمکس وی
    زن رو 28 تومن توی رشت خریدم به نظرم پین آوید خیلی جذابتر و بهتره و هم ارزونتر و کلا هیچ فرقی هم با هم ندارن و بی جهت پول اضافی ندین از نظر نرم افزار هم هر دوتا مثل هم هستن
    اما یه سوال دارم ن آنت بوستر دار وصل کردم و یکیشون رو سوزوندم و نشون می ده که نباید انتن بوستر دار بهشون وصل کرد اما موندم تو شهر رشت خیلی جالب با آنت خودش میگیره اما به فاصله 10 کیلومتری شهر خیلی سخت م یگیره پیشنهاد دوستان چیه چطور می تونم یه مقدار سیگنالش رو بیشتر کنم هرچه ارتفاع بره بالاتر بهتر و یا بلعکس

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گيرنده ديجيتال مخصوص اتومبيل با نام SVCوماركهاي ديگر وارد بازار شده
    اين دستگاه رو هم ميشه توخونه استفاده وهم توماشين
    قيمتشهم از 90000 تومن هستش تا165000 تومن
    هم DVD پلير داره وهم راديوي آنالوگ وديجيتال
    كيفيت رنگ وتصويرشم بد نيست
    البته چندتا مدل پشت ويترين مغازه فروشنده بود مدلهاي شارژي كوچك داشت تا مدل ضبط خانگي
    همه مدلاش هم داراي LCD وتيونر داخلي ديجيتال بودند.

براي اطلاعات بيشتر ميتونيد يه سري توپخونه بزنيد ويا به آدرس زير برويد

کد:
    Last edited by behrouz2; 09-12-2010 at 16:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گيرنده ديجيتال مخصوص اتومبيل با نام SVCوماركهاي ديگر وارد بازار شده
    اين دستگاه رو هم ميشه توخونه استفاده وهم توماشين
    قيمتشهم از 90000 تومن هستش تا165000 تومن
    هم DVD پلير داره وهم راديوي آنالوگ وديجيتال
    كيفيت رنگ وتصويرشم بد نيست
    البته چندتا مدل پشت ويترين مغازه فروشنده بود مدلهاي شارژي كوچك داشت تا مدل ضبط خانگي
    همه مدلاش هم داراي LCD وتيونر داخلي ديجيتال بودند.

براي اطلاعات بيشتر ميتونيد يه سري توپخونه بزنيد ويا به آدرس زير برويد

کد:
    فكر مي كنم استاندارد ديجيتال براي اتومبيل هماني است كه براي موبايل است يعني ----H كه مي تواند تا سرعت 120 كيلومتر را پشتيباني كند؛ ولي من هر چه در مشخصات اين مدل خواندم فقط ----T است؛ فكر مي كنم تنها دليلي كه نوشته براي اتومبيل است امكان استفاده از باتري است و از قيافه و هيكلش معلوم است بيشتر به درد اتوبوس مي خورد و امكان نصب آن در سواري كمي دشوار است.
    دوستان كسي مدل ----H سراغ ندارد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شبکه های استانی که ازطریق ----- دریافت میشن دیجیتال هستند؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شبکه های استانی که ازطریق ----- دریافت میشن دیجیتال هستند؟
    خیر گیرنده شما باید گیرنده دیجیتال زمینی باشه نه ماهواره ای

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فكر مي كنم استاندارد ديجيتال براي اتومبيل هماني است كه براي موبايل است يعني ----H كه مي تواند تا سرعت 120 كيلومتر را پشتيباني كند؛ ولي من هر چه در مشخصات اين مدل خواندم فقط ----T است؛ فكر مي كنم تنها دليلي كه نوشته براي اتومبيل است امكان استفاده از باتري است و از قيافه و هيكلش معلوم است بيشتر به درد اتوبوس مي خورد و امكان نصب آن در سواري كمي دشوار است.
    دوستان كسي مدل ----H سراغ ندارد؟
    دوست عزيز ----h مخصوص موبايل تا صفحه lcd 3.5 اينچي طراحي شده است و اگر بخواهيم بايك تلوزيون ويا lcd بزرگتر تصاوير ----h را ببينيم تصوير به نمايش در نخواهد آمد واين بستگي مستقيم به نرخ بيتها ودادها دارد كه اگر در همين دستگاهاي ستاباكس قسمتهاي تنظيم نرخ بيت گنجانده شده بود وبا تعقير fec نرخ لول از 2/3 كنوني به 5/6 وهمچنين گزينه QP وجودداشت با تعغيير اين گزينها قادر بوديم در تهران در كانال 31 كه مخصوص ----H است 24 شبكه تلوزيوني از جمله 11 شبكه مستقل استاني را با همين دستگاهاي ستاباكس دريافت كنيم ولي به دلين كنوانسون بين المللي امواج راديويي IEEE اين امكان وجود ندارد.
    دوست گرامي ----H مخصوص موبايل طراحي شده وDVB-T براي ساير گيرندها از جمله گيرندهاي داخل خودرو كه طبق آزمايشي كه در جاده قم صورت گرفته گيرنده ----T باسرعت 120 كيلومتر درساعت . تصاوير به خوبي دريافت شده است.

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اما یه سوال دارم ن آنت بوستر دار وصل کردم و یکیشون رو سوزوندم و نشون می ده که نباید انتن بوستر دار بهشون وصل کرد اما موندم تو شهر رشت خیلی جالب با آنت خودش میگیره اما به فاصله 10 کیلومتری شهر خیلی سخت م یگیره پیشنهاد دوستان چیه چطور می تونم یه مقدار سیگنالش رو بیشتر کنم هرچه ارتفاع بره بالاتر بهتر و یا بلعکس
    بله دوست عزیز. همانطور که قبلا عرض کردم برای سیگنال دیجیتال نباید از آنتنهای بوستر دار و یا آنتنهای گردان برقی استفاده کرد. این جور آنتنها برای سیگنال آنالوگ کاربرد دارد و در گیرنده دیجیتال به دلیل آسیب رسیدن به دستگاه نباید مورد استفاده قرار گیرند.

برای مسافتهای دور اگر شما در ارتفاع یکسانی با فرستنده باشید (آنتن هوایی شما به فرستنده دید مستقیم داشته باشد) میتوان تا 150 کیلومتر را بدون مشکل سیگنال رسانی کرد اما اگر موانعی بر سر راه باشد این امر مشکل تر میشود. به این خاطر شما سعی کنید از آنتنهای مرغوب باند UHF شاخه ای که حدود یک متر و خورده ای طول دارند استفاده کنید.

نوک انتن را طوری تنظیم کنید که مستقیما روبروی فرستنده شهر باشد. هر چه ارتفاع آنتن بالاتر باشد و کمتر در هنگام باد، تکان بخورد و هر چه قدر کابل آنتن کوآکسیال مصرفی مرغوب تر باشد (شیلد منظم متراکم و خوبی داشته باشد و مغزی کابل از نوع تک سیمه مسی باشد (مغزی سیم افشان نباشد)) بهتر است.

.

12. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •