تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 272 از 461 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تازه میخوام شروع کنم برای خوندن.حجم کتابهارو که میبینم میترسم.لطفا منو راهنمایی کنید.میتونم همه ی کتاب ها رو بخونم؟

دوست من با امید شروع کنید.هیچ وقت بای شروع دیر نیست.در دوران باقی مانده همه چیز را جبران خواهید کرد....
    ابتدا به نقاط قوتتون بپردازید.
    سعی کنید دروس تخصصی را بیشتر بخونید...
    به دروس پیش هم توجه ویژه داشته باشید چون بودجه بندی زیادی دارند.

2. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

salam man taze shoroo kardam be dars khoondan hodode 4 rooze daneshjooye microbiology boodamin term morkhasi gereftam ke vase konkoor bekhoonam.man entekhab reshte azadamo zadam pezeshkie gheshm mikhastam bedoonam roozi cheghad bayad dars bekhoonam? chia ro bishtar bekhoonam? man parsal too konkoore azad tarazam6400 shod vali gheshmo entekhabe dovom zadam ghabool nashodam vali emsal entekhabe aval zadam va midoonam ke tarazesh 6200 boode sale90 mishe yekam rahnameem konin az nazare mali ham moshkeli nadram taghriban az shahrie ha ham motaleam
    ازاد بین المللی قشم سال 14 میلیون تو خود دفتر چه گفته این قیمت ها افزایش پیدا می کنه
    راستی اگه مشکل مالی نداری شهید بهشتی شعبه قشم هم حدود 14 میلیون سالانه بدون کنکور چرا اونو نمی ری؟ فکر کنم حدود 3 تا از این دانشگاه ها ( هرمزگان و شهید بهشتی و تهران ) تو قشم شعبه دارند که استاد هاش بستگی داره شعبه کجا بری اگه شعبه شهید بهشتی بری استاد هاش هم پروازی از شهید بهشتی هستند بعد از 3 -4 سال هم کلاسا تهران برگذار می شه
    تراز اخرین نفر که بین المللی قشم 7017 هستش
    هفته ای 50 بخونی قبولی
    Last edited by urchin7; 28-02-2012 at 23:55.

4. این کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من زنگ زدم . میگه اینطوری نیست باید کنکور سراسری بدین
    اگه قبول شدین واحد بین الملل بعد برای مصاحبه و این چیزا میتونین بیاین حرفی از بدون کنکور نزد گفت باید کنکور داد

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واسه این دانشگاه های بین المللی پولتونو حروم نکنین بچه ها
    با همینپول ها میتونین برین مالزی یا هند بخونین و برگردین ایران همین درآمد رو داشته باشین یا خیلی راحت خارج از کشور ادامه تحصیل بدین
    پزشکی تو بین الملل میشه حدود 55 تومن ( از شوهر عمم که رئیس دانشگاه هست پرسیدم ) . استادها و هیئت علمی هاشونم در حد دانشگاه های خوب کشور نیست
    همین پول رو تبدیل کنی به دلار با خودت ببرری مالزی میتونی اونجا دندون پزشکی هم بخونی برگردی ایران کمتر از یه سال کل این پول رو درآمد داشته باشی
    Last edited by Alireza SM; 29-02-2012 at 12:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

ولی ای کاش عربی کوفتی هم مثل زبان بود ! من اگه ریاضی و فیزیک و شیمی رو بخوام میتونم 100 بزنم ولی عربی چه بخوام چه نخوام نمیتونم بالای 10 بزنم
    الان من نفهمیدم ! آخر لغت رو حفظ کنم به دردم میخوره یا نه ؟
    سی دی های گاج رو گیر بیار ترجمه اش خیلی جالبه می تونی راحت 30 درصد بزنی

8. این کاربر از monaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واسه این دانشگاه های بین المللی پولتونو حروم نکنین بچه ها
    با همینپول ها میتونین برین مالزی یا هند بخونین و برگردین ایران همین درآمد رو داشته باشین یا خیلی راحت خارج از کشور ادامه تحصیل بدین
    پزشکی تو بین الملل میشه حدود 55 تومن ( از شوهر عمم که رئیس دانشگاه هست پرسیدم ) . استادها و هیئت علمی هاشونم در حد دانشگاه های خوب کشور نیست
    همین پول رو تبدیل کنی به دلار با خودت ببرری مالزی میتونی اونجا دندون پزشکی هم بخونی برگردی ایران کمتر از یه سال کل این پول رو درآمد داشته باشی
    خیلی بیشتر از این حرفا میشه بالای 120 میلیون میشه
    اما هند درس خوندن فاجعس من تجربشو دارم رفتم تخصوصمو اونجا بخونم حالم بهم خورد برگشتم اومدم . و هزینشم خیلی گرون میشه با این افزایش روپیه . هند حداقل 150 تا پزشکی درمیاد که نصفشو اول ازت میگیرن . با خرج زندگیو بدبختیای هند واقعا نمی ارزه
    بعد برگردی مدرکو یه ضرب قبول ندارن باید علوم پایه امتحان بدی اینجا دوسال طرح بگذرونی . نمی ارزه همینجا یه سال بیشتر حسابی دری بخونی بهتره
    سیستم آموزش هند خیلی خاصه دوست داشتین یبار براتون تعریف کنم کلا چه طوریه

10. این کاربر از lordfarid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من الان دارم طبق برنامه کانون پیش میرم ولی چون نیم سال اول نخوندم زوج کتابا واسم دردسر شدن الان دارم ادبیات 3 دین 3 و شیمی 3 و هندسه 3 رو میخونم میخوام هر روز 1 ساعت به یکی از اینا اختصاص بدم ولی حساب که میکنم اگه هفته ای 2 ساعت شیمی بخونم تا چهار ماه با همین برنامه میشه 24 ساعت اینم خیلی کمه کسی راه حلی داره؟
    +تعطیلات نوروز میشه زوج کتابای نیم سال اول رو خوند؟
    راستی یه چیز دیگه یکی مثل من که فارغ التحصیله (و هر روزش تعطیله)تعطیلات عید و روزای دیگه چه فرقی میکنه؟
    اما هند درس خوندن فاجعس من تجربشو دارم رفتم تخصوصمو اونجا بخونم حالم بهم خورد برگشتم اومدم . و هزینشم خیلی گرون میشه با این افزایش روپیه . هند حداقل 150 تا پزشکی درمیاد که نصفشو اول ازت میگیرن . با خرج زندگیو بدبختیای هند واقعا نمی ارزه
    بعد برگردی مدرکو یه ضرب قبول ندارن باید علوم پایه امتحان بدی اینجا دوسال طرح بگذرونی . نمی ارزه همینجا یه سال بیشتر حسابی دری بخونی بهتره
    چه جوری بود یهو میدیدی یه اهنگ اومد همه شروع میکردن به رقصیدن هاهاهااا یا همش دعوا میکردن
    Last edited by moh72; 29-02-2012 at 13:26.

12. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اون دندون پزشکی هند هست که 100 تومن میشه و نصفش رو الان میگیرن
    شوهر عمه من که از هند دکترای آمار گرفته ازشون تعریف میکرد تو رشته های علوم پزشکی ؛ هرکی هم که میشناسم از اونجا پزشکی یا داروسازی خونده باشه خیلی راحت مهاجرت کرده و اسختدام شده تو استرالیا و کانادا

شما برای تخصص داروسازیتون رفتین اونجا ؟ کار اشتباهیه به نظر من اگه میخواین به جای کارکردن تخصص بگیرین باید جایی انتخاب کنین که سطحش خیلی بالاتر از ایران باشه مثلا اروپا .

مالزی و اوکراین هم خوبن هزینشون خیلی کمتر از بین المللی میشه و هر جای دنیا هم استخدام میشین با مدرکتون

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان شنیدم امروز تو برنامه فرصت برابر قراره سجاد صدیقی (Samba) رو بیارن ! درسته ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من الان دارم طبق برنامه کانون پیش میرم ولی چون نیم سال اول نخوندم زوج کتابا واسم دردسر شدن الان دارم ادبیات 3 دین 3 و شیمی 3 و هندسه 3 رو میخونم میخوام هر روز 1 ساعت به یکی از اینا اختصاص بدم ولی حساب که میکنم اگه هفته ای 2 ساعت شیمی بخونم تا چهار ماه با همین برنامه میشه 24 ساعت اینم خیلی کمه کسی راه حلی داره؟
    زوج کتابا رو انتخاب کن ، بعد برنامه ای که برا 2 هفته داده رو تو یه هفته اجرا کن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •