چک کنید ببینید جزو اون workgroup هست سیستمتون یا خیر
احتمالا دیلیش همینه
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
چک کنید ببینید جزو اون workgroup هست سیستمتون یا خیر
احتمالا دیلیش همینه
شما يه سوئيچ 4 پورت بگير حله .
قيمتش هم تقريبا 20 هزار الي 25 هزار تومان هستش .
سلام
وقتی میخوام شبکه کنم ویندوز این ارور رو میده. باید چیکار کنم؟
ایکس پی و 7
سلام
خوبين
ببينيد من دو تا كامپيوتر رو كه دامين هستن مثلا برا پرينتر شير ميكنم تا چند روز مشكل نيست و كلاينت ميتونه از سرور پرينت بگيره
اما بعد چند وقت يا همون روز پيغام عدم دسترسي ميده Ping هم كه ميكنم سرور رو نميبينم
اما وقتي هر دو سيستم رو ريست ميكنم ودرايورپرينتر رو روي سيستم كلاينت بعد از حذف مجدد نصب ميكنم باز برا
چند روز درست ميشه
مشكل چيه
ويندوزها تازه نصب شدن
فايروالي در كار نيست
كمك كنين ممنون ميشم
با سلام...
تنظیم مودم adsl
چه طور مودم رو تنظیم کنیم که فقط یک سیستم با یک آی پی مشخص بهش وصل بشه ./....
مودم حالت PPPoE هست و خودش به اینترنت وصل میشه ... و الان به سیستم کامپیوتر هم خودش یک آی پی اختصاص میده...
من میخوام سیستم کامپیوتر آی پی مشخصی داشته باشه و مودم هم آی پی سیستم رو تغییر نده ....
این که کاری نداره !
قابلیت DHCP رو از روی Interface مودم disable کن و خودتون به سیستم از تنظیمات کارت شبکه IP Static بدین.
با تشکر
دوستان خوابگاه ما با استفاده از مودم میکروتیک اینترنت رو شیر می کنه. حالا مسئله اینجاست که اگه به صورت عادی به نت وصل شیم سرعت پائینه ولی اگه با اجرای یه نرم افزاری که خودش داده و و یوزر و پسورد وصل شیم سرعت می چسبه به سقف! که خوب سقف حجمی داره!!
ما قبلا با چیز شکن "هات اسپات شیلد" که وصل می شدیم یه جوری میکروتیک رو -- می کرد و سرعت زیاد می شد و کار همون یوزر پس رو می کرد! علاوه بر این که می شد به همه سایت ها دستیابی داشت!
اما یه مدتیه که هات اسپات شیلد کار نمی ده و سرعت بالا نمی ره!! راهی برای -- میکروتیک سراغ ندارین؟؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید شبکه!
اگه امکانش هست یکمی در رابطه با سرور های V P S به من توضیح دهید! با تشکر فراوان!
=====
می خواستم بدونم که چگونه میشه این سرور هارو کانفیگ کرد؟! آیا کنترل پنل داره یا اینکه باید کد نویسی کرد؟! چگونه میشه تقسیم بندی کرد و به عنوان V---- P ---- N هم استفاده کرد؟! (و با کانکشن و یا برنامه Pro x y F i e r به اون سرور وصل شد؟!
با تشکر!
سلام دوستان . کسی میدونه دلیل بسته شدن پورت 22 یا همون ssh چی هستش؟ لطفا سریعتر کمکم کنید ممنووون
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
سلام دوستان . کسی میدونه دلیل بسته شدن پورت 22 یا همون ssh چی هستش؟ لطفا سریعتر کمکم کنید ممنووون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)