ببخشید حواسم رفت![]()
ببخشید حواسم رفت![]()
ازدواج خوبه به شرطی که زنش نکبت نباشه .. خو ش اخلاق و مهربان باشه و زیبایی در حد متوسط و به قول غربی ها modest باشه و بتونه با ادا اطوارهاش در هنگام ازدواج خوب همسرشو از نظر روحی روانی ارضا کنه
بقیه اش رو هم خدا کریمه پسر حاجی رو من دیدم تو حسین آباد زنشو برده بود رستوران محله ! اون دوست گرامی هم میخاد فلافل و بندری بده دست زنش .. پس اگه زنه سخت گیر نباشه و میمون اینا حله
تو همین شهرستان خودمون سه را سیلو زوج دانشجو ، دختره ماه مثه دسته گل اومده بودن اونجا که تریلی ها وای میستن فلافل میخوردن یعنی دختر هست که به همین حد راضی باشه
Last edited by حیزون; 17-07-2017 at 16:51.
کسی که پول داره اصلا نمیتونه بفهمه کسی رو که درامد کارگری کارمندی داره
البته نمیشه گفت حتما پولدارا در ازدواج موفقن. بارها دیدیم انها هم کارشون به طلاق کشیده. بی پول که خب بهش زن نمیدن مگر مجبور باشن
پولدار هم تا 40 سالگی کیفور بعد ازدواج با یه خانم جوان اگر شد 26 الی 30 ساله
باور ندارید برید امار بگیرید از دادگاهها دفاتر طلاق و نهادها
به همون اندازه هم ازدواج مسائل مادی به این شکل نیست... ازدواج قراره شما و کسی که همسرتون میشه رو به یک شرایط بهتری ببره که تو اون انواع نیازهاتون مرتفع میشه که به تنهایی نمیشه. از نیاز مادی و جنسی گرفته تا احساسی. مطمئنا تو جامعه خانمهایی هستن که نمیخوان شما ببرینشون به رستوران برج میلاد که احساس بهتری از زندگی پیدا کنن! نمیشه از جامعه یک متوسطی بگیرید و تصمیمتون رو صرفا بر اساس اون متوسط شکل بدید! تو سطح فردی اینکار اشتباهه.
پول ملاک نیست دوست گرامی ، حتی تو جامعه ما که یه سری ارزش ها سعی میشه از بالا ، به جامعه خورونده بشه .. چه تو جامعه ما چه هر جای دیگری .. بیشترین کثیف کاری همیشه مال اقشار پایین تره ..
ببینید اوایل که جو زدگی هست بله ولی کم کم طعم واقعی زندگی؟چشیده میشه
برید فروم مشاور رو بخونید درد مردم رو ببینید
من منکر حرف شما در حالت کلی تیستم ولی کسی که پول از همه جاش میباره مفت اون دقیق نمیتونه جامعه رو ببینه و مشکلی که این جامعه برا مردم بوجوود اورده. وقتی میگم جامعه همه میدونن منظورم چیه
اصلن همین فیلم تایتانیک این واقعیت دردناک رو بهتر از شاید کتاب سرمایه مارکس ، مانیفستو ش.. و تجربه 70 ساله سوسیالیزم در شوروی به تصویر میکشه
کشتی ه سه طبقه داشت :
طبقه بالا متمولین اون موقع انگلیس که طرف سگ دو میزد باسه پول آخر دختره نکبت بهش گفت تو هم جنسگرایی !
طبقه وسط در حد متعارف داشتن و دور خودشون میچرخیدن و طبقه پایین جک بود و کثافت کاری هاش !
دوست گرامی ، اول و آخر نداره بیایید جوان های مردم رو مایوس نکنیم با این کرونولوژی chronolgy ازدواج و لوث کرد ن بازه زمانی ش .. معلومه اولش بیشتر میچسبه و خاطره میشه ولی باسه یه 30 ساله ای مثل من شاید وسط هاش حتی جذاب تر باشه .. اینا فرد تا فرد فرق میکنه
بالاخره تنها راه تو جامعه ما فعلا اینه راه دیگه ای نیست .. خونواده ها به اون کارایی که بعضی ها فکر میکنن خیلی ها راضی نیستن
ازدواج و طلاق دوباره هم شده یک فکت . و دیگه قبح دهه 60 رو نداره . اونی که یه بار تا آخر عمر ازدواج میزنه خوب اون یا خیلی معتقده یا روشنفکر و احترامش هم سر جاشه ولی اکثر جامعه اینطور نیست .. الان شده ازدواج طلاق ازدواج طلاق
به قول اسکندر مقدونی دنیا همیشه ایرانی ها را اسکل میکند و انها فکر میکنند ابر قدرت هستند
به نظرم فیلمهای هالیوودی و کتاب هایی که اتفاقا اصلشون بر مبنای سرمایه داری هست در نهایت معلوم شد رو خیلی روشون تاکید نکنیم برای تعمیم دادن به جامعه ایرانی
حرفتون غلط نیستا ولی جامعه ایرانی وضعیتش فرق داره
نه خب ما کسی رو تشویق و تنبیه نمیکنیم و فکر نمیکنم اینجا هم خیلی بیننده داشته باشه. ولی تکرار میکنم برید در فروم مشاور درد جوونها رو در مورد ازدواج بخونید (نه جوابهای چرتش رو) میبینید چی به چیه.
در اصل الان ازدواج قبح شده بر خلاف به قول شما دهه های قبل و طلاق جاش رو گرفته!
مگه میشد "ط" طلاق رو گفت اون زمان
البته تاپیک بحثش اینه چرا ازدواج میکنم/نمیکنم ما داریم بحث رو به جزییات میبریم.
به قول شادروان:
رسیده ها چه غریبه و نچیده می افتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)