تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 405 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام
    یک ‍پکیج گلد ایران مدل gi-26NP/SH دارم که الان به اسم مکس الیت شناخته میشه ایرادی داره که الان یکماه هست واسه تعمیر رفته و درست نشده ممنون میشم اگه دوستان اطلاعی در این ضمینه دارن راهنمایی کنن .
    مشکل اینه که وقتی دستگاه روی رادیاتور هست و بعد آب گرم باز میشه ارور e2 میده باید چند بار دکمه ریست زده بشه تا شروع به کار کنه
    متاسفانه تعمیرکار یکماه گیر این ایراده و هنوز حل نشده نمایندگی گلد ایران هست و میگه همه چیز رو عوض کرده.در ضمن من شیراز هستم ممنون بابت راهنمایی
    سلام
    این آزمایش رو انجام بدین:
    روی حالتِ شوفاژ , شیرهای رفت و برگشتِ شوفاژ رو ببندین
    این دو شیر زیر پکیج هست
    مراقب باشین که اشتباهاً آب ورودی و آب مصرفی رو نبندین
    بعدش امتحان کنین ببینین باز هم خطا میده ؟
    اگر خطا نداد پس به احتمال زیاد شیر سه طرفه مشکل داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از کلیه دوستان تقاضا دارم اگر در رابطه با پکیج دیواری و تعمیرات آن تجربه ندارند در مورد عیب یابی و تعمییرات دستگاه .................................................. اخه مگه زوره داداش بلد نیستی لازم نیست اظهار نظر کنی.

3. 3 کاربر از aban91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ارور e2 در مورد چیه. و توی دفترچه ای راهنما چه توضیحی براش گفته.
    با سلام
    یک ‍پکیج گلد ایران مدل gi-26NP/SH دارم که الان به اسم مکس الیت شناخته میشه ایرادی داره که الان یکماه هست واسه تعمیر رفته و درست نشده ممنون میشم اگه دوستان اطلاعی در این ضمینه دارن راهنمایی کنن .
    مشکل اینه که وقتی دستگاه روی رادیاتور هست و بعد آب گرم باز میشه ارور e2 میده باید چند بار دکمه ریست زده بشه تا شروع به کار کنه متاسفانه تعمیرکار یکماه گیر این ایراده و هنوز حل نشده نمایندگی گلد ایران هست و میگه همه چیز رو عوض کرده.
    در ضمن من شیراز هستم ممنون بابت راهنمایی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب دوستان هیچ ج.ابی الحمد الله نداند ! اما برای اطلاعات دوستانی که بعد از این میخوان سفارش دستگاه بدن نکاتی رو عرض میکنم

من پکیج آریستون Clas Evo گرفتم به قیمت 2830000 تومان، آریستون توسط شرکت کویر گارانتی میشده و مدلهای جدید توسط شرکت سیهاوی ( نماینده لوازم خانی بوش ایران ) ضمانت شده ، البته از بد روزگار دستگاهی که من خریدم طبق اداعای افرادی که فروختن سری اول بوده هنوز کارت گارانتی توش نبوده و قراره برای من ارسال بشه .... نصب رایگان انجام شد اما پروسه نسب و پشتیبانی فرولی به نظرم بهتر هست ، دستگاهی که من گرفتم آب گرم رو تا 60 درجه و شوفاژ رو تا 82 درجه داره در صورتی که فرولی دیواتک 24 تا 55 درجه آب گرم و 75 درجه شوفاژ داره ....
    صدای دستگاه رو نمیتونم بگم زیاده یا کم چون فعلا محوته خالی بود و احتمالا انعکاس صدا تاثیر داره اما باز با این حال نسبتا کم سر و صدا هست ....

برای رادیاتور ها برای حال و پذیرایی 3 عدد 120 سانتی متری فامکو خریدم ( که اشتباه کردم و ای کاش کرمی آلمان سری X2 می خریدم ) اما محدودیت بودچه ای اجازه نمیداد
    رای اتاق ها هم کرمی های تیپ 22 گرفتن که به هر کسی که میخواد رادایتور پنلی تهیه کنه اکیدا توصیه میکنم بواسطه تکنولوژی X2 که کرمی داره حتما این مدل رو بخرین در پائین توضیح میدم چرا

رادایتور های کرمی X2 یک هدایت کننده آب لاستیکی دارند که منحصرا برای کرمی هست و در مسیر برگشت آب نصب میشه و باعث میشه آب ورودی فقط روی صطح جلویی رادیاتور و آب برگشت که سردتر هست در سطح پشتی رادایتور جریان داشته باشه به این ترتیب حرارت همرفتی تابشی سطح جلویی رادایتور از پشت راداتور بیشتر هست که باعث میشه بازده عملی حرارتی بیشتری داشته باشه اما رادایتور های دیگه پشت و جلو به یک اندازه گرم میشن و عیب بزرگی هم که میتونه دشاته باشه اینه که میتونه باهث بشه حرارت سطح پشت رادایتور رو خراب کنه ( که البته دیگه روزهای سرد نداریم و دیگه رادایتورها اونقدر حرارتشون بالا نمیره .... )
    در خصوص کرمی فقط یک عیب عمده بسته بندی هست که فقط 4 مقوای کنجی و یک پلاستیک محافظ داره که باعث میشه رادایتور ها اکثر موارد در گوشه ها زخمی باشن در خصوص پنلی های دیگه اینطوری نیست چون حبابدار میزنن.....

شیر هم گرما معمولی به قیمت 15 هزارتومان خریدم

یک نکته مهم در خصوص محافظ برق سعی کنید حتما محافظ برق ارت دار بگیرید و اهمتی هم نداره چه مارکی باشه فقط دقت کنید حتما استاندارد باشه ، به توضیحات اضافه فروشنده مبنی بر مخصوص پکیج بودن و .... اصلا توجه نکنید خودتون چک کنید آرم استاندارد داشته باشه و ارت هم داشته باشه در خانه های جدید حداقل آشپزخانه درای ارت هست و....

موفق و سربلند باشید

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد حداکثر دمای سیستم شوفاژ و ابگرم بهداشتی طبق جدول
    30 تا 85 درجه سانتیگراد برای شوفاژ .
    35 تا 60 درجه برای آبگرم بهداشتی .

خوب دوستان هیچ ج.ابی الحمد الله نداند ! اما برای اطلاعات دوستانی که بعد از این میخوان سفارش دستگاه بدن نکاتی رو عرض میکنم

من پکیج آریستون Clas Evo گرفتم به قیمت 2830000 تومان، آریستون توسط شرکت کویر گارانتی میشده و مدلهای جدید توسط شرکت سیهاوی ( نماینده لوازم خانی بوش ایران ) ضمانت شده ، البته از بد روزگار دستگاهی که من خریدم طبق اداعای افرادی که فروختن سری اول بوده هنوز کارت گارانتی توش نبوده و قراره برای من ارسال بشه .... نصب رایگان انجام شد اما پروسه نسب و پشتیبانی فرولی به نظرم بهتر هست ، دستگاهی که من گرفتم آب گرم رو تا 60 درجه و شوفاژ رو تا 82 درجه داره در صورتی که فرولی دیواتک 24 تا 55 درجه آب گرم و 75 درجه شوفاژ داره ....
    صدای دستگاه رو نمیتونم بگم زیاده یا کم چون فعلا محوته خالی بود و احتمالا انعکاس صدا تاثیر داره اما باز با این حال نسبتا کم سر و صدا هست ....

برای رادیاتور ها برای حال و پذیرایی 3 عدد 120 سانتی متری فامکو خریدم ( که اشتباه کردم و ای کاش کرمی آلمان سری X2 می خریدم ) اما محدودیت بودچه ای اجازه نمیداد
    رای اتاق ها هم کرمی های تیپ 22 گرفتن که به هر کسی که میخواد رادایتور پنلی تهیه کنه اکیدا توصیه میکنم بواسطه تکنولوژی X2 که کرمی داره حتما این مدل رو بخرین در پائین توضیح میدم چرا

رادایتور های کرمی X2 یک هدایت کننده آب لاستیکی دارند که منحصرا برای کرمی هست و در مسیر برگشت آب نصب میشه و باعث میشه آب ورودی فقط روی صطح جلویی رادیاتور و آب برگشت که سردتر هست در سطح پشتی رادایتور جریان داشته باشه به این ترتیب حرارت همرفتی تابشی سطح جلویی رادایتور از پشت راداتور بیشتر هست که باعث میشه بازده عملی حرارتی بیشتری داشته باشه اما رادایتور های دیگه پشت و جلو به یک اندازه گرم میشن و عیب بزرگی هم که میتونه دشاته باشه اینه که میتونه باهث بشه حرارت سطح پشت رادایتور رو خراب کنه ( که البته دیگه روزهای سرد نداریم و دیگه رادایتورها اونقدر حرارتشون بالا نمیره .... )
    در خصوص کرمی فقط یک عیب عمده بسته بندی هست که فقط 4 مقوای کنجی و یک پلاستیک محافظ داره که باعث میشه رادایتور ها اکثر موارد در گوشه ها زخمی باشن در خصوص پنلی های دیگه اینطوری نیست چون حبابدار میزنن.....

شیر هم گرما معمولی به قیمت 15 هزارتومان خریدم

یک نکته مهم در خصوص محافظ برق سعی کنید حتما محافظ برق ارت دار بگیرید و اهمتی هم نداره چه مارکی باشه فقط دقت کنید حتما استاندارد باشه ، به توضیحات اضافه فروشنده مبنی بر مخصوص پکیج بودن و .... اصلا توجه نکنید خودتون چک کنید آرم استاندارد داشته باشه و ارت هم داشته باشه در خانه های جدید حداقل آشپزخانه درای ارت هست و....

موفق و سربلند باشید
    Last edited by tamirkar1; 09-01-2015 at 22:17.

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام.
    دوستان لطفا یک کارک معتبر پکیج برای من معرفی کنید.

مساحت اپارتمان 85 الی 120.طبقه 4 هست.نیاز به 4 تا رادیاتور داره.با فشار اب ضعیف هم خوب کار کنه.
    به نظر اساتید بوتان چطور هست ؟

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    این آزمایش رو انجام بدین:
    روی حالتِ شوفاژ , شیرهای رفت و برگشتِ شوفاژ رو ببندین
    این دو شیر زیر پکیج هست
    مراقب باشین که اشتباهاً آب ورودی و آب مصرفی رو نبندین
    بعدش امتحان کنین ببینین باز هم خطا میده ؟
    اگر خطا نداد پس به احتمال زیاد شیر سه طرفه مشکل داره

ممنون بابت راهنماییتون فعلا که دست تعمیرکار هست البته هنوز کاری نکرده اما مورد رو بهشون می گم تست کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

ارور e2 در مورد چیه. و توی دفترچه ای راهنما چه توضیحی براش گفته.
    سلام
    توضیحش اینه :
    Ignition failure or flameout protection
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دستگاه وقتی که می خواد از حالت رادیاتور ( معمولا حداقل شعله) به حالت آبگرم بهداشتی (_ حداکثر شعله) تغیر وضعیت بده ارور e2 میده. به نظر من اگر قطعات رو خوب بررسی کرده و با تعویض این قطعات مشکل همچنان باقی مانده.باید کنتور گاز را چک کنید.شاید کنور درست کار نمیکنه و نوسان داره.
    اگر امکان داره دستگاه را در جای دیگه هم تست کنید ببینید باز همین مشکل را داره یا نه؟
    یک خواهشی هم از شما دارم : اگر امکانش بود نتیجه کار را بهم اطلاع بدید.
    با سلام
    مشکل اینه که وقتی دستگاه روی رادیاتور هست و بعد آب گرم باز میشه ارور e2 میده باید چند بار دکمه ریست زده بشه تا شروع به کار کنه متاسفانه تعمیرکار یکماه گیر این ایراده و هنوز حل نشده نمایندگی گلد ایران هست و میگه همه چیز رو عوض کرده.
    در ضمن من شیراز هستم ممنون بابت راهنمایی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دستگاه وقتی که می خواد از حالت رادیاتور ( معمولا حداقل شعله) به حالت آبگرم بهداشتی (_ حداکثر شعله) تغیر وضعیت بده ارور e2 میده. به نظر من اگر قطعات رو خوب بررسی کرده و با تعویض این قطعات مشکل همچنان باقی مانده.باید کنتور گاز را چک کنید.شاید کنور درست کار نمیکنه و نوسان داره.
    اگر امکان داره دستگاه را در جای دیگه هم تست کنید ببینید باز همین مشکل را داره یا نه؟
    یک خواهشی هم از شما دارم : اگر امکانش بود نتیجه کار را بهم اطلاع بدید.

ممنون بابت راهنمایی حتما شما رو از نتیجه مطلع می کنم فعلا که دست نمایندگی گلد ایران هست 40 روز .......
    واقعا تبریک میگم به این خدمات پس از فروش عالی گلدایران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •