فیسبوک شخصی اینیستا: فردا روز مهمی هست، امیدوارم همه کسانی که میتوانند برای ادای احترام به دنی جارکوِ بیایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا بازی دوستانه ای برای این بازیکن اسپانیول که چند سال پیش بر اثر سکته فوت کرد انجام میشود. در این دیدار منتخبی از لالیگا در برابر تیم اسپانیول به میدان میروند. و همچنین بازیکنانی از آرسنال و چلسی نیز در این دیدار حضور دارند. سسک، ژاوی و اینیستا از بارسا در این دیدار به میدان میروند.
عکس فینال جام جهانی ۲۰۱۰ شادی پس از گل اینیستا و تقدیم گل به دنی جارکو
تیتو ویلانووا: "این یک فصل بسیار خوب بوده است"
سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از بازی شنبه در برابر مالاگا ، فصل کنونی بارسا را مورد ستایش قرار داد و گفت :"باید از هر آنچه به دست آورده ایم، با توجه به مواردی که بر آنها فائق شده ایم ، راضی باشیم"
مربی می گوید: والدس به من فهماند که این آخرین بازی او با ما نخواهد بود، بنابراین تصمیم گرفتیم که او جز نفرات اصلی نباشد
ویلانووا در مورد آبیدال :"دقایق کاملا احساسی بود، برای او آرزوی موفقیت می کنم"
تیتو ویلانووا پس از پیروزی عصر در برابر مالاگا با اصحاب رسانه به صحبت پرداخت . "بسیار خوشحالیم که به رکورد 100 امتیاز رسیدیم و رکورد تعداد گل های زده خود را نیز ارتقا بخشیدیم، از این موضوعات که بگذریم باید از بازی شنبه خود در برابر مالاگا خوشحال و راضی باشیم." او اضافه می کند :"فصل بسیار خوبی بود .به رکوردهایی رسیدیم که نتوانسته بودیم آنها را بشکنیم از جمله ، صدرنشینی از ابتدا تا انتهای فصل . به نظرم پس آن اتفاقاتی که در این فصل افتاد ، باید از آنچه که به دست آورده ایم ، راضی باشیم"
وقتی در مورد ادای احترام به آبیدال پرسیده شد ، تیتو صادقانه جواب داد:"واقعا لحظات احساس برانگیزی بود، در این لحظات آرام مانند واقعا مشکل است .شما درک خواهی کرد ، از دیدگاه من ، من آن را در خود کمی بهتر می فهمم. برای او بهترین ها را آرزو میکنم و امیدوارم همیشه خوشحال باشد"
تیاگو، ویا و تیو
سپس سرمربی در مورد آینده تعدادی از بازیکنان به صحبت پرداخت .در مورد تیاگو و تیو باید بگویم آنها بسیار بازیکنان با ارزشی برای ما هستند .هر دو، هم الان هم در آینده ."ما بسیار دوست داریم که تیاگو فصل آینده نیز در اینجا بماند ، من اعتماد کامل به بازی او دارم ، اما به هر حال تصمیم با اوست.او باید بداند ، رقابت برای آنکه به ترکیب اصلی تیم بیاید بسیار دشوار است " وی در مورد تشویق داوید ویا وقتی در حال تعویض شدن بود گفت :"ویا بسیار بازیکن دوست داشتنی هم از طرف هم تیمی ها و هم از طرف هواداران است ، من این شنبه را با بقیه شنبه ها متفاوت ندیدم"
در انتها نیز ، ویلانووا به جملاتی در مورد پدرو و آلکسیس و در مجموع برای تیم اشاره کرد."برآیند عملکرد پدرو در طی امسال خوب بوده است ، آلکسیس خوب بوده است و اعتماد به نفس از دست رفته خود را در انتهای فصل بدست آورد ، در مجموع فکر می کنم فصل خوبی پشت سر گذراندیم"
ویکتور والدس
تیتو ویلانووا همچنین در مورد این موضوع که والدس در ترکیب حضور نداشت به صحبت پرداخت :"این هفته دوبار با همدیگر به صحبت پرداخیتیم و بنا به آن شد ایشان در این بازی به میدان نرود.او مرا متقاعد کرد که این آخرین بازی او در این فصل نخواهد بود و بنابراین من تصمیم گرفتم به سایر بازیکنان نیز این فرصت را بدهم که به میدان بروند.من می خواهم که ویکتور خوشحال باشد.من بسیار خوشحالم که او امسال هم در جمع ما باقی می ماند.اگر این موضوع که خروج او باعث می شود که او خوشحال باشد ، برای رسیدن به هدفش به او کمک خواهم کرد."
منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : ننسا اسکندری FCBarca.ir