نتایج نیمه متمرکز کی میاد؟
کسی میدونه آیا؟
نتایج نیمه متمرکز کی میاد؟
کسی میدونه آیا؟
از انتشارات نوپردازان و ترجمه اساتید:کلاه چی،پاشایی راد،ابوکاظمی.
اگر فنی مهندسی هستی باید اون جلد جگری رو بگیری خودش روش نوشته اما اگر نه علوم پایه ای آبی باید بگیری چون فقط فصل اول که مکانیکه با هم یکیه اما بقیه فصول با هم فرق دارن.
درباره بقیه سوالات چیزی نمی دونم اما اینو خیلی خیلی خوب میدونم که کلا تو دانشگاه باید 100برابر مدرسه درس بخونی چون اینو خودم از نزدیک لمس کردم!!!!![]()
بله من با اینکه تازه دانشگاهم شروع شده ولی واقعا دارم همه اش درس میخونم . نه به شدت کنکور ولی از مدرسه خیلی بیشترمن امسال کنکور دارم و با توجه به اینکه سهمیه دارم خودم احتمال میدم تهران در بیام .
اما یه سوال
راست میگن که مثلا اگه کسی دانشگاه خواجه نصیر دربیاد باید همش درس بخونه
یا اینکه میگن بچه هاش خیلی زرنگن و کسی که با سهمیه میره این دانشگاه یا دانشگاه تهران خیلی زود کم میاره و اخراج میشه ؟
کلا تو دانشگاه بیشتر از زمان مدرسه درس میخونن یا کمتر ؟
نظرتون درمورد دانشگاه شهید عباسپور چیه ؟
آدرس دقیقش رو کسی میدونه ؟
اصلا ازین خبرا نیست که بزارن بخوری و بخوابی . حتی آزاد ! به خصوص آزاد تهران جنوب که امتحانای سختی میگیره
عباس پور رو هم شدیدا در شرق تهران
شما ایستگاه فرهنگسرا پیاده میشی و سوار تاکسی های شهرک شهید بهشتی میشی . 10 دقیقه بعد از کنار عباس پور رد میشی
سلام.
امروز نتایج تکمیل ظرفیت پزشکی دانشگاه آزاد که اعلام شده نتیجه خواهر زاده من اینی شده که توی عکس میبینید. میشه بگید دقیقا چه معنی میده ؟ یعنی الان میتونه بره ثبت نام کنه و معنی ردیف 82 یعنی چی ؟
مرسی. اینم عکس:
عکسی نیست دوباره بزاریدش
آقا شرمنده سرعتم خیلی پایینه... نتونستم عکس بذارم
اینم متنش : نتيجه: ذخيره رديف 82 در انتخاب اول رشته پزشكي-دكتراي حرفه اي واحد پزشكي تهران
سلام دوست من
اگر در نتیجه اون نوشته باشد قبولی خب میتونه ثبت نام کند
اگر مردئود زده باشد هم که هیچی قبول نشده است
سلام .
دوستان یکی به من کمک کنه ! یعنی به من که نه ! من مشکلی ندارم اما یکی از فامیلامون آی تی غیر انتفاعی قزوین قبول شده . بدجوری پشیمونه و میخواد بیاد تهران
اصلا قضیه تکمیل ظرفیت چیه ؟ کی میاد ؟ کجا میاد ؟ باید چی کار کنه ؟ کلا من هیچی از تکمیل ظرفیت نمیدونم ولی این فامیلمون تمام امیدش به ما هست . در ضمن این و هم بگم که تنها چیزی که میتونست تهران قبول شه پیام نور بود !!
ممنون میشم یکی کامل بگه این تکمیل ظرفیت یعنی چی اصلا ؟
سوال دارم در مورد دانشگاه های تهران
راستش میخوام بدونم توی کدوم دانشگاه فعالیت های سیاسی بیشتری انجام میشه ؟
و کدوم دانشگاه خوابگاه های خوبی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)