بنده خدا عمدا که نزده.پاتریک ویرا بود فکر کنم که تو بازی با چین همچین بلایی سرش اومد.توی بازی ایران با انگولا کعبی زد دست یارو رو عین پای این بیچاره کرد .کلا از این اتفاقا زیاد میفته.
بنده خدا عمدا که نزده.پاتریک ویرا بود فکر کنم که تو بازی با چین همچین بلایی سرش اومد.توی بازی ایران با انگولا کعبی زد دست یارو رو عین پای این بیچاره کرد .کلا از این اتفاقا زیاد میفته.
آرون سومین آرسنالی ایه که شاورکراس بدجور مصدومش کرده قبل از اون تو 2007 و 2008 فرنی جفرز و آدبایوررو هم زده بود.
من چند روز پیش به این فکر میکردم که آرون فصل دیگه میترکونه، چون امسال خیلی خوب بود ولی.....![]()
اسطوره فرانسوی توضیح داده که چرا هیچ وقت حاضر نیست تا از ماتراتزی عذرخواهی کند.
سایت گل - زین الدین زیدان، اسطوره فرانسوی دنیای فوتبال در صحبتهایی اعلام کرده که حاضر است بمیرد ولی از مارکو ماتراتزی عذرخواهی نکند.صحبتهای ستاره فرانسوی در مورد اتفاقی است که در فینال رقابتهای جام جهانی 2006 میان او و مارکو ماتراتزری رخ داد.
زیدان در آن لحظه با ضربه سر به سینه ماتراتزی کوبید و در صحبتهایی اعلام کرد که هرگز حاضر نیست تا ماتراتزی را ببخشد. او در گفتگویی به ال پائیس گفت:« هیچ چیزی تغییر نمی کند. من هر کسی را می بخشم، به جز ماتراتزی. هرگز هرگز. اگر بخواهم او را ببخشم، به خودم بی احترامی کرده ام. ترجیح می دهم بمیرم ولی او را نخواهم بخشید.»
زیدان ازاینکه ماتراتزی به مادرش توهین کرده به شدت ناراحت شده و اعلام کرده که دلیل آنکه کنترل اعصابش در آن صحنه را از دست داد و به بازیکن ایتالیایی حمله کرد، همین موضوع بوده. این اسطوره فرانسوی ادامه داد:« هرگز خودم را برای آنچه که اتفاق افتاده، سرزنش نمی کنم ولی اگر از ماتراتزی عذرخواهی کنم، بدین معناست که اقدام ماتراتزی، اقدامی عادی بوده است. او به من توهین کرد و به مادرم که مریض نیز هست، توهین نمود.او این کار را بیش از یک بار انجام داد و من پاسخ ندادم ولی ناگهان آن اتفاق رخ داد. اگر طرف ، انسان خوبی مثل کاکا بود، از او معذرت خواهی می کردم ولی از ماتراتزی نه.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2010/3/2
مدافع باتجربه ایتالیایی در پاسخ به گفته های اخیر زی زو اعلام کرده که حرفی برای گفتن ندارد.
سایت گل - زین الدین زیدان، اسطوره سابق فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که ترجیح می دهد تا بمیرد تا بخواهد از ماتراتزی عذرخواهی کند و اکنون مارکو ماتراتزی در صحبتهایی در مورد حرفهای زیدان در مورد آنچه در فینال جام جهانی 2006 رخ داد، گفته است.
مارکو ماتراتزی در وب سایت شخصی اس، در این رابطه نوشته: « طبق گفته واسکو: هیچ صحبتی ندارم.» در پائین این جمله، عکسی از زیدان قرار داده شده که در حقیقت پس از آنکه کارت قرمز دریافت کرده، در حال ترک زمین مسابقه و عبور از کنار جام قهرمانی است گرفته شده. در کنار این عکس هم به زبان فرانسوی نوشته شده:« بسیار متشکرم .»
جمله ای که ماتراتزی برای پاسخ دادن به صحبتهای اخیر زیدان برگزیده، بخشی از ترانه معروف واسکو روسی، خواننده راک ایتالیایی است که نام آن «بدون کلام» می باشد و ماتراتزی با تکرار جمله ای از این ترانه اعلام کرده که پاسخی برای صحبتهای زیدان ندارد.
برخورد میان این دو ستاره در فینال سال 2006 و در دیدار دوتیم فرانسه و ایتالیا رخ داد و زیدان که با ضربه سر به سینه ماتراتزی زده بود، با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد. پس از این اتفاق بود که ایتالیا در نهایت توانست تا در ضربات پنالتی از سد فرانسه عبور کرده و جام قهرمانی را از آن خود کند.
2010/3/2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصمیم دونگا مبنی بر دعوت نکردن رونالدینیو بحث و گمانه زنی های زیادی را ایجاد کرده ولی دونگا با این وجود آرام و متمرکز به نظر می رسد.
سایت گل - رونالدینیو، مهاجم میلان در ماه های اخیر، نمایشهای خیره کننده ای را در ترکیب میلان به اجرا گذاشته و البته این طور به نظر می رسد که کارلوس دونگا تحت تاثیر عملکرد رونالدینیو در ترکیب روسونری قرار نگرفته است و او را به ترکیب تیم ملی این کشور برای دیدار دوستانه امشب مقابل ایرلند دعوت ننموده.
تصمیم دونگا برای دعوت نکردن از رونالدینیو، بااستقبال چندانی مواجه نشده ولی مربی تیم ملی برزیل در صحبتهایی اعلام کرده که این بحث و مباحثه ها تاثیری برروی او و برنامه هایش برای جام جهانی ندارد.
بخشی از صحبتهای دونگا در وب سایت رسمی فیفا منتشر شده که در آن می خوانیم:« فکر می کنم که طبیعی است که حذف نام رونالدینیو از فهرست بازیکنان فراخوانده شده به تیم ملی ، با بحث و گفتگوهایی همراه شود. چرا که بازیکنانی که در لیست غایبند، همیشه جزو بهترین ها هستند. هر کسی می خواهد در مورد اینکه چه بازیکنانی در فهرست تیم ملی نیستند، به صحبت بپردازد.»
دونگا ادامه داد:« هیچ یک از این خبرها در آستانه جام جهانی خبر جدیدی نیست. سوالات و جوابها، مثل همیشه می باشد.فشار برروی سرمربی تیم ملی برزیل مثل همیشه بسیار زیاد است و هر روزنامه و نشریه ای سعی می کند تا نام بازیکنان مورد نظرش را منتشر کند ولی من کار خودم را انجام می دهم و در مسیری که در ذهن دارم حرکت می کنم.»
سرمربی سه شیرها در صحبتهایی وین رونی، ستاره تیمش را با ستاره های حال حاضر دنیای فوتبال مقایسه کرده است.
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرده که تفاوت زیادی میان وین رونی و بازیکنانی از جمله کریستیانو رونالدو، مسی و کاکا وجود دارد
این روزها بحث های متعددی مطرح می شود و خیلی ها نام این ستاره 24 ساله انگلیسی را در میان برترین بازیکنان دنیا قرار می دهند ولی مربی سابق یوونتوس و رئال مادرید معتقد است که رونی 24 ساله تفاوتهای زیادی با این بازیکنان دارد.
کاپلو در گفتگو با آی تی وی گفت:« مسی به خوبی دریبل می زند و به خوبی همه چیز را تصور می کند. رونالدو نیز بسیار تند و تیز است و شوتهای راه دورش بی نظیر می باشد. کاکا نیز توانایی فوق العاده ای در رساندن خودش از خط میانی به محوطه جریمه دارد.»
این مربی ایتالیایی در ادامه در مورد توانایی های رونی گفت:« رونی بازیکن کاملا متفاوتی است. او یک فوروارد مرکزی است که می تواند به تنهایی درخط حمله حاضر شود. او توپ را به خوبی در اختیار می گیرد و دریبل می کند. رونی می تواند از راه دور شوت کند و همچنین گلهای زیبایی را با ضربات سر به ثمر می رساند. ولی تفاوت بزرگ و مهم دیگری میان رونی و سایر این بازیکنان وجوددارد. آن هم این است که رونی به خوبی تیم حریف را پرس می کند. او بسیار دونده است ولی سایرین چنین کاری را انجام نمی دهند و این تفاوت بزرگ رونی است.
این ستاره 24 ساله در رقابتهای این فصل 28 گل به ثمر رسانده است.
ستاره برزیلی بار دیگر به روزهای اوجش بازگشته و برای تیم کاتالان به میدان می رود.
سایت گل - دانی آلوس پس از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت، در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل مالاگا به میادین فوتبال بازگشت و در صحبتهایی از بازگشتش به زمین چمن ابراز خوشحالی کرد.
این ستاره برزیلی در گفتگو با روزنامه اسپورت در پایان این دیدار گفت: « وقتی به زمین بازگشتم، گویی که هرگز از زمین چمن دور نبوده ام. همیشه و هر زمانی که بازی نمی کنم،به شدت اذیت می شوم، حتی اگر مصدوم باشم. من فوتبال بازی کردن را بیش از هر کار دیگری دوست دارم و زمانی که نتوانم این کار را انجام دهم، هیچ چیز دیگری را نیز دوست نخواهم داشت.»
آلوس ادامه داد: « کسب نتایج پیروزی ما را به مراتب قوی تر از همیشه می نماید.»
این ستاره برزیلی درپایان صحبتهایش گفت: « این تنها یک اتفاق است که در غیاب من تیم ما به نتایج نامطلوبی دست می یابد. ما به خوبی قبل نبودیم ولی باید بگویم که این اتفاق مجددا رخ نخواهد داد.»
2010/3/1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرمربی کنونی تیم ملی اسپانیا از جانشین مطلوبش صحبت کرده است.
سایت گل - بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی با تمجید از عملکرد پپ گواردیولا برروی نیمکت مربی گری بارسلونا به خاطر کسب موفقیتهای فراوان با این تیم باشگاهی، اعلام کرده که این مربی جوان می تواند در آینده یکی از گزینه های ایده آل مربی گری تیم ملی اسپانیا باشد.
این مربی باتجربه در کنفرانسی خبری در این رابطه با اشاره به اوضاع نامساعد بارسلونا به این نکته اشاره کرد که آبی اناری پوشان می توانند به زودی به روزهای اوجشان بازگدند و در این رابطه گفت: « بارسلونا قدرت خوبی برای بازیابی دارد، آنها عادتهای خوبی دارند که آنها را به سمت هر طرفی که می خواهند هدایت می کند.»
دل بوسکه ادامه داد: « گواردیولا به عنوان سرمربی تیم ملی اسپانیا؟ پیش از این نیز سابقه داشته که مربیان سابق باشگاه بارسلونا هدایت تیم ملی را در دست بگیرند. مطمئنا گواردیولا به خوبی از پس این مسئولیت برخواهد آمد.»
این مربی باتجربه در ادامه صحبتهایش همچنین به حمایت از مانوئل پیگرینی مربی شیلی پرداخت و گفت: « این روزها نوعی افراط گرایی بر دنیای فوتبال حاکم است که گهگداری خوب و زمانی هم بد می باشد. اگر عملکرد بدی داشته باشی، به سرعت منفور می شوی و اگر کارت را خوب انجام دهی به شدت محبوب می شوی. ما فقط می بایست خود را با این شرایط تطبیق دهیم.»
اسپانیا فردا شب در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی فرانسه قرار می گیرد و مربی تیم ملی اسپانیا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که هنوز دربهای تیم ملی به روی بازیکنان بسته نشده و در این رابطه گفته: « هفت، هشت یا ده بازیکن دیگر می توانند به تیم بپیوندند و البته بازیکنانی که نمی توانند در تیم باشند را نیز فراموش نکنید. قطعا زمانی که تیمی را انتخاب می کنید، باید کاملا عادل باشید ولی کار سختی که بر عهده ماست تصمیم گیری در این رابطه است، چرا که شاید بازیکنی در دو بازی قبلی خوب باشد ولی تصمیم گیری واقعا سخت است.»
مصدومیت آرون رمزی مربی فرانسوی آرسنال را به شدت ناراحت کرده است.
سایت گل - آرسن ونگر در صحبتهایی اعلام کرده که تیمش به خاطر دلداری دادن به آرون رمزی با قدرت مضاعفی به میدان خواهد رفت و آماده است تا برای ستاره ولزی در رقابتهای این فصل لیگ برتر به قهرمانی برسد.
در جریان دیدار شنبه شب استوک سیتی مقابل آرسنال رمزی به دلیل تکل خشن شاوکراس دچار مصدومیتی شدید شد و شانس حضور در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل را از دست خواهد داد.
ونگر در صحبتهایی در این رابطه گفته:« من در جریان بازی تکلهای بد زیادی را ندیدم ولی تکل شاوکراس واقعا خشن بود و مرا به شدت ناراحت کرد. از دست دادن بازیکن باکیفیتی مثل رمزی و در حالی که تنها 19 سال دارد و بسیار جوان است، واقعا دردناک است و پذیرش این واقعیت واقعا سخت است.ما شنبه شب اصلا نتوانستیم از پیروزی مان لذت ببریم، چرا که اوضاع بسیار دردناکی بود.»
این مربی فرانسوی ادامه داد:« من ترجیح می دهم تا به جای تحلیل و آنالیز بازی، تمام حمایتم از رمزی را اعلام کنم. او بازیکن جوان و فوق العاده ای است که با 19 سال سن حرفهای زیادی برای گفتن دارد. همان طور که در دیدار شنبه دیدید، بازیکنان تیم ما بسیار شوکه شده بودند و حتی از رمزی دور می شدند. برای 5 دقیقه بازی واقعا تحت تاثیر این اتفاق دردناک بود و ما نمی توانستیم بازی کنیم. پس از آن به جریان بازی بازگشتیم و روحیه واقعی مان را به نمایش گذاشتیم. در دیدار شنبه، خط میانی تیم ما متشکل از نصری، سسک، رمزی، سانگ و ابوئه بود که میانگین سنی 21 سال داشتند.جلوتر نیز نیکلاس بندتنر را می دیدیم که او هم 21 ساله است و در این سن عملکرد خیره کننده ای را به اجرا گذاشت.»
ونگر در پایان صحبتهایش با اشاره به شکست چلسی مقابل سیتی گفت:« ما به چلسی نزدیک تر شدیم. این روحیه و جدیت ما را بیشتر می کند و تا آخرین دیدار رقابتها برای کسب قهرمانی نبرد خواهیم کرد. کورس قهرمانی بسیار سخت است و بازیکنان تیم ما از نظر روانی بسیار متحد هستند و مصدومیت آرون برای ما به منزله انگیزه دیگری است که تا پایان فصل برای قهرمانی و خوشحال کردن او بجنگیم.»
امروز فیلمش رو دانلود کردم دیدم خیلی وحشتناک بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)