تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 339 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چه حرکتی انجام داد مجیدی با پیرهن ابیش کلی حال کردم.

چرا سایت ق ی ل ت ره؟من با ق ی ل ت ر ش ک ن اومده؟

حاشیه دیدار پرسپولیس و الغرافه
    مجیدی اخراج شد/ پیراهن آبی فرهاد و شعار هواداران پرسپولیس
    خبرگزاری فارس: فرهاد مجیدی در دقیقه 74 دیدار با پرسپولیس با دریافت کارت زرد دوم از زمین اخراج شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد مجیدی مهاجم تیم الغرافه قطر به دلیل تمارض در محوطه جریمه در دقیقه 74 با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد.
    وی پس از اخراج پیراهن خود را از تن بیرون آورد. مجیدی که در زیر پیراهن الغرافه پیراهنی به رنگ آبی برتن کرده بود با این کار هواداران پرسپولیس را تحریک کرد.
    هواداران این تیم علیه مجیدی شعار داده و به او فحاشی هم کردند. مجیدی هم به سمت آنها عدد 4 را نشان داد به این معنا که با استقلال 4 بار در دربی پرسپولیس را برده اند. مجیدی سپس به سمت معدود هواداران استقلال رفت و برای آنها دست تکان داد. این حرکت او باعث شد بین هواداران پرسپولیس و استقلال درگیری فیزیکی پیش آید.

فیروز کریمی: کدخدای دهات ما طرفدار رئال مادرید است/ مورینیو و گواردیولا اگر جرأت دارند مربی نیروی زمینی شوند/به هر تیمی بروم اولین نفر به جباری پیشنهاد می دهم

من برای تمام سریال‌ها ارزش قائلم چرا که برای ساختن آنها زحمت می‌کشند ولی باید قبول کرد که فوتبال جایگاه ویژه‌ای دارد به خصوص مسابقات اروپایی

ok

سایت گل- فیروز کریمی همیشه برای مصاحبه گرفتن جذاب است حتی اگر تیم نداشته باشد. این روزها خبرهای متفاوتی در خصوص مذاکره او با چند تیم لیگ برتری شنیده می‌شود ولی آقا فیروز به هیچ عنوان تمایل ندارد در مورد این موضوع از حالا صحبت کند. با این حال حرف زدن با کریمی همیشه جذابیت‌های خاص خودش را دارد. او در مورد فوتبال ایران، فوتبال اروپا و مسائل مختلف دیگر گفت‌وگویی با خبرآنلاین انجام داد که حرف‌هایش را می‌خوانید.
    *آقای کریمی، می‌گویند با چند تیم در حال مذاکره هستید. درست است؟

من در مورد این موضوع هیچ صحبتی ندارم و اگر سوالات دیگری دارید در خدمت هستم.
    *از لیگ برتر شروع کنیم. به نظر شما چه تیمی قهرمان می‌شود؟
    تصور این است که سپاهان شانس اول قهرمانی است. توان فنی این تیم بالاست، از لحاظ امتیازی جلوتر ازمدعیان دیگر است، مصدومان کمتری دارد و 3 بازی هم در خانه‌اش دارد. من آنها را تیم خوبی دیده‌ام.
    *شانس دوم قهرمانی چه تیمی است؟
    استقلال شانس دوم است. آنها از سپاهان کمتر امتیاز دارند و از تراکتور بیشتر در ضمن تعدادی ازمصدومان این تیم هم رسیده‌اند و هارمونی لازم را پیدا کرده‌اند. شانس سوم هم تراکتورسازی تبریز است. هر چند که این تیم می‌تواند از درگیری سپاهان و استقلال در آسیا استفاده کند.
    *خیلی‌ها معتقدند اگر مجتبی جباری و آندرانیک تیموریان 2 عنصر تأثیرگذاراستقلال در خط هافبک مصدوم نمی‌شدند استقلال الان در صدر جدول بود. نظر شما چیست؟
    من هم با این حرف شما موافقم. من برای تیموریان و جباری دو هافبک دفاعی و بازی‌ساز استقلال ارزش خاصی قائل هستم. باید قبول کرد که آنها بی‌جانشین هستند خصوصا مجتبی جباری. پیدا کردن یک جایگزین برای چنین بازیکنی فوق‌العاده سخت است. اگر این دو نفر بودند الان استقلال با صلابت در صدر جدول قرار داشت.
    *دوست دارید دوباره مجتبی جباری در تیم شما بازی کنند؟
    من به مجتبی علاقه دارم و در هر تیمی باشد برایش آرزوی پیروزی، سلامتی و سرافرازی دارم. من از کارکردن با چنین بازیکنی لذت می‌برم و افتخار می‌کنم و به هر تیمی هم که بروم اولین نفر به او پیشنهاد خواهم داد.
    *شرایط را در انتهای جدول چطور می بینید. خیلی‌ها معتقدند شاهین بوشهر وشهرداری تبریز دیگر تیم‌های سقوط‌ کننده خواهند بود؟
    آنهایی که چنین حرفی را می‌زنند غیرحرفه‌ای هستند. هنور 12 امتیاز باقی‌مانده و این 12 امتیاز می‌تواند جابه‌جایی‌های زیادی را ایجاد کند. به نظر من شش، هفت تیم در خطر سقوط قرار دارد.
    *آقا فیروز، بازی‌های اروپایی را دنبال می‌کنید؟
    بله دنبال می‌کنم. بازی‌هایی که برگزار می‌شود پیشرفته‌ترین کلاس برای بازیکنان و مربیان محسوب می‌شود.
    *ولی بسیاری از مردم و فوتبالدوستان از سیما گلایه دارند که چرا بازی‌های اروپایی مثل گذشته پخش نمی‌شود.
    این گلایه درست است. من برای تمام سریال‌ها ارزش قائلم چرا که برای ساختن آنها زحمت می‌کشند ولی باید قبول کرد که فوتبال جایگاه ویژه‌ای دارد به خصوص مسابقات اروپایی. شما مطمئن باشید که یک بازی مهم اروپایی مثل بازی بارسلونا و رئال مادرید از تمامی سریال‌هایی که در یک سال ساخته می‌شود. بیشتر بیننده دارد. حالا من می‌خواستم بگویم یک قرن ولی می‌گویم یک سال!
    *حرف از بارسا و رئال زدید. به نظر شما نتیجه بازی این دو تیم در هفته آینده راچطور پیش‌بینی می‌کنید؟
    به نظر من این بازی مساوی می‌شود.
    *خیلی‌ها معتقدند رئال و بارسا در فینال لیگ قهرمانان اروپا با یکدیگر روبه‌رو خواهند شد. به نظر شما اگر آنها به فینال بروند کدام تیم قهرمان می‌شود؟
    من فکر می‌کنم چون این بازی به صورت رفت و برگشت برگزار نمی‌شود، جو مسابقه به سود رئال خواهد بود به دلیل اینکه این تیم پرطرفدارتر است.
    *ولی خیلی‌ها معتقدند بارسلونا پرطرفدارترین تیم دنیا است.
    شما برای آمارگیری باید ابتدا دهات ما را برای مقایسه مبنا قرار دهید. در دهات ما کدخدا طرفدار رئال مادرید است، پسر کدخدا هم طرفدار رئال مادرید است و همسایه‌های کدخدا هم طرفدار رئال مادرید هستند. البته صادقانه می‌گویم که من به یک اندازه هر دو تیم را دوست دارم چون فوتبال زیبایی را به نمایش می‌گذارند. با این حال باید بگویم که قدمت رئال بیشتر از بارسلونا است.
    *آقای کریمی، خیلی‌ها معتقدند مسی در حال تبدیل شدن به بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است. نظر شما چیست؟
    من چند روز پیش فیلم سرگذشت رایان گیگز را می‌دیدم. او در دوران جوانی مانند مسی بازی می‌کرد، مانند او دریبل می‌کرد و مانند او گلزنی می‌کرد ولی تداوم یک فوتبالیست فاکتور مهمی محسوب می‌شود. به عنوان مثال پله از 17 سالگی تا 32 سالگی اکثرا در اوج بود یا دیه‌گو مارادونا که علاوه بر موفقیت در رده باشگاهی در رده ملی هم به موفقیت‌های زیادی رسید. حالا باید دید بازی‌های مسی و درخشش او تا چه زمانی تداوم خواهد داشت. البته امیدوارم که این بازیکن هیچ وقت مصدوم نشود.
    *آقای کریمی در مورد گواردیولا و مورینیو صحبت کنید. شما کدامیک از این دو مربی را می‌پسندید؟
    این دو نفر هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند ولی در یک مورد به یکدیگر شباهت دارند. آنها از قفا در دیگ عسل افتاده‌اند و با بهترین فوتبالیست‌های دنیا کار می‌کنند. اگر مورینیو و گواردیولا جرات دارند به تیم نیروی زمینی بیایند و اگر در این تیم نتیجه گرفتند کارشان درست است.

2. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

4. 7 کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عدد 7 رو به شکلی نوشته که 4 تیکه هست یعنی 4 تا گل و 4 تا برد .

6. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فردا بازی فوق العاده حساسی داریم
    باید انتقام بگیریم هم انتقام باختمونو هم انتقام فوتبال کثیفی که بازی کردن
    فقط خدا میدونه از اون علی کثیف چه قدر بدم میاد....
    فقط برد میخوایم اونم با اختلاف 2 گل باید الجزیررو تحقیر کنیم

عیار مظلومی و بازیکنا فردا مشخص میشه......من انتظار دارم یه استقلالیو ببینم که با 3 بازی قبل فرق داشته باشه استقلالی که در حد و اندازه نامش بازی کنه
    البته نباید از بهترین خط حمله فوتبال امارات غافل شد اما ما باید با حمله دفاع کنیم دفاعو از پشت محوطه الجزیره شروع کنیم
    فردا روز انتقامه انتقام باخت در تهران انتقام از فوتبال کثیفشون و انتقام از کاری که با تیم ملیمون کردن و بازی دوستانرو با تیم ملی به هم زدن....
    دارم لحظه شماری میکنم تا زمان بازی برسه تا دلمون خنک بشه.....

ترکیب پیشنهادیه من برای بازی فردا

میلاد اگه فیکس باشه خیلی خوب بازی میکنه مطمئن باشید از کوچکترین فرصتهاش استفاده میکنه ولی اگه قرار باشه فیکس نباشه اصلا به بازی نیاد بهتره.....خلاصه باید اماده ترین مهاجممون اون نوک بازی کنه شوتزن سرزن فرصت طلب با سرعت خوب که این خصوصیاتو فقط میلاد داره

هرچند احتمال میدم یه نیمه جباری بازی کنه و یه نیمه زندی و یرکو برهانی فیکس باشن.......

8. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    ΚΛЯΛJ

پيش فرض

ای کاش پرسپولیس امروز برنده بازی بود فکر نکنم کسی از مساوی خوشحال شده باشه یعنی دلیلی نداره
    چه دلیلی داره یه ایرانی از مساوی تیم ایرانی در برابر تیم عربی خوشحال بشه؟
    با بازی کاری ندارم ولی یه چیزی واقعا اعصابم خورد کرد
    یه سوال بازی قبل پرسپولیس با الغرافه مجیدی کاری کرد؟؟؟
    آخه تو بازی آسیایی چرا باید شعار پرسپولیس سرور استقلاله بدن؟؟؟
    حالا واسم جالبه تو تاپیک پرسپولیس همه دارن ضد مجیدی حرف میزنن مگه مجیدی چیکار کرده؟؟؟
    لباس آبی پوشیدن جرمه؟؟؟
    اصن یه چیزایی نوشتن آدم خندش میگیره بخدا!!! خدا جواب مجیدی داد یا چه میدونم متاسفیم و ....!!!!!!!!!!
    بازی قبل یادشون رفته؟؟؟
    مجیدی تو زمین بود و اون جمعیت چن هزار نفری داشتن میگفتن پرسپولیس سرور استقلاله لذت بخش بود؟؟؟
    حالا واسه مجیدی متاسفن همچین کاری کرده
    انصافم خوب چیزیه خدایی...
    دم مجیدی گرم که نشون داد عاشق استقلاله

10. 3 کاربر از Iᄃ乇 乃Ծリ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب بازی >> مهدی رحمتی - میثم حسینی ، پژمان منتظری ، حنیف عمران زاده ، علی حمودی - آندو تیموریان ، فریدون زندی ، ساموئل ، خسرو حیدری - یرکوویچ و آرش برهانی

همون ترکیب ثابت بازی با صبا !

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اخبار کوتاه از استقلال در امارات
    استقلالی‌ها ۸۰۰ دلار پول توجیبی گرفتند
    خبرگزاری فارس: بازیکنان تیم استقلال مبلغ ۸۰۰ دلار به عنوان پول توجیبی دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال که از ساعاتی دیگر به مصاف الجزیره امارات می‌رود شب گذشته در تمرین خود یک میهمان ویژه داشت.
    دکتر فیاض سفیر ایران در امارات برای دقایقی در کنار فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال حضور یافت و برای اعضای تیم در دیدار با الجزیره آرزوی موفقیت کرد.

* علی فتح الله زاده صبح امروز به هر یک از بازیکنان این تیم مبلغ 800دلار پول توجیبی داد تا آنها برای خرید در امارات مشکلی نداشته باشند.

* علی نظری جویباری معاون اول باشگاه استقلال صبح امروز راهی امارت و به کاروان آبی‌پوشان اضافه شد.

* قرار است اعضای تیم استقلال فردا ساعت 14:30 به وقت تهران با یک دستگاه اتوبوس از شهر ابوظبی راهی دبی شده و ساعت 23 به وقت تهران به ایران برگردند.
    تیم‌های استقلال و الجزیره امارات از ساعت 20:15 امشب به وقت تهران در ورزشگاه بن‌زاید شهر ابوظبی از هفته اول دور برگشت لیگ قهرمانان آسیا در سال 2012 به مصاف یکدیگر می‌روند.

13. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب اعلام شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال در اولین بازی دور برگشت رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا تا دقایقی دیگر مقابل تیم الجزیره امارات قرار می‌گیرد. با تشخیص کادر فنی، استقلال با ترکیب سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، حنیف عمران‌زاده، علی حمودی، میثم حسینی،‌ خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان، جی‌لوید ساموئل، فریدون زندی، مجتبی جباری و آرش برهانی به مصاف حریف اماراتی خود خواهد رفت.
    مظلومی حرفمو گوش کرده 4 - 1 - 4 - 1 بازی میکنیم
    خیلی ترکیب خوبیه فقط نمیدونم ارش انتخاب مناسبیه برای تک مهاجم یا نه......اگه ارش چندین بازیه گذشته باشه باز باید شاهد یه سناریو تکراری باشیم.....ای کاش میلادو فیکس میذاشت مطمئنم خیلی بهتر از ارش جواب میداد
    میلاد بازیکنی نیست که به عنوان جانشین به بازی بیادو خوب کار کنه.....نمیدونم چرا فرصتیو که انقد به ارش میده به میلاد نمیده....

به امید یه برد خوب

15. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

برد حقمون بود خدایی
    از حنیف و آرش راضی بودم خیلی عالی کار کردن

ولی پرویز چرا اینجوری تعویض میکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

حیف

حیف از بازی فوق العاده تو نیمه اول که امیدوارمون کرد.
    نیمه دوم زود خسته شدن
    بچه ها ، ضریب اشتباهات بالا رفت و دیگه روحیه جنگیدن و بردن رو از دست دادن بعد از خوردن گل .
    تعویض هامون خیلی دیر و اشتباه بود. باید دقیقه 60 تعویض می کردیم تا تیم جون بگیره.

حالا باید خودمونو بکشیم ، کلی استرس و فشار رو تحمل کنیم شاید تیم دوم شدیم . واقعا حیف شد

Last edited by federrer; 19-04-2012 at 15:32.

18. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •