توی کسپر 2013 توی فایروالش یه برنامه رو که بلاک میکردی دیگه به اینترنت وصل نمیشد توی 2014 بلاک میکنی دیگه کلا باز نمیشه باید حتما بری توی Detail and rules - ntwork relus - action از اونجا Deny رو بزنی !!!!!!!!!!!!
توی کسپر 2013 توی فایروالش یه برنامه رو که بلاک میکردی دیگه به اینترنت وصل نمیشد توی 2014 بلاک میکنی دیگه کلا باز نمیشه باید حتما بری توی Detail and rules - ntwork relus - action از اونجا Deny رو بزنی !!!!!!!!!!!!
دوستان من Kaspersky Pure13.0.2.558aEN_4456 رو از سافت ۹۸ دانلود کردم اما نصب نمیشه و ارور زیر رو میده:
هم با اینترنت امتحان کردم و هم بدون اینترنت اما در هر دو حالت اِرور بالا رو میده.
اول پیشنهاد میکنم که فقط از سایت اصلی دانلود کنید.اینجا درخواست میدادید لینک میدادیم بهتون.
دوم،اگه ویندوز شما 8 یا 8.1 هست که باید صبر کنید تا نسخه نهایی 8.1 ارائه بشه و بعد محصول kis 2014 رو نصب کنید.
اگر هم میخواهید pure نصب کنید،ممکنه با راه حلی که در صفحه قبل نوشتم بتونید مشکلتون رو حل کنید.
اگر از ویندوز دیگری استفاده میکنید اعلام کنید تا راه حلی دیگه گفته بشه.
ممنون از شما لینک از سایت اصلی بودِش وگرنه همینجا درخواست میدادم.
ویندوز ۸ هستش و الان نزدیک به ۱ سال هست که اومده و فکر نکنم با ۸ مشکلی داشته باشه.
ممنون از شما صفحه قبل رو مطالعه میکنم.
صفحه قبل رو خوندم و این روش برای وین ۸.۱ بود و همونطور که گفتم ویندوز من ۸ هستش.
با سلام
اقا یک سایتی را معرفی کنید که بتوانم فایل offline update lمحصولات کسپر اسکای را دریافت کنم با تشکر
Kaspersky PURE 3.0 از ویندوز 8 کاملا پشتیبانی میکنه
![]()
شما با برنامه زیر از سیستمتون یه گزارش تهیه کنید و در یه جا آپلود کنید و لینکش رو قرار بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمتِ شما دوستِ من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز من برای اولین بار است که میخواهم از این انتی ویروس استفاده کنم میخواستم روش ساده ای برای آبدیت کردن این آنتی ویروس به من یاد بدبد.لطفا به شکل تصویری باشد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)