گرافیک لپ تاپ من intel hd 3000
وقتی بازی رو ران می کنم ارور گرافیک میده
از اونجایی که گرافیک من آنبرد هست وقتی به settingبازی میرم گرافیکم رو غیر فعال نشون میده این در حالیکه من بازی mw3 رو براحتی انجام میدم
ممنون میشم نظرتون رو بگید
گرافیک لپ تاپ من intel hd 3000
وقتی بازی رو ران می کنم ارور گرافیک میده
از اونجایی که گرافیک من آنبرد هست وقتی به settingبازی میرم گرافیکم رو غیر فعال نشون میده این در حالیکه من بازی mw3 رو براحتی انجام میدم
ممنون میشم نظرتون رو بگید
سلام دوستان
تو مستر ليگ نميشه با بازيكنان اصلي تيم بازي كرد؟
آخه من كه تيم مستر ليگ ميسازم اول يه نام براي تيم ميخواد بعدش بايد يه كشور رو انتخاب كنم بعدش هم يه تيم
موضوع چيه؟
اون نامی که میخواد نام تیم نیست نام شماست به عنوان مربی تیمی که بعدآ انتخاب خواهید کرد .. نام کشور هم ملیت مربی هستش بعدش باید club teams line up رو انتخاب کنی تا بازیکنای اصلی تیمتو داشته باشی ...
کلآ pes بدون پچ یعنی فحش !
من خودم 3 گیگ فقط پچ استادیوم ریختم تو بازی ! غیر از پچ های مربوط به لباس و ...
از کجا میشه off کرد؟ مسیرش کجاست؟؟
بايد شما به قسمت اكسترا كنتنت بري و انلاكش كني اونوقت ميتوني با بازيكناي اصلي بازي كنيتو مستر ليگ نميشه با بازيكنان اصلي تيم بازي كرد؟
اگه زیاد بازی کرده باشی وحداقل 100 جی پی داشتی باشی میتونی بری تو اکسترا و........
همین جا سرچ کن یه فایلی هست تمام قسمتهای اکسترا رو بار میکنه....
بعد شما میتونی به روشی که دوستمون گفت کلب تیم رو انتخاب کنی.....
وسط لیگ نمیشه . اول لیگ که داری تنظیماتش رو انتخاب می کنی باید گزینه آخر یعنی Accumulatedd Fatigue رو بزاری روی OFF .
که توی این عکس الان روی ON هست![]()
با سلام
اگه میشه لینک دانلود پچ استادیوم رو به ما هم بده. ممنون
با رئال بازی پنجم مجبور شدم Adebayor رو بزارم تو دروازه چون کاسیاس و آدان بنفش بودن حالا دیگه این مشکل به لطف راهنمایی شما حل شد.مرسی
اونی که شما میگی رنگ فلش ها هست که هر بازی عوض میشه و نشون دهنده ی خوب بودن یا بد بودن بازیکن در هر بازی هست که معمولاً با توجه به بازی های قبلیه که اگه خوب کار کرده باشه این بازی وضعشون بهتره و برعکس .
ولی اینی که من گفتم خستگیه بازیکنه (نوار افقی سبز رنگ که توی ترکیب چیدن روی اسم هر بازیکن هست که بعد چند بازی سبزیش کم میشه و به قرمزی می رسه) البته حالت عادی باید ON باشه و به صورت طبیعی بازیکن خسته بشه ولی وقتی میزاری ON خیلی مسخره هست و بازیکن بعد دو تا بازی خسته میشه و دیگه هم به حالت اول بر نمی گردهپس بهتره بزاری OFF باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)