کیت سرور رو ببر تو پوشه محل نصب بازی اونجا نصبش کن
بعد هرچی خواستی تو پوشهای خودش اضافه کن. مثلا . استادیوم دانلود کردی بریز تو پوشه استادیوم
................................
کیت سرور رو ببر تو پوشه محل نصب بازی اونجا نصبش کن
بعد هرچی خواستی تو پوشهای خودش اضافه کن. مثلا . استادیوم دانلود کردی بریز تو پوشه استادیوم
................................
من باید با کیت سرور چکار کنم چطوری فیس وارد کنم تو را خدا بگین![]()
پوشه face رو که توش face ها به همراه یه file txt به نام map هستند رو بریز تو پوشه GDB سپس به پوشه kitserver برو اونجا یه فایلی هست به نام setup اون رو اجرا کن حالا یه بار برو تو بازی بعد خارج شو و بعد دوباره بازی رو اجرا کن.
اين يه آموزش كيت سرور هست بببين بدرد ميخوره
منبع: iredit.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا يكي اموزش ايمپورت اسكور بوردو واسه ما ميذاره به خدا ثواب داره من هر چي تو 0-text و e-text گشتم پيدا نكردم
بچه ها پچ لیگ ایران برای ساکر 6 رو دارین
سلام به همه دوستان
راستش من تو قسمت ویرایش بازی(PES 6) هیچی نمی دونم و تازه به این کار علاقه مند شدم اینکه از شما کمک خواستم
و چون واقعا با این اینترنت نفتی نمی تونم همه صفحات رو دونه به دونه بگردم (270صفحه!!!) و اشکال در بعضی از لینک های دانلود و .....
از شما در خواست می کنم که تمام نرم افزار های مورد نیاز رو با لینک صحیح معرفی کنید و یک آموزش کامل(واقعا کامل چون من نابغه هستم باضریب هوشی 5/35 ! و هم دوباره مجبور نشم سوال های تکراری بپرسم) هم برام بذارید
با تشکر از تمام بچه های P30world
راستی....
تا می تونین گاز مصرف کنین تا همه جا تعطیل شه!
(شوخی کردم بابا ! صرفه جویی کنید!!!)
ببینید
این تبلیغ نیست
اما چند جا معرفی می کنم برای ادیت PES6 و اگه دوست داشتی PES2008
به نظر منم ساکر 6 بهتره
برای همین ما یه تصمیم گرفتیم که اونو ادیت کنیم
اگه میخوای بیشتر بدونی بیا اینجا
هم آموزش داره هم برنامه هم اگه خواستی با ما همکاری کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ساکر 2008 هم اگه خواستی بیا اینجا (خودم هم هستم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید************************************************** ****کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال از بچه ها
این PES6 من خرابه
میخوام PES2007 رو بگیرم و ادیت کنم
میخواستم بپرسم که از نظر ادیت مشکلی نداره؟
یعنی GGS فایل های بینشو میخونه؟
یعنی با Oedit میشه فیس ساخت؟
یعنی Kitserver روش کار می کنه؟
خیلی ممنون ولی من نمی تونم تو این سایتعضو بشم (تصویر کد امنیتی کامل نمی یاد)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی کار کنم؟؟؟
Last edited by Kianoosh; 17-01-2008 at 00:05.
دوستان میشه لینک دانلود پچ کامله کامل واسه Pes6 رو بدین ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)