تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 280 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض قرارداد "2ساله" سوسا با پرسپولیس ثبت شد!

مرجع خبری پرسپولیس: بازیکن برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد دوساله‌ای با این باشگاه امضا کرد.به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ روبرتو سوسا برزیلی امروز قرارداد دو ساله‌ای با باشگاه پرسپولیس امضا کرد. سوسا بعد از جلسه‌ای که با رویانیان داشت قراردادش را امضا کرد. او هافبک دفاعی است و سابقه بازی در تیم زیر 23 سال برزیل را دارد و امروز برای اولین بار در تمرین پرسپولیس حضور یافت.
    Last edited by Alinho; 08-07-2012 at 19:35.

2. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس آغاز شد

ورزش۳: جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي با حضور پيشکسوتان اين باشگاه آغاز شد. جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس از ساعت 17:40 با حضور محمد رويانيان، علي پروين و برخي از پيشکسوتان پرسپوليس براي انتخاب سرمربي فصل آينده آغاز شد. "مجتبي محرمي، بهروز رهبري‌فرد، کاظم سيدعليخاني، افشين پيرواني، ابراهيم‌ آشتياني، بيوک وطن‌خواه، حميد درخشان، ضيا عربشاهي و اکبر صادقي در اين جلسه حضور دارند." مانوئل خوزه، متسو و کالدرون گزينه‌هاي خارجي پرسپوليس براي سرمربيگري هستند. گفته مي‌شود دايي هم مد نظر برخي اعضاي کميته فني است.
    Last edited by Alinho; 30-06-2012 at 22:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض زايد: دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم اما آن‌ها مرا فراموش كرده‌اند!

مرجع خبری پرسپولیس: ايمون زايد مهاجم فصل گذشته پرسپوليس اعلام كرد كه از فراموش شدن توسط مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است.مهاجم فصل گذشته پرسپولس كه با به ثمر رساندن سه گل در داربي تهران محبوبيت زيادي نزد هواداران پرسپوليس پيدا كرد در صفحه شخصي‌اش در فیسبوک نوشت: مردم از من مي‌پرسند كه چرا در تمرين‌هاي پرسپوليس حضور ندارم اما براي اينكه دليل اين مسئله را روشن كنم بايد بگويم من قراردادي يك ساله با پرسپوليس داشتم و پس از آن توافق كرديم كه تا يكم جولاي (فردا) قرارداد نهايي امضا شود. او در ادامه نوشت: من، پرسپوليس و هوادارانش را دوست دارم و مي‌خواهم دوباره به اين تيم برگردم. قبل از اينكه به ايرلند بيايم با مسئولان پرسپوليس توافق كرديم كه تا پايان جون با من تماس بگيرند اما گويا آن‌ها من را فراموش كرده‌اند و به نظر مي‌رسد آن‌ها نمي‌خواهند با من قرارداد ببندند. من واقعا دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم چرا كه باشگاه و هوادارانش را دوست دارم اما به نظر مي‌رسد حالا آن‌ها من را از ياد برده‌اند و از اين موضوع اصلا خوشحال نيستم.
      محتوای مخفی: متن انگلیسی خبر! 
    Last edited by Alinho; 30-06-2012 at 22:35.

5. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض شماره برایم مهم نیست/ روبرتو سوسا: هدفم موفقیت پرسپولیس است

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس: روبرتو سوسا هافبک دفاعي جديد تيم فوتبال پرسپوليس که امروز با اين تيم قرارداد داخلي امضا کرد، فردا بعد از دريافت جواب تست پزشکي از فدراسيون فوتبال، قراردادش را در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد کرد. روبرتو سوسا پس از عقد قرارداد داخلي با باشگاه پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق در جمع خبرنگاران گفت: خيلي خوشحالم به ايران و پرسپوليس آمدم، احساس خيلي خوبي از حضور در ايران دارم زيرا پيشنهاد بسيار مناسبي به من ارائه شد و از آنجا باشگاه پرسپوليس، باشگاه بزرگي است قبول کردم به اين تيم بپيوندم. وي در مورد شناختش از پرسپوليس اضافه کرد: وقتي با پيشنهاد پرسپوليس مواجه شدم در مورد باشگاه تحقيق کردم. تمام تلاشم را به کار مي‌بندم که بالاترين کارايي را براي باشگاه به نمايش بگذارم. هافبک جديد پرسپوليس در مورد اينکه اين باشگاه در چند سال گذشته در هافبک دفاعي مشکلاتي داشته است، افزود: من با تمام توان در پستي که بازي مي‌کنم، به ميدان مي‌روم و تلاش مضاعفي انجام مي‌دهم تا پرسپوليس از اين ناحيه دچار مشکل نشود. سوسا در مورد اينکه فيزيک بدني‌اش به اين پست نمي‌خورد، اظهار داشت: ماکه‌له‌له و دونگا از نفرات مطرح اين پست هستند اما شايد فيزيک بدني مناسبي نداشتند. من هم هافبکي دونده هستم و در 90 دقيقه کم نمي‌آورم، همه فضاها را مي پوشانم و تلاش مي‌کنم تيم به مشکل نخورد. وي در مورد اينکه با چه پيراهني در مسابقات فصل آينده به ميدان مي‌رود، تصريح کرد: من به شماره 8 علاقه خاصي دارم اما اين پيراهن متعلق به يکي از برترين بازيکنان پرسپوليس است. شماره 5 را هم دوست دارم که انگار به بازيکن ديگري داده شده است، به همين دليل شايد شماره 85 را پوشيدم. البته اگه اجازه ندهند، شماره ديگري را برتن خواهم کرد. سوسا در پايان در مورد اينکه شباهت چهر‌ه‌اي با دکو هافبک پيشين تيم ملي پرتغال دارد، گفت: خيلي‌ها به من اين مسئله را مي‌گويند و شما نخستين نفر نيستيد اما من روبرتو سوسا و مانند خودم بازي مي‌کنم
    Last edited by clau; 02-07-2012 at 03:04.

7. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

مورد بعدی سپاهانه ... موفقیت سپاهان هم درصدیش از ثبات مدیریتی، بخشیش از خلاقیت‌های فردی بازیکنا و شانس، و درصدیش هم از توانایی‌های کرانچار و دستیارانش بود ... اما باز من نمی‌تونم نقش کرانچار (کرانیکار) رو اون قدر زیاد بدونم، چون همین آدم تو پرسپولیس چیز خاصی برای ارائه کردن نداشت، چه طور میشه که از اواسط فصل تیم بوناچیچ رو تحویل می‌گیره و قهرمان می‌کنه ؟! یه چیزی مثل چلسی دی متیو که تیم ویلاش بواش رو قهرمان کرد. به هیچ وجه نمیشه این قهرمانی رو حاصل مطلق تفکرات دی متیو دونست.

با این مقدمه می‌خوام بگم که علی دایی گرچه از نظر فنی مربی بزرگی نیست، اما با ستاره‌ها خوب کار می‌کنه، کاریزمای به شدت بالایی داره، اجازه نمیده کسی تو تیمش دخالت کنه، سمبه‌اش پرزوره و کم‌تر اجازه میده برای تیم حاشیه درست بشه و خیلی موارد دیگه ...

علی دایی برای پرسپولیس گزینه‌ی مناسبیه چون از تیم شناخت داره، باهاش کار کرده، چندین و چند بازیکن شاگردش بودن، و راه و رسم کار و ارتباط با مردم و بازیکنا رو بلده
    من نمی دونم چطور می گید کرانچار مربی خوبی نیست تو همون مدت کمی که مربی پرسپولیس بود بازی تیم خیلی چشم نواز شده بود دیگه خبری از حاشیه های همیشگی تیم نبود یه بار دیده نشد بازیکن های تیم به رای داور اعتراض کنن و نتیجه لازم رو گرفته بود تیم و ...
    و همه می دونیم که دایی با باند بازی به ناحق سرمربی پرسپولیس شد و از تیم یه ویرانه به جا گذاشت

علی دایی خودش حاشیه هست نیمی از بازیکن ها باهاش مشکل دارن و اصلا تحمل ستاره ها رو نداره فصل قبل دیدم که چطور یه تنه داشت راه آهن رو می فرستاد دسته یک نتیجه ای که تار تار با راه آهن گرفت از علی دایی بهتر بود
    علی دایی یه بازیکن فوق العاده ولی یه مربی فوق ضعیف هست !!!!
    ---------------------------------------------------------------
    در کل نه علی دایی بلکه هیچ مربی داخلی دیگه ای نمی تونه با این تیم نتیچه بگیره
    امتیاز هایی که استیلی فصل قبل جمع کرد از دنیزلی بیشتر بود ولی برخورد تماشاگر ها با دنیزلی زمین تا آسمون با استیلی فرق می کرد
    از نظر دانش مربیگری پیروانی و استیلی بالاترین مدرک های مربیگری رو دارن ولی هیچ وقت بهشون اعتماد نمیشه

یه مربی درجه برای پرسپولیس بهتره تا مربی ایرانی

9. 4 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

درست میگی کورش جان
    منم توی این شرایط موافقم دایی هستم ولی خب نمیتونیم از رابطه شکرابش با کریمی بگذریم.تا حدودی مهدوی کیا
    اومدن دایی مساویست با رفتن کریمی و شروع دوباره دو دستگی و حاشیه
    همین که کریمی هنوز قراردادش رو تمدید نکرده(مطمئن نیستم ولی فکر کنم تمدید نکرده) یکی از مهمترین علتشها انتخاب سرمربی هست

اگر هر مربی خارجی هم که بیاد باید اجازه بده دو سه هفته اول تیم رو عاشوری ارنج کنه و حتما عاشوری در کنار تیم بمونه

و یکی از نکات مثبت تیم فکر کنم بدنساز تیم باشه که به نظر میرسه کارش رو بلده.( من از تمرین بدنسازی سایر تیمها عکسی ندیدم)
    و فکر کنم این تصمیم عاشوری برای موندن در تهران هم تصمیم خوبیه ولی بهتر بود به جای ترکیه رفتن میرفتن یک شهری که ارتفاع بالایی داشته باشه
    و امیدوارم امشب سرمربی تیم مشخص بشه
    به نظرم از دست دادن نتایج ابتدایی فصل ارزش یک مربی خوب خارجی رو داشته باشه

11. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب خدا رو شکر ظاهراً انتخاب کالدرون قطعی شده (به گزارش گل!)

امیدوارم فصل خوبی رو داشته باشیم با این مربی آرژانتینی ...

این جور که پروین می‌گفت می‌خوان تا امروز بعد از ظهر بیارنش ایران و تمرین بعد از ظهر رو بدن دستش

+

راستی بچه‌ها حتماً یه سری به سایت رسمی باشگاه بزنین ...
    از زمانی که رویانیان روی کار اومده، تغییرات چشمگیر و چشم‌نوازی کرده ...
    واقعاً تحول رو میشه تو تک تک لینکا مشاهده کرد.

از شعار سردر وبسایت (پیش به سوی پرسپولیس جهانی) بگیرید تا محتوای بسیار مفید و البته شیک و زیبایی که در مورد حرفه‌ای شدن باشگاه، فروشگاه، هواداران و ... در اختیار بازدید کننده قرار میده ...

یه Red Cup هم زدن که ندیده بودم قبلاً ... باید رجیستر کنیم ببینیم چه جوریاست ... بازی آنلاینه ظاهراً ...

این هم پیرهن تیم برای فصل جدید بازیا، آل اشپورت زده ...

پیرهن خوبیه ...
    البته کاش لوگو رو بهتر از این کار می‌کردن ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو سایت پیرهن رو برای فروش هم گذاشتن ... ظاهراً با همون کیفیت اصلی، میدن 29 تومن ...

یه خبری هم همین دو سه روزه اومده رو سایت که می‌خوان از طریق هوادارا و فروش کارت هواداری سالیانه و ... بودجه‌ی باشگاهو تأمین کنن و به نوعی هوادارا بشن اسپانسر تیم ...

امیدوارم این بار با حضور رویانیان این سیستم هواداری منسجم و نظام‌مند بشه و اگه کارتی صادر میشه، واقعاً به درد بخور باشه و چهار روز دیگه از اعتبار ساقط نشه ...

اگه اعتمادسازی بشه، به شخصه با جون و دل 50 (یا شاید هم 100) تومن سالیانه‌اش رو می‌پردازم ...

13. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

محتوای مخفی: نگاهی به روزنامه‌های ورزشی یکشنبه! 

Last edited by Alinho; 09-07-2012 at 18:25.

15. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    Last edited by Alinho; 08-07-2012 at 19:35.

17. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض پرسپوليس با مديربرنامه‌هاي خوزه به توافق رسيد

ورزش 3: مسئولان باشگاه پرسپوليس با مدير برنامه‌هاي مانوئل خوزه به توافق رسيدند. پس از جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس که روز گذشته برگزار شد پرسپوليسي‌ها از مانوئل خوزه درخواست کردند مبلغ قراردادش را نسبت به پيشنهاد اوليه کمتر کندمديربرنامه‌هاي مانوئل خوزه صبح امروز ديداري با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و در نهايت با اين باشگاه به توافق رسيد. قرار است امشب قرارداد خوزه براي او ارسال شود و در صورت امضا،‌ اين مربي پرتغالي تا دو روز ديگر به ايران سفر خواهد کرد.گفته مي‌شود خوزه در صورت عقد قرارداد يک دستيار پرتغالي همراه خود به ايران مي‌آورد.اين در حالي است که گابريل کالدرون آرژانتيني ديگر گزينه سرمربيگري سرخپوشان است
    Last edited by clau; 02-07-2012 at 03:05.

19. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •