تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 272 از 364 اولاول ... 172222262268269270271272273274275276282322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,711 به 2,720 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان اگه ممکنه کسی از دوستان اگه اطلاع داره جواب بده ممنون میشم. من یک بلو ری 670 کادو گرفتم که با دیویدی و بلو ریها مشکل داره.بیست و پنج تومن پول بلو ری دادم و بعد وسطش ارور cinavia میده و صداشو قطع میکنه واسه دیویدیا که کلا متوقفش میکنه با همین خطا.کسی با این مشکل بر خورد داشته؟راه حلی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    چند تا سوالی داشتم دوستان، بین 3 مدل 42lm62000 و 42lw65100 و 42lw57000 کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین؟
    تفاوت 300 تومنی برام تاحدودی مهمه، میخوام در صورتی پرداخت کنم که واقعا ارزششو داشته باشه...
    میزان hz واقعی این مدل ها چنده؟ آخه من در چند جا اعداد مختلفی رو دیدم. ضمنا تو 57000 واقعا hz پایینش (شندیدم 100 ) اذیت میکنه؟ برای بازی نمیخوام... میخوام تصاویر 2 بعدی رو ( چه tv ایران و چه فیلم fhd ) خوب پخش کنه...
    تو پخش 3بعدی این 3 مدل تفاوتی با هم دارن؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه essi4300's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

سلام
    چند تا سوالی داشتم دوستان، بین 3 مدل 42lm62000 و 42lw65100 و 42lw57000 کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین؟
    تفاوت 300 تومنی برام تاحدودی مهمه، میخوام در صورتی پرداخت کنم که واقعا ارزششو داشته باشه...
    میزان hz واقعی این مدل ها چنده؟ آخه من در چند جا اعداد مختلفی رو دیدم. ضمنا تو 57000 واقعا hz پایینش (شندیدم 100 ) اذیت میکنه؟ برای بازی نمیخوام... میخوام تصاویر 2 بعدی رو ( چه tv ایران و چه فیلم fhd ) خوب پخش کنه...
    تو پخش 3بعدی این 3 مدل تفاوتی با هم دارن؟
    مرسی
    فرق این مدل lm جدید که فقط بدون قاب بودن و باریک تر بودنش هست !!!

وگرنه ما که lw65100 رو گرفتیم و من امکاناتش رو چک کردم همه امکانات اون رو داره.

تو پخش تصاویر دو بعدی و hd که کیفیتش واقعا عالی هست.

اما سه بعدی معمولا بعد از نیم ساعت تماشا یک کم سر درد میاره و فرقی بین مدل ها نیست.

سری lm فقط پول اضافیه به نظرم، امکانات اضافه تری نداره.

4. این کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

تو فيلم هاي سه بعدي كه از رو فلش اجرا ميكنم هر يه ربع يكبار صدا كلا قطع ميشه تا روشن خاموش نكني درست نميشه روشن كه ميكني دوباره روز از نو! چاره چيه بقيه هم همين مشكلو دارن؟
    مشکل از فلشتون هست.

منم این مشکل رو داشتم، هارد یا فلش هایی مثل kingstone که سرعت بالای انتقال دارن، مشکلی پیش نمیاره.

اما فلش هایی مثل transcend هنگ میکنن !!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

فارنت: شرکت ال‌جی اعلام کرد که چهار بازی ویدیوئی و ۳ بعدی جدید را برای سری تلویزیون‌های هوشمند سینما سه‌بعدی (Cinema 3D Smart TV) خود عرضه کرده است. بنابر اعلام ال‌جی این بازی‌ها از جمله بازی‌های معروف و محبوب اپ‌استور شرکت اپل و گوگل‌پلی به حساب می‌آیند که اکنون تحت پلتفرم تلویزیون‌های هوشمند سه‌بعدی ال‌جی عرضه شده‌اند و اکنون در تمامی منطقه‌هایی که شرکت ال‌جی تلویزیون‌های هوشمند سینما سه‌بعدی خود را به فروش می‌رساند در دسترس قرار دارد.بنابر اعلام این شرکت این بازی‌های سه‌بعدی شامل بازی‌های Air Penguin,Frisbee Forever ,Burn The City, Downhill Bowling 2 و Diversion است که در فروشگاه ال‌جی اسمارت‌ورلد عرضه شده و اولین حضور سه‌بعدی خود را در محصولات ال‌جی تجربه می‌کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل این بازی‌های سه‌بعدی توسط کنترل جادویی تلویزیون‌های هوشمند ال‌جی موسوم به مجیک ریموت صورت می‌گیرد که به یک کنترل حسی حرکتی تبدیل شده و با تکان دادن کنترل بازی را به کنترل خود درخواهید آورد. ال‌جی هنوز برای این بازی‌ها که آنها را برای بازی توسط کودکان و نوجوانان آسان توصیف نموده, قیمتی تعیین نکرده است و البته از عرضه بازی‌های بیشتر در ماه آگوست خبر داده است.

farnet.ir
    ببخشید این بازی هارو میشه برای مدل llw65100 هم دانلود کرد؟ از کجا؟

چون این مدل هم کنترل جادویی رو داره و امکانتش مثل همین هست.

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

ببخشید این بازی هارو میشه برای مدل llw65100 هم دانلود کرد؟ از کجا؟

چون این مدل هم کنترل جادویی رو داره و امکانتش مثل همین هست.
    خوب حتما میشه دیگه.....

اینم فروشگاهش....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه لطفا یکی به ما کمک کنه من تلویزیون سه بعدی 65100 دارم که وقتی از طریق فلش فایل سه بعدی پخش میکنم خیلی عالی جواب میده اما وقتی با لپ تاپ و کابل hdmi پخش میکنم تا وقتی گزینه سه بعدی رو با کنترل فعال نکردم خوب به صورت دو بعدی و کنار هم نشون میده و وقتی سه بعدی رو با کنترل فعال میکنم سه بعدی میشه اما نه مثل وقتی فلش زدم یعنی به شدت چشم رو درد میاره و زیر نویسش هم یه حالتی میشه و میره به کناره های تصویر و نصف میشه یعنی سه بعدی میشه اما خیلی خیلی چشم رو اذیت میکنه حالا کمک کنید کسی این مشکل رو داشته؟ چه باید کرد؟ ورژن کابل هم نمیدونم چنده از کجا بفهمم؟
    سوال دوم:اگر بخوام فیلم سه بعدی دانلود کنم که خود تلویزیون از فلش پخش کنه باید فرمت صوتیش چی باشه تا مشکلی نباشه؟اخه اکثر سه بعدیهای با کیفیت dts هستند شنیدم 65100 پشتیبانی نمیکنه درسته؟ راه حلش چیه؟
    Last edited by hossein6599; 06-08-2012 at 19:15.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قلعه حیوانات

پيش فرض

سلام به همه لطفا یکی به ما کمک کنه من تلویزیون سه بعدی 65100 دارم که وقتی از طریق فلش فایل سه بعدی پخش میکنم خیلی عالی جواب میده اما وقتی با لپ تاپ و کابل hdmi پخش میکنم تا وقتی گزینه سه بعدی رو با کنترل فعال نکردم خوب به صورت دو بعدی و کنار هم نشون میده و وقتی سه بعدی رو با کنترل فعال میکنم سه بعدی میشه اما نه مثل وقتی فلش زدم یعنی به شدت چشم رو درد میاره و زیر نویسش هم یه حالتی میشه و میره به کناره های تصویر و نصف میشه یعنی سه بعدی میشه اما خیلی خیلی چشم رو اذیت میکنه حالا کمک کنید کسی این مشکل رو داشته؟ چه باید کرد؟ ورژن کابل هم نمیدونم چنده از کجا بفهمم؟
    سوال دوم:اگر بخوام فیلم سه بعدی دانلود کنم که خود تلویزیون از فلش پخش کنه باید فرمت صوتیش چی باشه تا مشکلی نباشه؟اخه اکثر سه بعدیهای با کیفیت dts هستند شنیدم 65100 پشتیبانی نمیکنه درسته؟ راه حلش چیه؟
    وقتی فلش خوب پخش میکنه و کابل خراب، مشکل از کابلتون هست.
    هرچند من با نمایندگیش صحبت گردم گفت بهترین کیفیت ها از خوندن تصویر از هارد اکسترنال خواهد بود.

اکثر فایل های سه بعدی رو هم ساپورت میکنه، من چیزی ندیدم ساپورت نکنه.
    توی سایت 3dfa.ir برین، همه جور فایل کلیپ سه بعدی گذاشتن.

11. این کاربر از essi4300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اخه فلش یا هارد میترسم صدا رو ساپورت نکنه با این مشکل چه کنم؟
    در ضمن با همین کابل با پلی استیشن 3 فیلم بلوری سه بعدی رو پخش کردم مشکلی نداشت! یعنی بعیده کابل مشکل داشته باشه
    Last edited by hossein6599; 06-08-2012 at 21:05.

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

اخه فلش یا هارد میترسم صدا رو ساپورت نکنه با این مشکل چه کنم؟
    در ضمن با همین کابل با پلی استیشن 3 فیلم بلوری سه بعدی رو پخش کردم مشکلی نداشت! یعنی بعیده کابل مشکل داشته باشه
    کلا مدل های 2011 از فرمت صدای dts پشتیبانی نمیکنن و فیلم های با حجم بالا فرمت صداشون بیشتر همینه منم 65100 دارم
    ولی مشکلی نیست شما میتونید با نرم افزار MKV2AC3 فایل های باحجم بالا رو در چند دقیقه فرمت صداشون رو به ac3 تبدیل کنید
    و راحت نگاه کنید این نرم افزار هیچی از کیفیت فیلم کم نمیکنه و فقط فرمت صداش رو عوض میکنه و کیفیت تصویر و صداش مثل اولشه
    من خودم خیلی تبدیل کردم......

یه سرچ بکنی هست برای دانلود کم حجمه بیشتر از 20 مگابایت نیست اگرم پیدا نکردی بگو من برات اپ کنم....

14. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •