تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 421 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چند روز پیش یه مجلسی بودیم یهویی 2 تا از دخترای فامیلمون دختر عموم و دختر عمم اومدن سمت من کنا رهم اومدن جلو گفتن سلام و خلاصه احوال پرسی کردن لبخند زدنو .

میخواستم بدونم اینا یعنی چی؟ منو تنها گیر آوردن احوال پرسی کردن یعنی بیا خاستگاریمون؟ یعنی منظورشون این بود من اگر برم خاستگاریشون بله میگن؟ یا نه فقط خواستن سلام کنن؟

آخه دو تا دختر مجرد چه احوال پرسی دارن با یه پسر مجرد بزرگتر از خودشون هممونم بالای 25 سال؟ حتما میخواستن غیر مستقیم یه چیزی بگن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چند روز پیش یه مجلسی بودیم یهویی 2 تا از دخترای فامیلمون دختر عموم و دختر عمم اومدن سمت من کنا رهم اومدن جلو گفتن سلام و خلاصه احوال پرسی کردن لبخند زدنو .

میخواستم بدونم اینا یعنی چی؟ منو تنها گیر آوردن احوال پرسی کردن یعنی بیا خاستگاریمون؟ یعنی منظورشون این بود من اگر برم خاستگاریشون بله میگن؟ یا نه فقط خواستن سلام کنن؟

آخه دو تا دختر مجرد چه احوال پرسی دارن با یه پسر مجرد بزرگتر از خودشون هممونم بالای 25 سال؟ حتما میخواستن غیر مستقیم یه چیزی بگن؟
    سلام.
    فکر نمیکنم منظورشون اون بوده باشه.
    اگه بنا به دوست داشتن باشه،آدم یه شبه دوستدار یک نفر نمیشه.
    اگه تو بقیه ی مجالس و مهمونی های خانوادگی این رفتار رو داشتن شاید منظورشون همونی که شما گفتید باشه ولی اگه برای اولین بار با این صحنه مواجه شدید باید ببینید تو مجالس و دیدار های بعدی همین اتفاق ها و خنده ها صورت میگیره یا نه و بعد نتیجه بگیرید که کدوماشون از شما خوشش اومده
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 06-01-2015 at 11:17.

3. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام،

دوست عزیز، تا کجاها رفتید. خیلی ساده است. بهتون احترام گذاشتن اومدن بهتون سلام دادن.
    نباید که همیشه قصد از احترام مسایلی که شما فکر میکنید باشه !

5. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

واقعا شما بالای 25 سال سن دارید؟ خیلی عذرخواهی میکنم قطعا بدون در نظر گرفتم شرایط فامیل شما نمیتونم نظری بدم ولی واقعا برای یه مرد بالغ خیلی بعید هست همچین سوالی!

7. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

اوه اوه عجب @این فکرامنحرفی یه ها
    برا عرض ادب واحوال پرسی بوده دلیل نمیشه که دوتایی براخاستگاری اومده باشن
    این حرف ها درست حرف هایه جوون هایه امروزیه کشور ماست دقیقا
    توهمه جایه دنیا مردا درروز سرکار یا تومهمونی باهزارتا زن احوال پرسی و سلام میکنن دلیل نمیشه که هزارتازن برا خواستگاری ..میرن سلامو احوال پرسی می کنن

9. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آداب معاشرت

سلام دوستان

خوب هستید

یه استادی دارم که حدودا 55 سالشه
    ایشون رئیس شورای شهر هستن،بارها بین دانشجوها ازمن تعریف کردن و بارها هوای بنده رو داشتن
    تا الان هم خیلی کارا برام انجام داده،مثلا ترم قبل یه درس سه واحدی رو از 20 نمره چهار شدم ولی با استادا صحبت کرد و نمرمو گرفت

دیروز صبح بهش زنگ زدم که راجع به یک موضوع مشورت کنم،به من گفت یه نفرو میشناسه که بهتر میتونه راهنماییت کنه
    گفت فردا ساعت 11 باهاش قرارمیزارم که بریم ببینیمش تا همه ی سوالاتو بپرسی

امروز ساعت یازده وقتی رفتم پیشش،فهمیدم با معاون وزیر قرار گذاشته :o داشتم شاخ درمیاوردم
    واقعا نمیدونستم چطوری باید ازش تشکر کنم :o معاون محترم وزیر با اینکه سرشون خیلی شلوغ بود ولی بخاطر اینکه رابطه ی خیلی خوبی با استادم دارن به بنده یک ساعت کامل وقت دادن

حالا میخام بدونم اگه شما باشین چطوری از همچین استادی تشکر میکنید ؟ چطوری میتونم رابطمو باهاش تقویت کنم و مهر خودمو بیشتر توی دلش بندازم ؟ واقعا به این استادم مدیون هستم و دلم میخاد به بهترین نحو ازش تشکر کنم که میدونم هرکار کنم باز کمه

دوستان اگه شما جای بنده باشین چطوری رابطتتونو تقویت میکنید

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by mehrabooni; 06-01-2015 at 17:20. دليل: سلام احوالپرسی رو یادم رفته بود

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سلام دوستان

خوب هستید

یه استادی دارم که حدودا 55 سالشه
    ایشون رئیس شورای شهر هستن،بارها بین دانشجوها ازمن تعریف کردن و بارها هوای بنده رو داشتن
    تا الان هم خیلی کارا برام انجام داده،مثلا ترم قبل یه درس سه واحدی رو از 20 نمره چهار شدم ولی با استادا صحبت کرد و نمرمو گرفت

دیروز صبح بهش زنگ زدم که راجع به یک موضوع مشورت کنم،به من گفت یه نفرو میشناسه که بهتر میتونه راهنماییت کنه
    گفت فردا ساعت 11 باهاش قرارمیزارم که بریم ببینیمش تا همه ی سوالاتو بپرسی

امروز ساعت یازده وقتی رفتم پیشش،فهمیدم با معاون وزیر قرار گذاشته :o داشتم شاخ درمیاوردم
    واقعا نمیدونستم چطوری باید ازش تشکر کنم :o معاون محترم وزیر با اینکه سرشون خیلی شلوغ بود ولی بخاطر اینکه رابطه ی خیلی خوبی با استادم دارن به بنده یک ساعت کامل وقت دادن

حالا میخام بدونم اگه شما باشین چطوری از همچین استادی تشکر میکنید ؟ چطوری میتونم رابطمو باهاش تقویت کنم و مهر خودمو بیشتر توی دلش بندازم ؟ واقعا به این استادم مدیون هستم و دلم میخاد به بهترین نحو ازش تشکر کنم که میدونم هرکار کنم باز کمه

دوستان اگه شما جای بنده باشین چطوری رابطتتونو تقویت میکنید

Sent from my iPhone using Tapatalk
    دم استاد گرم .
    عجب شانسی داری تو

12. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اره باو . شوهر كمه . اونا به تكاپو افتادن تورت كنن

14. این کاربر از aghazadeh_hastam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    با یکبار انجام همچین کاری نمیشه قضاوت کرد هرچند دوتایی اومدن احتمالا ناشی از یک شوخیه دخترونه برای سربه سر گذاشتن شما بوده مثلا( پیش خودشون بگن بریم پیش فلانی ببینش مثلا هل میشه یا نه و این صحبتها به سن و سال هم ربط نداره یجور جلب توجه شاید)
    اگر تکرار شد میشه جدیش گرفت وگرنه که صرفا واسه شوخی و اینا بوده

================
    دوستان لطفا جواب سوالات مطرح شده رو بدید و از ارسال اسپم پرهیز کنید

16. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان حتما براتون پیش اومده که سوار تاکسی بشین یا ... و پول خورد نداشته باشین طرف هم نداشته باشه که اصولا قید بقیه پولو باید بزنی

یا اصلا وقتی از یه مغازه میخوای خرید کنی

الان منی که میخوام سوار تاکسی شم باید پول خورد داشته باشم و حق با راننده تاکسیه یا تاکسی یه جورایی پول خورد جزو ابزار کارشه و باید داشته باشه و حق با منه ؟

موضوعیه که تغریبا هر روز درگیرشم ولی من نمیدونم این وسط حق با کیه

18. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •