تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 602 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

دوست عزیز من این مدل رو دارم ... صدای صاف و شفافی داره ... میشه یک مدل دیگه معرفی کنید
    اظلاعات دقیق خواستتون اعم از جنس صدایی که دوست دارین سبکتون دیوایستون و سورستون رو اعلام کنید بهتر میشه نظر داد و اینکه چی از ایرفون میخوایید که تو cX300ii نمیبینید ؟

2. این کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اظلاعات دقیق خواستتون اعم از جنس صدایی که دوست دارین سبکتون دیوایستون و سورستون رو اعلام کنید بهتر میشه نظر داد و اینکه چی از ایرفون میخوایید که تو cX300ii نمیبینید ؟
    دوست عزیز سبک موسیقی ترنس ... دیوایس هم mp3 player سونی ... روی cx 300 II به نظرم بیس عمیقی نداره ولی از لحاظ مابقی قاکتورها کیفیت صدای لذت بخشی داره ...

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز سبک موسیقی ترنس ... دیوایس هم mp3 player سونی ... روی cx 300 II به نظرم بیس عمیقی نداره ولی از لحاظ مابقی قاکتورها کیفیت صدای لذت بخشی داره ...
    والا خیلی فکر کردم به اون قیمت چیزی به ذهنم نمیرسه آخه حتی الان همون 300 ii قیمتش 200 تومانه ...
    تنها گزینه همون eP630 هست که اونم فکر نمیکنم بعد از استفاده از cx300 پسند کنید ولی بیسش عمیقه ...

5. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اقا مرتضی یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم. من برای استفاده هدفون ( مثلا همون M35 که فرمودین) از کامپیوتر (کارت صوتیم بدک نیست) و یا گوشی موبایل ( S II ) به امپ نیاز پیدا میکنم؟
    اگه بله، از مدل های جم و جور و با قیمت مناسب چه چیزی رو به من پیشنهاد میکنین ؟
    ببخشید اگه سوالام اماتور گونه هست. کمک های شما خیلی به دردم میخوره
    ممنون
    Last edited by amhaker; 09-06-2013 at 10:51.

7. این کاربر از amhaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اقا مرتضی یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم. من برای استفاده هدفون ( مثلا همون M35 که فرمودین) از کامپیوتر (کارت صوتیم بدک نیست) و یا گوشی موبایل ( S II ) به امپ نیاز پیدا میکنم؟
    اگه بله، از مدل های جم و جور و با قیمت مناسب چه چیزی رو به من پیشنهاد میکنین ؟
    ببخشید اگه سوالام اماتور گونه هست. کمک های شما خیلی به دردم میخوره
    ممنون
    در این تایپک اساتید بزرگواری هستن که اطلاعاتشون از من بیشتره این نظر لطف شماس. m35 یه هدفون فول سایزه هر هدفون فول سایزی 100% به طور کامل با موبایل درایو نمیشه ولی میشه استفاده کرد حداقل رو آیدیواس ها و s2 هم فکر میکنم میتونه تا حدودی درایوش کنه .متاسفانه الان قیمت امپ بالاس وو خریدش برای افراد عادی اصلا توصیه نمیشه .برای کامپوتر حتی با کارت صوتی آنبورد میتونید کیفیت مطلوبی بگیرید و راضی باشید .من پیشنهادم اینه شما این m35 رو بگیر و یه هدفون خیلی خیلی خوب با صصدای عالی داشته باش که تو خونه و با PC به صدای دلخواهت برس یه ایرفون معمولی eP630 یا حتی ایرفون خود s2 هم برای گوشی و استفاده بیرون از منزل داشته باش .
    موفق باشید

9. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    بودجه ی من حد اکثر تا
    400
    هزار تومان هست تو این رنج قیمت با توجه به سبک
    راک و متال گاهی هم پاپ
    ! چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید؟
    پلیر من ایپاد تاچ و کامپیوتر میباشد و تو این رنج فکر کنم هدفونای full size کیفیت بیشتری داشته باشند؟! من خودم
    AKG Q 460
    مورد نظرم بود!
    حالا شما تو این رنج قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میدید که کیفیت خوبی داشته باشه؟
    خیلی ممنونم از توجه دوستان

11. این کاربر از max2010gold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    بودجه ی من حد اکثر تا
    400
    هزار تومان هست تو این رنج قیمت با توجه به سبک
    راک و متال گاهی هم پاپ
    ! چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید؟
    پلیر من ایپاد تاچ و کامپیوتر میباشد و تو این رنج فکر کنم هدفونای full size کیفیت بیشتری داشته باشند؟! من خودم
    AKG Q 460
    مورد نظرم بود!
    حالا شما تو این رنج قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میدید که کیفیت خوبی داشته باشه؟
    خیلی ممنونم از توجه دوستان
    با سلام
    دوست من اگر واقعا سبکتون راک و متاله منظورم اینه که شنونده حرفه ای این سبکید من جز Grado هیچ چیز نمیتونم معرفی کنم و یقین داشته باشید جز این برند برای این سبک هز چی بگیرید پسند نخواهید کرد . البته بازمک میگم صحبت هام با شمایی هست که متال بازید و صدا رو لمس میکنید
    در غیر این صورت میتونید تا این رنج قیمت از BeyerDynamic Dt231 و یا همین Q460 که بنده بیشتر اعتقاد دارم هدفون کلاسیک هست استفاده کنید
    با تشکر

13. این کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام
    در بین هدفون های با سیم In-ear قیمت حدود 50 تومان فیلیپس یا جبرا را توصیه می کنید؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اقا مرتضی و سایر دوستان.
    من طی چند روز اینده اقدام به خرید هدفون میکنم میخواستم بدونم که در تهران کجا میتونم محصولات Audio Technica رو با گارانتی و قیمت مناسب پیدا کنم (مثلا نمایندگی یا یه چیزی شبیه نمایندگی).
    الان کمی سرچ زدم فقط به یک سایت برخوردم که اون هم تقریبا فقط فروش اینترنتی هست (تهران ملودی). ولی بنده ترجیح میدم از فروشگاه حقیقی بخرم تا سایت اینترنتی ممنون میشم اگه کمک کنین.
    خیلی ممنون. موفق باشید
    اپدیت: اقا مرتضی من از دو نفر پرسیدم گفتن M35 پشت بسته هست و بیشتر برای کار استدیوئی هست و استفاده طولانی مدتش اذیت کننده هست. اگه میشه توضیح مختصر راجب پشت بسته بودن بفرمائین. همچنین گفتن خریدت هدفون های flat صرفا برای گوش دادن به موزیک پشیمونی به بار میاره.
    و همچنین یه سوال مثل اینکه این هدفون 65 اهم هست ایا استفاده با موبایل ( که معمولا 32 اهم هستن) بهش اسیب نمیزنه؟
    Last edited by amhaker; 09-06-2013 at 22:00.

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت اقا مرتضی و سایر دوستان.
    من طی چند روز اینده اقدام به خرید هدفون میکنم میخواستم بدونم که در تهران کجا میتونم محصولات Audio Technica رو با گارانتی و قیمت مناسب پیدا کنم (مثلا نمایندگی یا یه چیزی شبیه نمایندگی).
    الان کمی سرچ زدم فقط به یک سایت برخوردم که اون هم تقریبا فقط فروش اینترنتی هست (تهران ملودی). ولی بنده ترجیح میدم از فروشگاه حقیقی بخرم تا سایت اینترنتی ممنون میشم اگه کمک کنین.
    خیلی ممنون. موفق باشید
    اپدیت: اقا مرتضی من از دو نفر پرسیدم گفتن M35 پشت بسته هست و بیشتر برای کار استدیوئی هست و استفاده طولانی مدتش اذیت کننده هست. اگه میشه توضیح مختصر راجب پشت بسته بودن بفرمائین. همچنین گفتن خریدت هدفون های flat صرفا برای گوش دادن به موزیک پشیمونی به بار میاره.
    و همچنین یه سوال مثل اینکه این هدفون 65 اهم هست ایا استفاده با موبایل ( که معمولا 32 اهم هستن) بهش اسیب نمیزنه؟
    دوست من هر کس گفته که صدای M35 فلت هست احتمالا دست چپ و راستشو هنوز نمیتونه از هم تشخیص بده .اگر تبریز بودید میگفتم تشریف میآوردید تست میکردید . M50 و M35 اتفاقا صدای بسایر گرم همراه با بیس بسیار دقیق حساب شده و محکم میباشد بخصوص برای سبک پاپ که واقعا آدم از شنیدن موسیقی لذت میبره .اینی که میفرمایید گفتن در استفاده طولانی مدت اذیت میشید احتمالا کسی که شمارو راهنمایی کرده این مطلب رو از همین تایپک یا سایت ها خونده .. این هدفون در استدیو ها استفاده میشه ولی نه جایگزین برای Akg K77 یا 99 دوست من اینا تفاوت دارن .اینی که میفرمایید برای این هدفون هست نه برای M35 .....حدس میزنم این مطالب رو در همون فروم تهران ملودی بهتون گفتن ... اگر نمیخوایید هدفون حرفه ای بگیرید برید یه دونه Xb500 بگیرید که فقط دیپس دیپس کنه تو گوشتون و بقیه هم پسند کنن . آمپدانس M35 با گوشی درسته فرق داره ولی من رو آی دیوایس بالای 60% درایو کردم .
    موفق باشید

17. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •